Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    lipidas's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    canada
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Need help with ava launching

    Hi, I have problems when launching AVA, it says me that theres an unnecessary program but there is nothing else opened at the time. I tried restarting my computer and make a clean with ccleaner but nothing worked. Sorry for my bad english. Error message
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    hrfg.PNG  

    Last edited by lipidas; 01-23-2014 at 10:31 PM. Reason: Misread the error

  2. #2
    joyrobert's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Romania , Bacau
    Posts
    118
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Aggressive
    i think if that dont work , delet the game uninstal the game first. THEN donwloudit agen instalit agen. if that dont work Refomatate your pc. Ihope i help u.

  3. #3
    razor20120's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Yeehaw
    1: Go to your Prefetch folder location in your C:/Windows folder and delete EVERYTHING inside!

    2: Go to your XIGNCODE.USA folder location in C:/AeriaGames/AVA/Binaries/XIGNCODE.USA and delete everything in there except x3.xem and xnina.xem.

    3: Go to your Logs folder located in C:/AeriaGames/AVA/Log and delete EVERYTHING inside!

    4: Run CCleaner.

  4. The Following User Says Thank You to razor20120 For This Useful Post:

    lipidas (01-26-2014)

  5. #4
    lipidas's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    canada
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by razor20120 View Post
    1: Go to your Prefetch folder location in your C:/Windows folder and delete EVERYTHING inside!

    2: Go to your XIGNCODE.USA folder location in C:/AeriaGames/AVA/Binaries/XIGNCODE.USA and delete everything in there except x3.xem and xnina.xem.

    3: Go to your Logs folder located in C:/AeriaGames/AVA/Log and delete EVERYTHING inside!

    4: Run CCleaner.

    That didn't worked, i will try to install it again tomorrow. Thank you

  6. #5
    No.1Priority's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    female
    Location
    Area 51
    Posts
    90
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Lonely
    I have the same issue did you fix it yet?

  7. #6
    razor20120's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by lipidas View Post
    at didn't worked, i will try to install it again tomorrow. Thank you
    you should check all your running processes and close the unnecessary ones.

  8. #7
    akinciulubatli's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    germany
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed
    hi, i wrote this in other thread too, but when some1 read this, i hope he will be able to run ava again

    pls, i formated my pc 4times, reinstalled operating system since 48hours, step by step to see where is the mistake. everytime i installed something i put a restore point. after the last time the game was running i disabled xhunter. after this time xigncode error occured everytime. many times i de-installed ava and installed back, and tried to run ava even without hack the error occured again. so i went back to the last restore point where ava was running and restored my operating system.
    voila ava is running. think about when u last time deactivate or deleted xhunter and restore your pc at this time and u will see xhunter is back and ava is running

    i know, we can do it

  9. #8
    razor20120's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    144
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Yeehaw

Similar Threads

  1. Problem when launching
    By hackya in forum Vindictus Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2011, 05:47 PM
  2. [Help Request] Error launching AVA
    By PepuxUser in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2011, 07:29 AM
  3. Need help launching
    By SpongeBox in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 10-21-2010, 05:51 AM
  4. Launching CA
    By Iamazn in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 01-05-2009, 06:26 PM
  5. My OS is not launching
    By radnomguywfq3 in forum Hardware & Software Support
    Replies: 8
    Last Post: 07-22-2007, 05:55 PM