Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    vitaminb2's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Inspired

    razor mouse macro for ava

    hello,

    I buyed a razor mouse. and i want to use the macro option for ava but the xgn code detected it.

    is there a way to bypass it?

  2. #2
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Sorry but no, so you cannot use the macro and will have to use it with the Stavrone or other Macro. I use a Razor Naga and can't use the macro either, and have to turn my software off.

Similar Threads

  1. How do i use a macro for AVA???
    By theionutz in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 7
    Last Post: 03-06-2013, 09:09 AM
  2. [Help Request] Macro for AVA PLEASE!! Someone release
    By COLE5215212 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 4
    Last Post: 03-05-2013, 09:53 PM
  3. Hardware Macro for X7 Oscar mouse for ALLIANCE OF VALIANT ARMS
    By skottos in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2012, 10:28 AM
  4. Help programing a macro for my mouse
    By Steve45 in forum All Points Bulletin Reloaded Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2012, 11:55 AM
  5. Razer deathadder macro script for ava
    By bluered182 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 0
    Last Post: 02-17-2012, 08:17 AM

Tags for this Thread