Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    hack9's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    97
    Reputation
    10
    Thanks
    3

    Question How to use Cheat Engine while running AVA

    I want to use Cheat Engine while running AVA but it keep saying XIGNCODE ERROR, i watched youtube, some ppl can use CE while running AVA. I want to ask how did they do? What do i need to do?

  2. #2
    Derpik's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    In your worst nightmares.
    Posts
    2,109
    Reputation
    355
    Thanks
    483
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by hack9 View Post
    I want to use Cheat Engine while running AVA but it keep saying XIGNCODE ERROR, i watched youtube, some ppl can use CE while running AVA. I want to ask how did they do? What do i need to do?
    you need bypass to use it but it's private


     

    Image by thesirexploit. Be sure to check him out.

    Feel free to donate to me.

  3. #3
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    アインクラッド 🌸
    Posts
    9,767
    Reputation
    2255
    Thanks
    4,201
    My Mood
    Yeehaw
    The bypass is private. No one will release it
























    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    私は武器販売業者と一緒に旅行した


     








    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES











  4. #4
    unit-731's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Well this is really simple but, as of right now u-n-r-3-a-l b-0-t disables xigncode, so load that up, then run cheat engine.

  5. #5
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,729
    Reputation
    529
    Thanks
    5,136
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by hack9 View Post
    I want to use Cheat Engine while running AVA but it keep saying XIGNCODE ERROR, i watched youtube, some ppl can use CE while running AVA. I want to ask how did they do? What do i need to do?
    Private bypass that is not for release to anyone here........ sorry!

  6. #6
    Frought's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    In the dark island
    Posts
    3,405
    Reputation
    156
    Thanks
    5,958
    My Mood
    Cool
    There is a bypass and not private in another site.

  7. #7
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    アインクラッド 🌸
    Posts
    9,767
    Reputation
    2255
    Thanks
    4,201
    My Mood
    Yeehaw
    Well the people here are keeping it private but go to another site to find it I guess
























    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    私は武器販売業者と一緒に旅行した


     








    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES











Similar Threads

  1. How tu use cheat engine 6.1 to PB IT?
    By IndioBanned in forum Point Blank Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2011, 01:36 AM
  2. [Tutorial] How to use Cheat Engine with crossfire (X-Trap Bypass)
    By sk83rdood in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 11
    Last Post: 06-18-2011, 02:28 PM
  3. How to use Cheat Engine?
    By tryceo in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2010, 09:51 PM
  4. How To Use Cheat Engine 5.5 With Pinball
    By comon trade in forum General Game Hacking
    Replies: 2
    Last Post: 12-20-2009, 08:37 PM
  5. Video how to use cheat engine on DF
    By iowni1 in forum BattleOn Games Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 0
    Last Post: 12-23-2008, 03:22 AM