Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    spacefart's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Paranoid

    can you help me how can i put Kava in english

    My question seems stupid i know... but i saw a guy showing chinese ava in english. Is it possible to help how can i do the same but in KAVA?

  2. #2
    ySoNoob's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    United States
    Posts
    622
    Reputation
    31
    Thanks
    2,223
    My Mood
    Fine
    ummm...I don't think so because if in correct the game was programmed in that language! but I may be wrong ask the person you saw!



  3. #3
    spacefart's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Paranoid
    hes not even on anymore GG

Similar Threads

  1. [Help Request] Help Plz? How Can I Put : [..] On Cf IGN .. ?
    By MrSo0Co0L in forum CrossFire Help
    Replies: 5
    Last Post: 05-16-2013, 03:21 PM
  2. [Solved] HEY GUYS... CAN YOU HELP ME ?? HOW TO DOWNLOAD VISUAL BASIC ?? TO CREATE A DLL,ETC...
    By em0h4wks in forum Crossfire Coding Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-23-2012, 05:04 PM
  3. Can you help to how to code this!
    By αςε.εmόkόι in forum WarRock Philippines Help & Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-2012, 04:04 AM
  4. [Request] Can YOu Help Me How TO Make A Hack Loader
    By Jhem in forum Coders Lounge
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2012, 03:48 PM
  5. Can someone help me how can I make a hack?
    By anonimo13 in forum CrossFire Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-08-2010, 03:35 PM