Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Jstylish's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Trying to start AVA, doesn't start up at Loading Banner + XIGNCODE 3.

    Hey guys,

    I was wondering if you guys could help me out here. I've been trying to get a hold of someone to help me with this problem @Aeria and @steam with AVA not starting up but simply just crashing at the Loading Banner & XIGNCODE 3 banner. It's been like... 5 days since I've requested for help and none of them has answered to my help request, but one guy has suggested here for help.

    I'll get into details with the methods I've tried so far:

    • Downloading and Reinstalling ~ about 6 - 8 times already.
    • Replacing Binaries with uploaded Binaries folder from other people and staff related people.
    • Replacing XIGNCODE.USA with different ones including individual files.
    • Switching between AERIA and Steam, then back.
    • Defragging my computer.
    • Checked for potential viruses on my computer~ even though my PC is fairly new.
    • Ran CCleaner + Registry Cleaner with CCleaner, can't remember how many times I've ran this thing just for this game.
    • Verifying Game Cache (Steam)
    • Disabled most and all of my Startup Services
    • Both uninstalled and turned off my Virus Protection + Firewall before doing any of the methods above.



    If you guys can help me out with this, that would be great. Also, there is no error popping up when it crashes. The game simply "closes".

  2. #2
    WaterfrontSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Delusioncheats
    Posts
    141
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Psychedelic
    Check you software drivers for your video card. Don't just check with Windows but got the dedicated site like Nvidia, Intel HD site, ATI site.

    Support | NVIDIA UK
    Downloads
    https://downloadcenter.intel.com/default.aspx

    This may help you!


    Wrong section by the way!

  3. #3
    Jstylish's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well, I thought the Help section was hack related only soo... my bad. Also, my video card is up to date.

  4. #4
    AS-Molaar's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Egypt
    Posts
    355
    Reputation
    16
    Thanks
    350
    My Mood
    Shocked
    Tell me what is the Message you get when you open or Screen Shot Preview.

  5. #5
    Jstylish's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Like I said, there are no error messages whatsoever. It just opens up the loading banner + XIGNCODE 3, then closes itself without the game opening.

  6. #6
    WaterfrontSaint's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    Delusioncheats
    Posts
    141
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Psychedelic
    Did you delete the system driver "xhunter1.sys" instead of just disabling it, if you did know about it. Other than that i'm stumped

  7. #7
    AS-Molaar's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Egypt
    Posts
    355
    Reputation
    16
    Thanks
    350
    My Mood
    Shocked
    Simply It isn't a crash , but I don't know what kind of problem is this so post a video.

  8. #8
    Twin Cities's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    2,518
    Reputation
    345
    Thanks
    2,568
    My Mood
    Tired
    Reinstall. That is the BEST thing you can do if its not solved yet.

Similar Threads

  1. [Help Request] Why Ava doesn' t start?
    By teoasso1997 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2013, 07:51 AM
  2. [Help] Trying to fix Brickforce.exe that Xtrap doesn't start ! Help pls[OllyDbg]
    By WhiteLizard in forum Brick-Force Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 01-10-2013, 06:58 AM
  3. AVA DOESN'T WANT TO START
    By gunhater in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 9
    Last Post: 10-03-2010, 02:11 AM
  4. War Rock doesn't start for you? I'll HELP!
    By kazuya899 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 07-22-2009, 02:14 PM
  5. Game Doesn't Start, Click OK and OK and nothing happens? Read THIS.
    By DonLukem in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 8
    Last Post: 06-09-2007, 11:14 PM