Thread: Ccman32 hack

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    glj10's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Daring

    Unhappy Ccman32 hack

    when i play Ava with the hack running after a minute it has a thing pop up saying too many 3rd party programs running CAN SOME ONE PLZ HELP!!!! i tried ccleaner thing and it didn't work i also uninstalled and re installed Ava any other suggestions??!!

  2. #2
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,619
    Reputation
    1904
    Thanks
    3,787
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by glj10 View Post
    when i play Ava with the hack running after a minute it has a thing pop up saying too many 3rd party programs running CAN SOME ONE PLZ HELP!!!! i tried ccleaner thing and it didn't work i also uninstalled and re installed Ava any other suggestions??!!
    The hack may be patched. Go on the original thread to see









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



  3. #3
    rrivera206's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Chatty
    v.1.70 of ccmans hack is not patched im getting the same error help!

  4. #4
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,619
    Reputation
    1904
    Thanks
    3,787
    My Mood
    Yeehaw
    Then you should ask ccman. Or just restart your computer and make sure nothing is running.









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



  5. #5
    wefewfwefg4g43tg's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    Quote Originally Posted by glj10 View Post
    when i play Ava with the hack running after a minute it has a thing pop up saying too many 3rd party programs running CAN SOME ONE PLZ HELP!!!! i tried ccleaner thing and it didn't work i also uninstalled and re installed Ava any other suggestions??!!
    change your desktop settings, I assure you it works perfectly

Similar Threads

  1. [Solved] How To Make CCman32 Hacks undetected????
    By meromarololo2 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-25-2013, 08:50 AM
  2. [Solved] How To Make CCman32 Hacks undetected????
    By meromarololo2 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-24-2013, 03:18 PM
  3. [Solved] Can't start(open) any Ccman32's new hacks
    By gamersnata in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2013, 01:49 PM
  4. [Tutorial] [Alliance of Valiant Arms]: Game crashes fix (use ccman32 hacks without error)
    By hussamokay in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Tutorials
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2013, 01:47 PM
  5. [Discussion] Is ccman32's hack a keylogger that steal your informations?
    By moutonkiller in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 22
    Last Post: 01-23-2013, 11:35 AM