Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    redfawx's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Supply Points Changing

    OK so I have CE undetected. This leaves alot of potential for hacks atm. Ive been trying to find the value for supply points while in prisonbreak survival. All I keep getting is the calue of the text when the game result comes in. How do I find the true value? How to I make this work?

  2. #2
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    君の名は。🌸
    Posts
    11,000
    Reputation
    2483
    Thanks
    4,718
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by redfawx View Post
    OK so I have CE undetected. This leaves alot of potential for hacks atm. Ive been trying to find the value for supply points while in prisonbreak survival. All I keep getting is the calue of the text when the game result comes in. How do I find the true value? How to I make this work?
    Sp points are server sided. To hack it you need to hack the server

  3. #3
    redfawx's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by Commanderr View Post


    Sp points are server sided. To hack it you need to hack the server
    What about time. Is match time serverside aswell? Was thinking that I really dont have to hack supply points directly but instead change match time in lockdown extreme and then end the match and it gives you one supply point per second in the game. Is that more likely?

  4. #4
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    君の名は。🌸
    Posts
    11,000
    Reputation
    2483
    Thanks
    4,718
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by redfawx View Post
    What about time. Is match time serverside aswell? Was thinking that I really dont have to hack supply points directly but instead change match time in lockdown extreme and then end the match and it gives you one supply point per second in the game. Is that more likely?
    It's already been done and made by AVA_PlaYe It didn't work for some reason

Similar Threads

  1. Anybody know how to use CE to change supply points?
    By Predator in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2012, 08:50 PM
  2. how 2 tell the excat Supply Points You Have?
    By ogkush317 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-26-2012, 12:57 AM
  3. Easy Supply Points and Exp.
    By Nizzle in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 11-25-2011, 02:15 AM
  4. [Question] Supply points
    By Majalski in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-05-2011, 09:33 AM
  5. Let's Get Some AVA Supply Points
    By Photofinish Yep Yep in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 12-23-2009, 05:16 PM