Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    blablu1's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused

    Help me with Error in Exp hack coop famer


  2. #2
    Cipres's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    96
    Reputation
    10
    Thanks
    23
    My Mood
    Lonely
    Try running the program in administrator mode, and open it in the lobby of the hall.

    Good Luck.
     





    Is that the kind of youth we want?

  3. #3
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,634
    Reputation
    1904
    Thanks
    3,790
    My Mood
    Yeehaw
    Open the hack right when you enter AVA and be sure to run as admin.









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



  4. #4
    blablu1's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    its didnt work i dont know what to do

    help more ??????

  5. #5
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    HELP! A few things to mention. Whatever system you use, update your NET FRAMEWORK 3.5/4/5 and clean your PC:

    1. Start again and Delete the ccman hack files.
    2. If you run AVG or other Anti-Virus software, it may block these two programmes - Sort it out!
    3. If you get a detection, it is not these progs, but an error on your system.
    4. Clean your LOG files and Xingcode as shown in the TUTORIALS SECTION
    5. Use CCleaner or similar prog to clean error logs, or re-start your PC.
    6. FINALLY - Download the ccman hacks again, extract from RAR and save, and open AVA, then Open the hacks as Admin.

Similar Threads

  1. Help me with error code 0
    By maudesrule in forum Combat Arms Help
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-2010, 04:19 PM
  2. [Help] Can some one help me with a detour for hack shield
    By tubby6901 in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-2010, 03:51 AM
  3. Help me with the no dc hack plz
    By garet122 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 07-28-2009, 02:59 PM
  4. Please help me with my Combat arms hack
    By Ltlcloud in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 12-29-2008, 12:05 AM
  5. Help me with the 2.1 hack of kingpop
    By shakelikeido in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 09-07-2008, 01:38 PM