Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    iWannahacks's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    137
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    In Love

    Wink How put AutoIt Macro Code working!

    Hello Folks,

    so i have macro code for euro farm but i need put it working (is AutoIT Code), i also tryed search at google and youtube, nothing was found.... So i came here if anyone know put it working ._.

    I might released if anyone help me ._.

  2. #2
    GO3STK1LL3R's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    221
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Psychedelic
    What error are you having?

  3. #3
    iWannahacks's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    137
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by GO3STK1LL3R View Post
    What error are you having?
    Is not about error is more put really working ._. I only have the code and i wanna put it work for AVA

  4. #4
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,610
    Reputation
    1904
    Thanks
    3,783
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by iWannahacks View Post
    Is not about error is more put really working ._. I only have the code and i wanna put it work for AVA
    Download AutoIt. After installed right click on your desktop and press: AutoIt script. Copy and paste the code there and save. Double click to run the code.









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



  5. #5
    iWannahacks's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Posts
    137
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by Commanderr View Post


    Download AutoIt. After installed right click on your desktop and press: AutoIt script. Copy and paste the code there and save. Double click to run the code.
    Thanks Commander

  6. #6
    Barred from Marketplace Vouches
    DO NOT ASK FOR OR RECEIVE VOUCHES FROM THIS USER

    10/15/2016 - 01/16/17
    Premium Seller
    Newsforce
    Former Staff
    Premium Member
    Predator's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Gender
    male
    Location
    ルグニカ王国
    Posts
    8,610
    Reputation
    1904
    Thanks
    3,783
    My Mood
    Yeehaw
    Solved. Closed.









    MPGH Member Since: 2011
    AVA Minion Since: 7.14.2013 - 7.4.2014
    Skype: MPGH.Commanderr
    Email: Commanderr@live.com
    Timezone: PST (GMT - 7:00) California
    進撃の巨人
    If you want to contact me, drop me a Skype!
    CONTACT|RULES|AVA|VOUCHES

    The Hunt has ended...
    My Goodbye:



Similar Threads

  1. [Help] how to put in soruce codes pls help me :(
    By supermanjet1 in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2012, 11:19 PM
  2. [Help] How source code work?
    By RubisNoir in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 2
    Last Post: 05-13-2012, 10:51 PM
  3. how do i make hacks work on VISTA
    By devilslayer in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 09-26-2007, 10:25 PM
  4. anyone knows how to get trainer maker works?
    By xydox in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 05-03-2007, 10:35 AM
  5. Idea how to get trainer maker working in uce
    By xydox in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 1
    Last Post: 04-29-2007, 01:33 PM