Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    icefire89's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool

    every injector is detected?!?!?!

    my prob is every injector ive testet from mpgh is detected.... it is my failure or its normal?

  2. #2
    Derpik's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    In your worst nightmares.
    Posts
    2,103
    Reputation
    355
    Thanks
    482
    My Mood
    Angelic
    well try gold injector from riddick..It's working for me

     

    Image by thesirexploit. Be sure to check him out.

    Feel free to donate to me.

  3. #3
    NeruzZ's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    I use this injector...
    it works good at my win 7 64bit version

    http://www.mpgh.net/forum/201-allian...ck-switch.html

  4. #4
    tryhardd's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    dnt u guys fking see he is an aeria guy omfg........ no comments ...god that inocence

    ---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

    obviosly he knows they work if he download from here ... are u guys dumbass? omg

  5. #5
    meowzor's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    79
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amazed
    No , seem like all injectors doesn`t work for AVA SEA .

    *Edited
    Tweaked the injector and seems like it worked again for AVA SEA .
    Last edited by meowzor; 05-08-2013 at 03:13 PM.

  6. #6
    Wanoou's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    France
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    I use black burak V3, he is ok and no detected ^^

  7. #7
    WaterfrontSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Delusioncheats
    Posts
    141
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Psychedelic
    Try this procedure.

    1. Press the Windows key and R on your keyboard and a window will pop up.
    2. Type MSCONFIG in the box
    3. Go to "Startup" tab
    4. Press "Disable All buttons". If you don't want to disable your antivirus at startup, just tick that box. Now tick the Akami Net Session boxes to turn it back as AVA runs smoother with it on. Certain AV's will come back anyway. I always switch my ESET Nod6 to Game mode or turn it off while playing AVA.
    5. Clean your LOG and XIGNCODE files again as shown by Chrome Boy in Tutorials. Even try CCleaner to clean up your PC.
    6. Now restart/reboot your PC and then start AVA.

Similar Threads

  1. [Solved] Every injector is detected when I start the game :( HELP
    By DutchArmenian in forum CrossFire Europe Help
    Replies: 5
    Last Post: 08-02-2012, 01:38 AM
  2. Alll injectors being detected
    By meoh! in forum Combat Arms Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-08-2010, 07:26 AM
  3. Made hack, tried every injector, KEEPS FÚCKING CRASHING
    By Super Martin in forum Combat Arms EU Help
    Replies: 12
    Last Post: 07-20-2010, 12:28 AM
  4. Every injector has an error
    By s73v3nd in forum Combat Arms Help
    Replies: 12
    Last Post: 07-18-2010, 06:30 AM
  5. Sals injector 4 DETECTED
    By ssanehi in forum CrossFire Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2010, 03:11 PM