Thread: XINGCODE

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw

    XINGCODE

    again the same freaking problem help any1 help plz

  2. #2
    Flengo's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    15,701
    Reputation
    3319
    Thanks
    11,112
    My Mood
    Happy
    Provide more information about your actual problem.
    I Read All Of My PM's & VM's
    If you need help with anything, just let me know.
     
     
    VM | PM

    Publicist Since 04.04.2015
    Middleman Since Unknown - Unknown
    Global Moderator Since 08.01.2013
    Donator Since 05.29.2013

    Minion+ Since 04.18.2013

    District 187 Minion Since 04.04.2013
    Steam Minion Since 02.26.2013
    WarRock Minion Since 02.19.2013
    A.V.A Minion Since 02.13.2013
    DayZ Minion Since 01.21.2013
    Combat Arms Minion Since 12.26.2012
    Contributor Since 11.16.2012
    Member Since 05.11.2010


  3. #3
    WaterfrontSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Delusioncheats
    Posts
    141
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Psychedelic
    Try this procedure.

    1. Press the Windows key and R on your keyboard and a window will pop up.
    2. Type MSCONFIG in the box
    3. Go to "Startup" tab
    4. Press "Disable All buttons". If you don't want to disable your antivirus at startup, just tick that box. Now tick the Akami Net Session boxes to turn it back as AVA runs smoother with it on. Certain AV's will come back anyway. I always switch my ESET Nod6 to Game mode or turn it off while playing AVA.
    5. Clean your LOG and XIGNCODE files again as shown by Chrome Boy in Tutorials. Even try CCleaner to clean up your PC.
    6. Now restart/reboot your PC and then start AVA.

  4. #4
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    riddick i know thats you and u helped me but it worked for 10 minutes only then again that shit xingcode came eventhough no hacks or anything are on.....
    but i noticed that the problem that causes xingcode to pop is Remote Service Application

    ---------- Post added at 06:08 AM ---------- Previous post was at 06:01 AM ----------

    still tried it but i noticed something when ava is loadin a application pops in my bar named GDI+ app.....does this make thrid party program to pop? Oo

  5. #5
    WaterfrontSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Delusioncheats
    Posts
    141
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Psychedelic
    Remote service app may be your Anti Virus trying to update, or your ISP software. Disable it manually and try to run AVA again.

  6. #6
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by WaterfrontSaint View Post
    Remote service app may be your Anti Virus trying to update, or your ISP software. Disable it manually and try to run AVA again.
    tried that but still getting that freaking xingcode :/

  7. #7
    WaterfrontSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Delusioncheats
    Posts
    141
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by I3orninhell View Post
    tried that but still getting that freaking xingcode :/
    What is this GDI App ? And can you disable it in MSCONFIG? Or try using process hacker to disable it?

  8. #8
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by WaterfrontSaint View Post
    What is this GDI App ? And can you disable it in MSCONFIG? Or try using process hacker to disable it?
    i tried to disable it manually but when i close MSCONFIG it automatically switches itself on :/ i will try it with process hacker !!!

    ---------- Post added at 08:49 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------

    umm how to use it, there are a bunch of applications that are just running :/

  9. #9
    WaterfrontSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Delusioncheats
    Posts
    141
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Psychedelic
    Find that GDI with Process Hacker and disable it, and then reboot and see what happens.

  10. #10
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by WaterfrontSaint View Post
    Find that GDI with Process Hacker and disable it, and then reboot and see what happens.
    there wasnt any GDI+ file over there but i closed another file which also pops but now whenever i open AVA that GDI thing doesnt pops but im still getting the Xingcode error :/ and btw in chrome boysa tutorial he had 7 files in log, i have 18 files.... so delete all of them?

    ---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

    Quote Originally Posted by WaterfrontSaint View Post
    Find that GDI with Process Hacker and disable it, and then reboot and see what happens.
    there wasnt any GDI+ file over there but i closed another file which also pops but now whenever i open AVA that GDI thing doesnt pops but im still getting the Xingcode error :/ and btw in chrome boysa tutorial he had 7 files in log, i have 18 files.... so delete all of them?

  11. #11
    WaterfrontSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Delusioncheats
    Posts
    141
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Psychedelic
    You have 18 files in Xigncode......OK. What Windows system do you run, and how long have you had 18 files in the folder.

  12. #12
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    im Wndows 7, Ubuntu, XP, and 8 but i use windows 7 for gaming and i hv 18 files from the starting...

  13. #13
    WaterfrontSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Delusioncheats
    Posts
    141
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Psychedelic
    Quote Originally Posted by I3orninhell View Post
    im Wndows 7, Ubuntu, XP, and 8 but i use windows 7 for gaming and i hv 18 files from the starting...
    I use Windows 7 64bit and only have 7 files. How the chuff did you get 18 files man???

    Did you use Process Hacker a while back to disable the xigncode xhunter1.sys driver in processes. I think there is a Tut in Tutorials on how to do it.

    Only when you have checked for the sys Driver file, back up and save a copy of the 18 files on a USB first............. Then Try deleting all of them except x3.xem and xnina.xem. Then login to AVA and see if that works.

  14. #14
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by WaterfrontSaint View Post
    I use Windows 7 64bit and only have 7 files. How the chuff did you get 18 files man???

    Did you use Process Hacker a while back to disable the xigncode xhunter1.sys driver in processes. I think there is a Tut in Tutorials on how to do it.

    Only when you have checked for the sys Driver file, back up and save a copy of the 18 files on a USB first............. Then Try deleting all of them except x3.xem and xnina.xem. Then login to AVA and see if that works.
    lol i deleted all files now i have 5 :/ but before i used to cut them from origignal place and then try to run but when i still had the problem i used to put it back lololol so dumb of me XD

  15. #15
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    this is the files
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    ueu.PNG  


Similar Threads

  1. Analysis on XINGCODE
    By abhishekv in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 96
    Last Post: 01-10-2013, 03:07 PM
  2. [Release] How to bypass xingcode, fully. [CHEAT ENGINE]
    By /b/oss in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 62
    Last Post: 11-21-2012, 04:34 PM
  3. [Info] BYPASS XINGCODE 3
    By ash1m4 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Coding / Source Code
    Replies: 5
    Last Post: 11-12-2012, 07:13 AM
  4. [Patched] I Think I found a XINGCODE bypass
    By skottos in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2012, 05:02 PM
  5. [Help] Xingcode erro
    By ArthurAquino in forum Sudden Attack General
    Replies: 5
    Last Post: 03-02-2010, 08:22 AM