Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
  1. #16
    NoBodyEpic247's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Riddick View Post
    Try using Perx injector as it works for me, although Jabberwo0cks' may be faster, I don't know!

    Or go to your Binaries/XIGNCODE file and delete all but these two and keep them: x3.xem and xnina.xem and xigncode will take longer to kick in! Then try and inject.........
    @ccman32 tried everything but didn't work!

  2. #17
    ccman32's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    Reputation
    325
    Thanks
    21,619
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    So it's injecting but Xigncode still loads? It could mean that the injection wasn't fast enough or even that it failed to inject.

    Do you hear something after AVA's logo window disappears? A beep of error? (Like when an error message appears on windows)
    I also had a person on teamviewer with the same problem (idk if he is that person since i don't know his mpgh name).
    I tried everything possible as well as 3 different injectors/disabling xhunter + stuff like the microsoft redistributable package and everything like that i have was all installed on his pc. All other hacks are working for him but this thing here was absolutly impossible to inject into his AVA process, the injector/injection method/injection delay does all not matter.
    Last edited by ccman32; 07-25-2013 at 07:13 PM.

  3. #18
    NoBodyEpic247's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by ccman32 View Post

    I also had a person on teamviewer with the same problem (idk if he is that person since i don't know his mpgh name).
    I tried everything possible as well as 3 different injectors/disabling xhunter + stuff like the microsoft redistributable package and everything like that i have was all installed on his pc. All other hacks are working for him but this thing here was absolutly impossible to inject into his AVA process, the injector/injection method/injection delay does all not matter.
    That was me!

  4. #19
    ccman32's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    Reputation
    325
    Thanks
    21,619
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by NoBodyEpic247 View Post
    That was me!
    Quote Originally Posted by ccman32 View Post
    (idk if he is that person since i don't know his mpgh name)
    ^this.....

  5. #20
    Dew1418's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Jabberwo0ck View Post
    So it's injecting but Xigncode still loads? It could mean that the injection wasn't fast enough or even that it failed to inject.

    Do you hear something after AVA's logo window disappears? A beep of error? (Like when an error message appears on windows)
    idk why they saying this but mine work just fine

  6. #21
    meanbluepanda's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    when i run it it says connecting the [timeout] connection failed and the times it does connect when i try to join a channel it says [timeout] failed to join channel and then says lost connection to server and then turns off ava help pls

    PS : i have xhunter disabled as it isnt in the process hacker 2 menu but when i removed it i ran as admin when i deleted the 4 things it didnt allow me but on the bottom it said that xhunter was diabled

    PS 2 : even when i run the game without running "simple DLL loader" xigncode runs then gives me the security alert that there is a third party program that i need to shut down but it's already shut down so now i cant even play the game without anything

    Any help would be appreciated
    Last edited by meanbluepanda; 07-26-2013 at 01:23 AM. Reason: more info

  7. #22
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,129
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by ccman32 View Post

    I also had a person on teamviewer with the same problem (idk if he is that person since i don't know his mpgh name).
    I tried everything possible as well as 3 different injectors/disabling xhunter + stuff like the microsoft redistributable package and everything like that i have was all installed on his pc. All other hacks are working for him but this thing here was absolutly impossible to inject into his AVA process, the injector/injection method/injection delay does all not matter.
    Wow.......... so he's fooked!

  8. #23
    Elidonn's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Albania :D
    Posts
    315
    Reputation
    10
    Thanks
    107
    My Mood
    Amused
    Use PerX injector .And automatic Inject.






    Leecher : 0 (√)
    Just For Fun: 10(√)
    Choob: 25 (√)
    Newbie: 50 (√)
    Just For Fun :80 (√)
    Member: 100 (√)
    Advanced Member: 150 (√)
    Just For Fun : 200 (√)
    Dual-Keyboard Member: 250 (√)
    Just For Fun : 350 (X)
    Expert Member: 500 (X)
    Bobo's Trainer: 750 (X)
    MPGH Expert: 1000 (X)
    Synthetic Hacker: 1250 (X)
    Blackhat Hacker: 1500 (X)
    Just For Fun : 1750 (X)
    Whitehat Hacker: 2000 (X)
    Just For Fun : 2250 (X)
    Bobo's Guardian: 2500 (X)
    Just For Fun : 2750 (X)
    Upcoming MPGHiean: 3000 (X)
    No Fun Anymore : 3001 (X)
    MPGH Addict: 3500 (X)
    MPGHiean: 4000 (X)
    MPGH Knight: 4500 (X)
    MPGH Lord: 5000 (X)
    MPGH Champion: 5500 (X)
    MPGH King: 6000 (X)
    MPGH Legend: 6500 (X)
    MPGH God: 7000 (X)
    MPGH God II: 7500 (X)
    MPGH God III: 8000 (X)
    MPGH God IV: 8500 (X)
    MPGH God V: 9000 (X)
    Arun's Slave: 9500 (X)
    Dave's Slave: 10000 (X)

  9. #24
    skottos's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Location
    GREECE
    Posts
    469
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    My Mood
    Angry
    you said you dont use windows 7 64 bit? maybe this is the problem i use windows 7 ultimate 64 bit
    and never have any problem make 2 boot Os 1 windows 7 64 and 1 32 and you must ok
    Quote Originally Posted by NoBodyEpic247 View Post
    That was me!

  10. #25
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,129
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by skottos View Post
    you said you dont use windows 7 64 bit? maybe this is the problem i use windows 7 ultimate 64 bit
    and never have any problem make 2 boot Os 1 windows 7 64 and 1 32 and you must ok
    I used to use Win7 64 but now use Win8 and it works fine. I'm stumped if ccman can't fix it.

    They only thing I can think of is.... If you have ever had AVG on your system and now run a different system, you may still have 32kernals in your system from AVG. Go to the AVG help website and find the "Full AVG Removal Tool" and try that... just a thought @NoBodyEpic247

  11. #26
    NoBodyEpic247's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    male
    Posts
    107
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by Riddick View Post


    I used to use Win7 64 but now use Win8 and it works fine. I'm stumped if ccman can't fix it.

    They only thing I can think of is.... If you have ever had AVG on your system and now run a different system, you may still have 32kernals in your system from AVG. Go to the AVG help website and find the "Full AVG Removal Tool" and try that... just a thought @NoBodyEpic247
    Good idea i'll try it!

    ---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

    Quote Originally Posted by skottos View Post
    you said you dont use windows 7 64 bit? maybe this is the problem i use windows 7 ultimate 64 bit
    and never have any problem make 2 boot Os 1 windows 7 64 and 1 32 and you must ok
    I have win 7 64bit (I DO use it)!

    ---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

    Quote Originally Posted by Elidonn View Post
    Use PerX injector .And automatic Inject.
    @ccman32 already tried that, thanks for the suggestion!

  12. #27
    PheonixOps's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Relaxed
    Can you PM me to? I would like to know how too. Thanks

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Request] tut for anti cheat bypassing
    By fatbox187 in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 1
    Last Post: 12-26-2015, 04:20 AM
  2. [Request]12 Sky 2 (has no anti cheat(e.g. punkbuster))
    By Stelthkid in forum Hack Requests
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2011, 06:17 AM
  3. help please?? cheat engine problem
    By death9191 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 01-31-2009, 09:04 PM
  4. FMProtect, another anti-cheat....
    By wenddy in forum Anti-Cheat
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2008, 10:44 PM
  5. F**K the anti-cheat programs
    By Cr4azyPh4ntom in forum Anti-Cheat
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2007, 10:54 AM