Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    xproluck's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1

    Unhappy trying to launch japan ava

    after logging in and installing the japanese ava version ive tried to press the game launch and nothing happens someone has a solution
    for this issue,thanks for the helpers in advance

  2. #2
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,963
    Reputation
    117
    Thanks
    1,375
    /moved to the correct sub forum.

  3. #3
    ☬Ξητσρζ Ζσ♍βε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,900
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,067
    What are you using to change your IP?

  4. #4
    xproluck's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post
    What are you using to change your IP?
    im using japan proxy

  5. #5
    ☬Ξητσρζ Ζσ♍βε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,900
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,067
    Quote Originally Posted by xproluck View Post
    im using japan proxy
    I realize, but what software?

  6. #6
    dallsheep's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed
    sea version thai-Singapore-Malaysia-Indonesia-Philippines , use program Hide IP Platinum
    no xingcode

  7. #7
    xproluck's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    im using some random ip server like 78.100.50:8080

  8. #8
    ☬Ξητσρζ Ζσ♍βε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,900
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,067
    You need a proxy from a VPS, that proxy is good for standard web connections, however I doubt it is allowing you to use the correct ports the game needs to run properly.

  9. #9
    xproluck's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Lehsyrus View Post
    You need a proxy from a VPS, that proxy is good for standard web connections, however I doubt it is allowing you to use the correct ports the game needs to run properly.
    how do i get that vps

  10. #10
    ☬Ξητσρζ Ζσ♍βε δτσηε☬
    Former Staff
    Premium Member
    Lehsyrus's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    Jersey
    Posts
    10,900
    Reputation
    1281
    Thanks
    3,067
    Quote Originally Posted by xproluck View Post
    how do i get that vps
    You need to find one on google.

Similar Threads

  1. [Help Request] I get this error when trying to launch MC
    By hiiii in forum Minecraft Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-18-2012, 06:03 PM
  2. I will try to code for AVA
    By Polo in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 59
    Last Post: 08-23-2010, 05:02 AM
  3. when i try to launch public hack an eror came
    By wytenis90 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 2
    Last Post: 03-13-2009, 02:53 PM
  4. AVA japan sign up tut ( BY ME)
    By sheldom in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 11-04-2008, 06:37 PM
  5. AVA japan sign up tut ( BY ME)
    By sheldom in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 11-04-2008, 02:24 PM

Tags for this Thread