Thread: PROBLEM????????

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw

    PROBLEM????????

    whenever i try to inject any .ddl file with an injector i dont hear the beep sound and nothing pop ups? is it just me or is there any problem? help pl

  2. #2
    Monzamon's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    91
    Reputation
    10
    Thanks
    259
    My Mood
    Grumpy
    Quote Originally Posted by I3orninhell View Post
    whenever i try to inject any .ddl file with an injector i dont hear the beep sound and nothing pop ups? is it just me or is there any problem? help pl
    they do still working, and i believe its the DLL's that make a noise, to let ppl know its successfully injected o.o
    but not every of them does o.e its a option for the coder...

  3. The Following User Says Thank You to Monzamon For This Useful Post:

    zZzeta/S (05-24-2013)

  4. #3
    Derpik's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    In your worst nightmares.
    Posts
    2,103
    Reputation
    355
    Thanks
    482
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by I3orninhell View Post
    whenever i try to inject any .ddl file with an injector i dont hear the beep sound and nothing pop ups? is it just me or is there any problem? help pl
    do you run injector as admin?

     

    Image by thesirexploit. Be sure to check him out.

    Feel free to donate to me.

  5. #4
    sweetmonster's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    In Soviet Russia :D
    Posts
    120
    Reputation
    30
    Thanks
    21
    Quote Originally Posted by derpik View Post
    do you run injector as admin?
    Always bro :P

  6. #5
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by derpik View Post
    do you run injector as admin?
    ya always but still none working :/

  7. #6
    Derpik's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    In your worst nightmares.
    Posts
    2,103
    Reputation
    355
    Thanks
    482
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by I3orninhell View Post
    ya always but still none working :/
    maybe try diff injector?

     

    Image by thesirexploit. Be sure to check him out.

    Feel free to donate to me.

  8. #7
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    On which system are you trying it on?

  9. The Following User Says Thank You to 211070 For This Useful Post:

    I3orninhell (05-27-2013)

  10. #8
    NoBodyEpic247's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Make sure your hack is undetected and your using a undetected Injector, still problems? Reply back.

  11. #9
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by 211070 View Post
    On which system are you trying it on?
    windows 7.....

    ---------- Post added at 03:57 AM ---------- Previous post was at 03:57 AM ----------

    Quote Originally Posted by NoBodyEpic247 View Post
    Make sure your hack is undetected and your using a undetected Injector, still problems? Reply back.
    everything is undetected but still having the problem....

  12. #10
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Quote Originally Posted by I3orninhell View Post
    windows 7.....

    ---------- Post added at 03:57 AM ---------- Previous post was at 03:57 AM ----------



    everything is undetected but still having the problem....
    How many bit?

  13. #11
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by 211070 View Post


    How many bit?
    64 bit.. n like when i open inject n out AVA.exe in processes it keeps on sayin Waiting for AVA.exe although it is running

  14. #12
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Quote Originally Posted by I3orninhell View Post
    64 bit.. n like when i open inject n out AVA.exe in processes it keeps on sayin Waiting for AVA.exe although it is running
    Maybe you put AVA.exe instead of AVA

  15. #13
    I3orninhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by 211070 View Post


    Maybe you put AVA.exe instead of AVA
    we dont have to put .exe?

    ---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

    Quote Originally Posted by NoBodyEpic247 View Post
    Make sure your hack is undetected and your using a undetected Injector, still problems? Reply back.
    working on it but still no solutions... :/

  16. #14
    PandaBanda's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    The secret Land of AvA
    Posts
    188
    Reputation
    18
    Thanks
    367
    My Mood
    Amazed
    You need to disable xhunter! View riddicks thread: http://www.mpgh.net/forum/201-allian...injectors.html

    The Injector will not work (for me) without that bypass!
    Quote Originally Posted by I3orninhell View Post
    whenever i try to inject any .ddl file with an injector i dont hear the beep sound and nothing pop ups? is it just me or is there any problem? help pl

  17. #15
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Quote Originally Posted by I3orninhell View Post
    we dont have to put .exe?

    ---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------



    working on it but still no solutions... :/
    Like I said, no.

Similar Threads

  1. To All GunZ Down 02-07-06 PROBLEM
    By WertyRO in forum Gunz General
    Replies: 18
    Last Post: 02-09-2006, 08:41 PM
  2. Problem
    By lambda in forum Gunz General
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2006, 12:36 PM
  3. hacking problems
    By iwillkillyou in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 02-04-2006, 05:37 PM
  4. WPE problem...
    By styx23 in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2006, 08:51 PM
  5. Problem Wit Hacking Programs
    By f5awp in forum General Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2006, 06:44 AM