Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    GuidoHe's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    10
    Thanks
    34

    Lenovo y580 gtx 660m issues

    Hi guys, so i bought a new this new laptop with a gtx 660m with optimus and was getting constant 200 fps with auto settings, a couple days ago i made a fresh install and am getting only 100~ fps at lowest settings. same as my old desktop that got 3500 3dmark06, (my gtx 660m gets 17000)

    I just overclocked the nvidia and get around 140 fps.

    gpu usage when playing ava is only 20-30%

    some1 help me.

  2. #2
    niggo09's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    363
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Innocent
    what have you installed?
    maybe that's the problem
    i like Comic Sans MS and Dank Memes ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)


  3. #3
    GuidoHe's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    240
    Reputation
    10
    Thanks
    34
    Quote Originally Posted by niggo09 View Post
    what have you installed?
    maybe that's the problem
    nothing, the problem started after a FRESH install, with drivers. Far cry 3 runs perfectly on ultra, so the problem is ava itself

    also happens with java and cava o.o

Similar Threads

  1. Website network issues
    By Dave84311 in forum News & Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 12-01-2007, 12:28 AM
  2. Bulding a hack and got some issue with pointers
    By TheRedEye in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 05-16-2007, 05:43 PM
  3. Oengine issue
    By kuriz3n in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 04-22-2007, 12:42 PM
  4. Server Issues
    By Dave84311 in forum News & Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2007, 10:25 AM
  5. CURSE Issue......
    By Beer_Hunter in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 09-03-2006, 08:15 PM