Thread: Macros

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    dede505's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    86
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Busy

    Macros

    Hi can i use macro pro by darkstormX to play other games like Counter Strike etc. ?

  2. #2
    ySoNoob's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    622
    Reputation
    31
    Thanks
    2,223
    My Mood
    Fine
    yes but im not sure what it will do??? I used it on team fortress classic and all it did was hop aaround!!! rofl cuz I hve middle mouse set to jump!



  3. #3
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,605
    Reputation
    1904
    Thanks
    3,781
    My Mood
    Yeehaw
    They may work on CS because it is a .exe. Its all up to the VAC to see if it will detect.









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



Similar Threads

  1. Bypass premium, speedhack, wallhack, macro and more...
    By Xeg in forum Knight Online Hacks
    Replies: 31
    Last Post: 04-16-2007, 06:03 PM
  2. Gunz Macro
    By DarkHero006 in forum Gunz General
    Replies: 5
    Last Post: 11-14-2006, 12:16 PM
  3. Crazy macro :P
    By sf0d in forum General Gaming
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2006, 12:28 PM
  4. Macro SS
    By EleMentX in forum Gunz General
    Replies: 1
    Last Post: 05-16-2006, 03:07 AM