Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    .[G]od[L]!ke™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    A.V.A SEA/AERIA FULL STRIDES

    Hello dear members of A.V.A hacking,
    I would like to request all the strides of AVA..
    I have a stride logger, but it was detected within a minute... The only stride which lit the character up was 36..
    Please post the full strides if you have it ..

  2. #2
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    Um... Mod your logger to use Midfunction or WDDM too...

    Stride for player is 32
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  3. #3
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    Quote Originally Posted by yballer24 View Post
    the guy who quoted before u... watch his vid lol..

    ---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------


    the guy who quoted before u... watch his vid lol..
    You're talking about my Chams?
    Last edited by zZzeta/S; 03-09-2013 at 12:01 PM.
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  4. #4
    AznNicholas1314's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    445
    Reputation
    20
    Thanks
    670
    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    You're talking about my Chams?
    Yo make a stride vertices and shit logger you need it for when you scope in.

  5. The Following User Says Thank You to AznNicholas1314 For This Useful Post:

    zZzeta/S (03-09-2013)

  6. #5
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    Quote Originally Posted by AznNicholas1314 View Post
    Yo make a stride vertices and shit logger you need it for when you scope in.
    I never Scope why should i
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  7. #6
    AznNicholas1314's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    445
    Reputation
    20
    Thanks
    670
    Quote Originally Posted by iwiniwin View Post
    Aeria games Score 10,000 mpgh ava section -10,000 aeria

    hackers (0) aeria games (10,000)

    i think everyone know why the hacks ended Xingcode stopped you dead in your tracks !
    or else there would have been more than one guy releasing real hacks and finallly AVA updated and now he cant use his old addys to make new ones !
    there wont be new hacks just fake videos of old hacks !
    in a few months this will section will probably be in the "other fps games" category due to lack of any hacks just skins and junk!!!
    at least i saw it in its hay day for the few months that lasted !
    who knows maybe one day someone with cracking skills will stop xing from finding debuggers !

    ---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

    adress 00616000 /// modify to >>> jnz L0061611D
    adress 0061625f /// modify to >>> add edx, 00000004h
    these are not for chams as you can see but they do some fun things
    Your claim won't make us release hacks again nice try.

  8. #7
    [RAPGOD]EMINEM's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Madrid
    Posts
    838
    Reputation
    28
    Thanks
    65
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    You're talking about my Chams?
    yesssir your chams haha love it . btw i aded u on you tube. and as for the haters. go learn to code. most of the advanced members all have hack for helping them in the game with finances and coop and shit, they're not dumb asses that spam capsule shops and ruin the game, they just use hacks for a bit of fun or tell help themselves to get cash to get a new gun once in a while.
    TRADES COMPLETED: 38


    Posts:
    10 Posts :
    25 Posts :
    50 Posts :
    100 Posts :
    250 Posts :
    500 Posts :
    750 Posts :
    1000 Posts :






    AVA MPGH PROUD MEMBER

  9. #8
    .[G]od[L]!ke™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Thank you all for the feedback ... But the hook is detected... I need help. My base is a D3D base. Not sure how to change it to a memory base and bypass XIGN. Since it was used for GameGuard. I am playing AVASEA . Perhaps it works for Aeria too . Add me on skype if you can help.
    CaezerDaBoss

  10. #9
    RoflmaoBliz's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    220
    Reputation
    10
    Thanks
    43
    My Mood
    Amused
    Ahue I made chams and stuff for A.V.A then suddenly broke the game... I also made infinite ammo and super jump and infinite health which is basically god mode... The only problem for me is that my wallhack.. "no clip" to be exact won't work xD.... Ok anyways.. ;3 For AVA I have a better VIP hack rather than any other paid VIP sites...
    XD


    What sucks the most is that... my computer got blue screen and freaking corrupted half my files....

  11. #10
    .[G]od[L]!ke™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by RoflmaoBliz View Post
    Ahue I made chams and stuff for A.V.A then suddenly broke the game... I also made infinite ammo and super jump and infinite health which is basically god mode... The only problem for me is that my wallhack.. "no clip" to be exact won't work xD.... Ok anyways.. ;3 For AVA I have a better VIP hack rather than any other paid VIP sites...
    XD


    What sucks the most is that... my computer got blue screen and freaking corrupted half my files....
    Okay. This isn't a show-off thread. Go and flaunt your "hacks" in other websites thanks.

    ---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    Um... Mod your logger to use Midfunction or WDDM too...

    Stride for player is 32
    I tested it . It's not 32. 36 isn't it too. It just keeps blinking. I heard AVA is based on pixel... Perhaps you can check my chams code ?
    if(CH_CHAMSEL==1){
    if(CH_CHAMS || !CH_CHAMS){
    if( (pStride == 32 || pStride == 36 ) ){
    if(CH_CHAMS) pDevice->SetRenderState(D3DRS_LIGHTING, false);
    if(CH_CHAMS) pDevice->SetRenderState(D3DRS_ZENABLE, false);
    if(CH_CHAMS==1){pDevice->SetTexture(0, Cyan );}
    if(CH_CHAMS==2){pDevice->SetTexture(0, Red );}
    if(CH_CHAMS==3){pDevice->SetTexture(0, Blue );}
    if(CH_CHAMS==4){pDevice->SetTexture(0, Green );}
    if(CH_CHAMS==5){pDevice->SetTexture(0, White );}
    if(CH_CHAMS==6){pDevice->SetTexture(0, Black );}
    if(CH_CHAMS==7){pDevice->SetTexture(0, Purple );}
    if(CH_CHAMS==8){pDevice->SetTexture(0, Orange );}
    if(CH_CHAMS==9){pDevice->SetTexture(0, Pink );}
    pnDrawIndexedPrimitive(pDevice, p0, p1, p2, p3, p4, p5 );
    }}}

    if(CH_CHAMSEL==1){
    if(CH_CHAMS2 || !CH_CHAMS2){
    if( (pStride == 32 || pStride == 36 ) ){
    if(CH_CHAMS2) pDevice->SetRenderState(D3DRS_LIGHTING, false);
    if(CH_CHAMS2)pDevice->SetRenderState(D3DRS_ZENABLE, true);
    if(CH_CHAMS2==1){pDevice->SetTexture(0, Cyan );}
    if(CH_CHAMS2==2){pDevice->SetTexture(0, Red );}
    if(CH_CHAMS2==3){pDevice->SetTexture(0, Blue );}
    if(CH_CHAMS2==4){pDevice->SetTexture(0, Green );}
    if(CH_CHAMS2==5){pDevice->SetTexture(0, White );}
    if(CH_CHAMS2==6){pDevice->SetTexture(0, Black );}
    if(CH_CHAMS2==7){pDevice->SetTexture(0, Purple);}
    if(CH_CHAMS2==8){pDevice->SetTexture(0, Orange);}
    if(CH_CHAMS2==9){pDevice->SetTexture(0, Pink );}
    }}else{
    if( (pStride == 32 || pStride == 36 ) ){
    pDevice->SetRenderState(D3DRS_AMBIENT, D3DCOLOR_ARGB(0,0,0,0));}}}

  12. #11
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    You said you have Detection problems, so its your hook not your dip modifications which get detectet. And yes you need to use PixelShader on AVA
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  13. #12
    .[G]od[L]!ke™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    You said you have Detection problems, so its your hook not your dip modifications which get detectet. And yes you need to use PixelShader on AVA
    Help me with it ? I'm new to AVA so yea ~

  14. #13
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    You need to get a decent knowledge of Assembler first
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  15. #14
    .[G]od[L]!ke™'s Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    You need to get a decent knowledge of Assembler first
    I HATE ASSEMBLER/ASM

  16. #15
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    how else would you realize Midfunctioning
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [WTS] Top Saleana in Westwood SEA Server with L grade weapon or full FD(your choice)
    By frozey in forum Dragon Nest Selling / Trading / Buying
    Replies: 4
    Last Post: 12-01-2012, 07:23 PM
  2. [WTS] LVL 50 Barb full set for 32 dollorVery cheap Fast Dragon nest sea Greenwood
    By elisap114411 in forum Dragon Nest Selling / Trading / Buying
    Replies: 2
    Last Post: 11-03-2012, 07:42 AM
  3. S> DN SEA Holywood Swordmaster Lv.40 w/ +10 Apocalypse full set
    By cr0wnz in forum Dragon Nest Selling / Trading / Buying
    Replies: 27
    Last Post: 08-01-2012, 12:11 PM
  4. TRADING LEVEL 90 RS ACCOUNT FOR LEVEL 40 DN SEA WITH FULL MANTI / APOC ANY CLASS
    By runeluqman in forum Dragon Nest Selling / Trading / Buying
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2012, 09:26 AM
  5. Selling "Springwood" Lvl 32 Priest "Full 32 epic" SEA
    By Chusan in forum Dragon Nest Selling / Trading / Buying
    Replies: 4
    Last Post: 11-11-2011, 11:36 PM