Thread: rank changer

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    lugratnia's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    76
    My Mood
    Tired

    Question rank changer

    so I'm able to run CE with no problems for as long as I want, but I don't know how to do change rank, only name change, anyone please help...
    DragonNestSEA-PowerLeveling1-40-FOR-800Gold
    No Copycats allowed Here ! GTFO of this website =.=


    "Im not Selfish .. Im just simply not STUPID."


  2. #2
    osherben999's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Israel
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Fine
    Try to re-inject and use it as admin.

  3. #3
    lugratnia's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    76
    My Mood
    Tired

    Smile

    Quote Originally Posted by osherben999 View Post
    Try to re-inject and use it as admin.
    what? I am not injecting man, I was asking how to use CE to change the rank, lol
    DragonNestSEA-PowerLeveling1-40-FOR-800Gold
    No Copycats allowed Here ! GTFO of this website =.=


    "Im not Selfish .. Im just simply not STUPID."


  4. #4
    osherben999's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    male
    Location
    Israel
    Posts
    58
    Reputation
    10
    Thanks
    12
    My Mood
    Fine
    CE? Sorry im not really under stand at hacks

  5. #5
    awesomeraphi's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    357
    Reputation
    10
    Thanks
    64
    My Mood
    Sad
    If you can use Ce, maybe try if you can use ArtMoney too. Look at the tutorials section for pipidus tutorial how to changr rank with it, BUT hook it in when ava already started so when youre in lobby, not as in the video before xigncode starts

  6. #6
    lugratnia's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    76
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by awesomeraphi View Post
    If you can use Ce, maybe try if you can use ArtMoney too. Look at the tutorials section for pipidus tutorial how to changr rank with it, BUT hook it in when ava already started so when youre in lobby, not as in the video before xigncode starts
    is that the video that's out of frame? i can't see the half of what he was doing, lol
    DragonNestSEA-PowerLeveling1-40-FOR-800Gold
    No Copycats allowed Here ! GTFO of this website =.=


    "Im not Selfish .. Im just simply not STUPID."


  7. #7
    awesomeraphi's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    357
    Reputation
    10
    Thanks
    64
    My Mood
    Sad
    Quote Originally Posted by lugratnia View Post
    is that the video that's out of frame? i can't see the half of what he was doing, lol
    Yes it is... you have to check text and on encode unicode... and uncheck the integers and so on

  8. #8
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity
    Premium Member
    Frought's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    In the dark island
    Posts
    3,402
    Reputation
    156
    Thanks
    5,950
    My Mood
    Cool
    Find your nick name , add to the address or the pointer this offset : 0x42 and it will work.
    If the facts don't fit the theory, change the facts.
    Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.
    You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.

    -Albert Einstein



  9. The Following User Says Thank You to Frought For This Useful Post:

    lugratnia (07-07-2013)

  10. #9
    lugratnia's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    158
    Reputation
    10
    Thanks
    76
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by [D]opeDog View Post
    Find your nick name , add to the address or the pointer this offset : 0x42 and it will work.
    thank you very much, I will try this later...
    DragonNestSEA-PowerLeveling1-40-FOR-800Gold
    No Copycats allowed Here ! GTFO of this website =.=


    "Im not Selfish .. Im just simply not STUPID."


  11. #10
    blackburne10's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Angelic
    If you can use it, maybe try if you can use ArtMoney too. Watch the tutorials section for pipidus tutorial how changr rank with it, but hang it when ava already started so if you are in the hall,

  12. #11
    GlowingStone's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Earth.dll
    Posts
    735
    Reputation
    20
    Thanks
    696
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by awesomeraphi View Post
    If you can use Ce, maybe try if you can use ArtMoney too. Look at the tutorials section for pipidus tutorial how to changr rank with it, BUT hook it in when ava already started so when youre in lobby, not as in the video before xigncode starts
    Quote Originally Posted by blackburne10 View Post
    If you can use it, maybe try if you can use ArtMoney too. Watch the tutorials section for pipidus tutorial how changr rank with it, but hang it when ava already started so if you are in the hall,

    Why the fuch would he want to use ArtMoney if he can use CheatEngine? -_-"





     

    Riddick
    zZzeta/S
    AVA PlaYe
    Chrome Boy
    SteelSkinz
    ccman32
    Jabberwo0k
    Akinator
    Comanderr
    [D]opeDog
    Prepix
    Lehsyrus

    MPGH member since 29/12/2012
    Dedicated to AVA section since 29/12/2012
    AVA Editor from 09/06/2013 to "i don't remember"
    AVA player since.. it's beginning!

  13. #12
    PandaBanda's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    The secret Land of AvA
    Posts
    188
    Reputation
    18
    Thanks
    367
    My Mood
    Amazed
    Because there is a tutorial on MPGH How to use artmoney to change rank! But if you know how to use CE usefully you dont need Artmoney!
    Quote Originally Posted by GlowingStone View Post

    Why the fuch would he want to use ArtMoney if he can use CheatEngine? -_-"

  14. #13
    GlowingStone's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    male
    Location
    Earth.dll
    Posts
    735
    Reputation
    20
    Thanks
    696
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by PandaBanda View Post
    Because there is a tutorial on MPGH How to use artmoney to change rank! But if you know how to use CE usefully you dont need Artmoney!

    You use them the same way ^^

    ArtMoney was nothing else than a temporarly CE alternative ^^





     

    Riddick
    zZzeta/S
    AVA PlaYe
    Chrome Boy
    SteelSkinz
    ccman32
    Jabberwo0k
    Akinator
    Comanderr
    [D]opeDog
    Prepix
    Lehsyrus

    MPGH member since 29/12/2012
    Dedicated to AVA section since 29/12/2012
    AVA Editor from 09/06/2013 to "i don't remember"
    AVA player since.. it's beginning!

Similar Threads

  1. [Detected] Nickname - Rank Changer [Tested - 6/5/2013]
    By AS-Molaar in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 151
    Last Post: 05-15-2013, 07:46 PM
  2. [Detected] AVA Name and rank changer - UPDATE - (Jan. 7 2013 GERMAN TIME)
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 30
    Last Post: 01-27-2013, 04:02 AM
  3. [Detected] AVA Name and rank changer - Cap shop troll hack returned- (Dec. 28 2012 GERMAN TIME)
    By ccman32 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Hacks & Cheats
    Replies: 130
    Last Post: 01-09-2013, 07:46 AM
  4. Help needed with rank changer
    By idssie in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2012, 12:32 AM
  5. [Release] Battlefield 2 - Name/Rank Changer - Server Crasher
    By Evil_cl0wn in forum Battlefield 2 Hacks & Cheats
    Replies: 76
    Last Post: 08-16-2010, 06:25 AM