Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    eagleweed's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    AVA menu Hack errrrorrr plz help

    well i start AVA .
    Then i start the AVA menu Hack (super weapons etc.) as administrator

    but wen i try activate superweapons, norecoil,spreadchanger.
    allways get this error : (Falied to write to the memory, access denied)
    plz help me

    sorry bad english.

  2. #2
    niggo09's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    363
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Innocent
    this error sometimes happens to me too. just restart hack but ingame (lobby or when game has started, thats recommended )
    just dont care only restart hack.
    i like Comic Sans MS and Dank Memes ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)


  3. The Following User Says Thank You to niggo09 For This Useful Post:

    megaleecher (02-09-2013)

  4. #3
    eagleweed's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by niggo09 View Post
    this error sometimes happens to me too. just restart hack but ingame (lobby or when game has started, thats recommended )
    just dont care only restart hack.
    but i do that and allways get that error
    help me plz...

  5. #4
    niggo09's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    363
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Innocent
    how long have you played when you got this error?
    after about 1-2 hours i get this error to.
    Just restart the hack after 1 hour(when i do this i dont get any errors or bugs)
    i like Comic Sans MS and Dank Memes ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)


  6. The Following User Says Thank You to niggo09 For This Useful Post:

    megaleecher (02-09-2013)

  7. #5
    GoudKlompje's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Dead
    I had the same problem. You must deactivate youre antivirus program.

  8. #6
    niggo09's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    363
    Reputation
    10
    Thanks
    72
    My Mood
    Innocent
    only if your antivirus sees false positives in ccman32's hacks(for this are the virusscans, just look if it is detected and when it is you have to deactivate your antivirus)
    i like Comic Sans MS and Dank Memes ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)


  9. #7
    eagleweed's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by niggo09 View Post
    only if your antivirus sees false positives in ccman32's hacks(for this are the virusscans, just look if it is detected and when it is you have to deactivate your antivirus)
    but i have my antiviros desactivated...
    and i just play with the hack like 1 hour.

    then i shotdown my pc and today dosent work

  10. #8
    pokemonman007's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    same issue here any suggesstions?>

  11. #9
    GlowingStone's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Earth.dll
    Posts
    735
    Reputation
    20
    Thanks
    696
    My Mood
    Confused
    Always the same questions..

    1) (Add program to your antivirus white-list,)
    2) Run it as administrator when you are in game lobby
    3) IT WORKS!





     

    Riddick
    zZzeta/S
    AVA PlaYe
    Chrome Boy
    SteelSkinz
    ccman32
    Jabberwo0k
    Akinator
    Comanderr
    [D]opeDog
    Prepix
    Lehsyrus

    MPGH member since 29/12/2012
    Dedicated to AVA section since 29/12/2012
    AVA Editor from 09/06/2013 to "i don't remember"
    AVA player since.. it's beginning!

Similar Threads

  1. [Solved] CrossFire Hack Error PLz Help
    By XrhctaKhc in forum CrossFire Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-10-2012, 06:39 PM
  2. menu hacks code plz!!!
    By juggernault5 in forum Combat Arms Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 22
    Last Post: 07-14-2010, 08:56 AM
  3. 2 difeerent cpu and 2 systems and no hack works plz help
    By sehooo in forum Combat Arms Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-21-2010, 02:53 PM
  4. Public hack problem.Plz help!!
    By Felipeb18 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2009, 06:47 PM