Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    MOJRM's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Relaxed

    How to fix this CCMAN Hack Problem ?




    When am trying to open AVA With CCMAN Hack i couldint then i turnned off my antivirus, after that tried to open AVA with CCMAN i got this problem as shown in picturecan anyone help me please ?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails
    Untitled.jpg  

    Last edited by Riddick; 02-13-2014 at 04:55 AM.

  2. #2
    Money is the Motto, Success is the Goal.
    MPGH Member
    loko978's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    male
    Location
    13.2453.54851
    Posts
    559
    Reputation
    10
    Thanks
    89
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by MOJRM View Post



    When am trying to open AVA With CCMAN Hack i couldint then i turnned off my antivirus, after that tried to open AVA with CCMAN i got this problem as shown in picturecan anyone help me please ?
    the hacks has been patched and its no longer woeking.
    ★★★★★|AMAZON REFUNDING eBOOK|EASY|PICTURES EXAMPLES|SCRIPT|TIPS|MORE|★★★★★

    Trades:6
    Sold:3
    Bought:0

     
    Vouches:
    Quote Originally Posted by windstrukt View Post
    Traded with loko. We used OMM Hugo Boss and it went really smooth and quick. +1 vouch.


  3. #3
    leditirane's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    241
    Reputation
    10
    Thanks
    28
    My Mood
    Amazed
    hacks has been patched not work

  4. #4
    ZaqTiC's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    male
    Posts
    21
    Reputation
    10
    Thanks
    75
    Quote Originally Posted by MOJRM View Post



    When am trying to open AVA With CCMAN Hack i couldint then i turnned off my antivirus, after that tried to open AVA with CCMAN i got this problem as shown in picturecan anyone help me please ?
    its patched... you cant fix this

Similar Threads

  1. hack tool detected 0:5:0:0 <-- How to fix this ?
    By azlanlow123 in forum CrossFire Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-23-2013, 02:32 PM
  2. [Discussion] How to fix this problem?
    By loped in forum Mission Against Terror Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 04-21-2013, 05:24 AM
  3. [Help] How to fix this ? Le Bot Problem (also in other bots)
    By aiu in forum Adventure Quest Worlds (AQW) Hacks / Cheats / Trainers
    Replies: 5
    Last Post: 02-25-2013, 03:41 AM
  4. how to fix this problem
    By thegrim9 in forum CrossFire PH Help
    Replies: 5
    Last Post: 03-21-2012, 09:21 AM
  5. [Tut] How To Fix The TNT Hack Permission Problem \ With Pictures.
    By luckyy23 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 20
    Last Post: 08-23-2009, 12:33 PM