Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    ProChitaKilller's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Fine

    Unhappy When I'm Playing AVA With Hacks

    I Can't Play With Hacks ...
    That's Saying To Me Something Like : Security Alert - Third Party Programs ...
    The Number Of Error Is : 0xE019100B
    I Can't Post Link To The Photo Of The Problem Because I'm New So ...
    Can U Help Me ?
    I'm Opening The Macro As Administrator And Then Turn On AVA And AVA Closed ...
    Help Plz ???
    Last edited by ProChitaKilller; 06-26-2013 at 10:19 AM.

  2. #2
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity
    Premium Member
    Frought's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    In the dark island
    Posts
    3,399
    Reputation
    156
    Thanks
    5,950
    My Mood
    Cool
    What the hell , you don't post in help section we told you two times , what the fuck go post it in the help section.
    Please no one help him because he don't post in the right section.
    If the facts don't fit the theory, change the facts.
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

    -Albert Einstein



  3. The Following 2 Users Say Thank You to Frought For This Useful Post:

    BtchPlease (06-26-2013),Chezz3 (06-26-2013)

  4. #3
    zZzeta/S's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,061
    Reputation
    43
    Thanks
    2,082
    your macro is mostly like detected
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    Quote Originally Posted by uNrEaL View Post
    Cool, thanks!
    Ccman has gone too low. I've known for a long time he was sneaky.
    >top lel much crack many get so download wow

  5. #4
    ProChitaKilller's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by [D]opeDog View Post
    What the hell , you don't post in help section we told you two times , what the fuck go post it in the help section.
    Please no one help him because he don't post in the right section.
    I Press Help God Dammit Really I'm Swear !!!!!

    Quote Originally Posted by zZzeta/S View Post
    your macro is mostly like detected
    Thx Man Really |Not| .
    How To Get It Undeteted ?

  6. #5
    Chezz3's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by ProChitaKilller View Post
    I Press Help God Dammit Really I'm Swear !!!!!


    Thx Man Really |Not| .
    How To Get It Undeteted ?

    Not how it works, you dont "get it undetected". If its busted - its busted!
    If you search the help section or even google your error you will find links explaining how to delete log files and things of the like that cause your game to crash more frequently after you've been caught hacking (your error code) while, of course, you have hacks trying to be loaded into the game.

    I didnt know this shit and i didnt go begging in this section for help.
    Not to hate, just seeing how the answer is out there all you need to do is some research

    Peace

  7. #6
    florinsukarul's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    66
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amazed
    He might be using 32 bits windows that's why it is not working!
    Dont worry,Be Happy!

  8. #7
    BtchPlease's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Japan
    Posts
    878
    Reputation
    16
    Thanks
    233
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by ProChitaKilller View Post
    I Press Help God Dammit Really I'm Swear !!!!!


    Thx Man Really |Not| .
    How To Get It Undeteted ?
    You're such an ignorant.
    Join the anti beggers group now!

    www.mpgh.net/forum/groups/1886-anti-beggers.html


  9. #8
    ProChitaKilller's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by Chezz3 View Post
    Not how it works, you dont "get it undetected". If its busted - its busted!
    If you search the help section or even google your error you will find links explaining how to delete log files and things of the like that cause your game to crash more frequently after you've been caught hacking (your error code) while, of course, you have hacks trying to be loaded into the game.

    I didnt know this shit and i didnt go begging in this section for help.
    Not to hate, just seeing how the answer is out there all you need to do is some research

    Peace
    I Download Something Newer Thats Work !

    Quote Originally Posted by florinsukarul View Post
    He might be using 32 bits windows that's why it is not working!
    Nope 64

    Quote Originally Posted by BtchPlease View Post


    You're such an ignorant.
    Ignoring U

Similar Threads

  1. ANYONE WANNA PLAY FIRETIME WITH HACKS??
    By amekjian in forum Combat Arms Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 07-24-2012, 09:17 AM
  2. [Help Request] i can't Play ava wiTh This ProbleM :'(
    By amaradeboske in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 7
    Last Post: 06-23-2012, 06:22 PM
  3. [Discussion] is there is a way to play CF with hacks?
    By seanell in forum CrossFire Discussions
    Replies: 18
    Last Post: 01-22-2012, 04:23 AM
  4. when i connect the game with hacks...
    By stavstyle in forum Combat Arms EU Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 11-11-2010, 03:42 PM
  5. [Help] when i try to play warrock with hacks
    By dsadsa1234 in forum WarRock Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 07-02-2010, 07:38 AM