Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    jacky16's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Fine

    Unhappy I keep getting 'Third Party Program" error

    It happens that my game crashes and a Third Party Program comes up. I have no hacks, nothing in the backround except RaidCall. I don't want to be banned for ridiculous things as this.
    Any tips?

  2. #2
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Quote Originally Posted by jacky16 View Post
    It happens that my game crashes and a Third Party Program comes up. I have no hacks, nothing in the backround except RaidCall. I don't want to be banned for ridiculous things as this.
    Any tips?
    Clean your logs and reboot your pc.

  3. #3
    jacky16's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by 211070 View Post


    Clean your logs and reboot your pc.
    i did but i still have the same problem

  4. #4
    211070's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    At the forums
    Posts
    1,024
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    Quote Originally Posted by jacky16 View Post
    i did but i still have the same problem
    Re-install, do you have Skype? Can you show me what you do then? Maybe I can help.

  5. The Following User Says Thank You to 211070 For This Useful Post:

    jacky16 (07-07-2013)

  6. #5
    iwantsomehacks2's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    164
    Reputation
    16
    Thanks
    14
    My Mood
    Happy
    Download Razor Game Booster and defrag your Aeria Games folder.
    Thats what I do when I crash.
    Or Maybe Download Advance System Care and clean your PC.

    If I helped you Hit that thanks button!

  7. The Following User Says Thank You to iwantsomehacks2 For This Useful Post:

    jacky16 (07-07-2013)

  8. #6
    powerfulninja's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Devilish
    The only way which work is probably to format your disk.

  9. #7
    Twin Cities's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    2,518
    Reputation
    345
    Thanks
    2,568
    My Mood
    Tired
    Clean your logs and make sure to close all processes.

  10. #8
    lollipop1806's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I have the same problem and vent here any thnig works let me know :/

Similar Threads

  1. [Help Request] No Hack but though i get Third Party Programm Error :O
    By awesomeraphi in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-14-2013, 10:53 AM
  2. [Solved] damn third party program for nothing plz help
    By soulnite12 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 6
    Last Post: 01-02-2013, 08:35 AM
  3. [Solved] third party progra error
    By soulnite12 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2012, 05:33 AM
  4. [Help Request] Third party program error - AVA closes after 1min
    By eletronica in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2012, 04:55 PM
  5. [Solved] My bot keeps getting this battle screen error.
    By tupac_orionmg in forum Vindictus Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-31-2011, 12:15 PM