Thread: Macro AVA

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    mexilhas's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Gender
    male
    Posts
    121
    Reputation
    10
    Thanks
    163
    My Mood
    Sad

    Macro AVA

    guys is possible create macro program again?

  2. #2
    Rickyworldpro's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    just go get a macro mouse, the mouse's driver does it for u.

  3. #3
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Buy a gaming mouse and get it free............

  4. #4
    AshcwNz's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Posts
    11
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by stevecbns View Post
    Buy a gaming mouse and get it free............
    If i have Logitech G400 Gaming Mouse how im doing it ?

  5. #5
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Well.......... you can't use the Logitech Gaming Software as it will be detected by Xigncode. I use a Razor Naga.

    Try different setting for the game. Lower your DPi for sniping and raise it when using tifles like a PARA. You can tap quicker faster which will work well for the high bloom guns.

    It would be better, and I would really appreciate a new macro from @AVA PlaYe at the end of the day.
    Last edited by Riddick; 02-20-2013 at 01:58 PM.

  6. #6
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by stevecbns View Post
    Well.......... you can't use the Logitech Gaming Software as it will be detected by Xigncode. I use a Razor Naga.

    Try different setting for the game. Lower your DPi for sniping and raise it when using tifles like a PARA. You can tap quicker faster which will work well for the high bloom guns.

    It would be better, and I would really appreciate a new macro from @AVA PlaYe at the end of the day.
    read your damn PM rolf
    I Miss the old time


Similar Threads

  1. AVA Macro v.1
    By /b/oss in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 16
    Last Post: 01-28-2012, 01:07 AM
  2. need help for modifying "AVA Macro v1.1 "
    By lphyxsius in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 10-30-2011, 05:23 AM
  3. [Detected] AVA Macro v1.1
    By Greenytheboy in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 74
    Last Post: 07-23-2011, 02:20 AM
  4. [Detected] AVA Macro v.1
    By /b/oss in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 82
    Last Post: 07-18-2011, 01:18 AM
  5. AC TOOL MACRO WONT DOUBLE CLICK IN AVA
    By beteasta3 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2011, 08:03 PM