Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    MrEpicShadow's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Scratching Post
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Goofy

    Alliance of Valiant Arms Error

    When I want to play AVA it shows up Error 0xE019100B, but I didn't have any hacks on right now and I know I don't have any hacks on my PC, I know when its outdated or patched, I would delete it from my PC, after the last hack that didn't work, I deleted it and started playing it legitly, now when I open it shows this. http://prntscr.com/3epnd5

    Anyone help? If you want to try to help please message something, Thank you!

    Your Friendly Newbie
    ~MrEpicShadow

  2. #2
    kaizokuproject's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    try to look for this error in google or youtube. I think

  3. #3
    louisp14's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    Le quebec FTW
    Posts
    123
    Reputation
    10
    Thanks
    107
    My Mood
    Devilish
    go in your computer > windows > prefetch and delete all in the folder

    go in your computer > aeriagames > AVA > log and delete all your logs

    go in your computer > aeriagames > AVA > binaries > xigncode and if you see a xigncode.log delete it

    Download ccleaner

    Run it

    restart your computer

    ** if this doesnt work you will have to uninstall the full game and reinstall it **

  4. #4
    MrEpicShadow's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Scratching Post
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Goofy
    I play it with Steam, and if I want to fix it you can bypass it but there's a ******, like I said, I sometimes play legit until I get bored.
    I am the powerful He-Cat, my AvA account is adude2cool. Subscrieb my yeitube in the future, https://www.youtube.com/channel/UCwK...a49XM6v9fbLdcw

  5. #5
    MrEpicShadow's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Scratching Post
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Goofy
    I deleted the stuff like you said, and hacked CCleaner into making it Professional, and scanned, and restarted it didn't work. -0-
    I am the powerful He-Cat, my AvA account is adude2cool. Subscrieb my yeitube in the future, https://www.youtube.com/channel/UCwK...a49XM6v9fbLdcw

  6. #6
    kevinvdz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    You Dont Wanna Know
    Posts
    698
    Reputation
    10
    Thanks
    197
    My Mood
    Amazed
    i also had use ccleaner and clean ur pc and fix errors also delete logs

  7. #7
    aznfreak93's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    0100111001101111
    Posts
    294
    Reputation
    10
    Thanks
    67
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by MrEpicShadow View Post
    I deleted the stuff like you said, and hacked CCleaner into making it Professional, and scanned, and restarted it didn't work. -0-
    Did you at all try re-installing the game?

    The only way to solve this problem without fail is to re-install your OS. I will only suggest this if you did do everything that other people suggested from here and on the Aeria forums, and that you do not get AVA to run without the error.
    Alliance of Valiant Arms Wiki Editor: March - August, 2014

  8. #8
    Haxxxer007's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Location
    (⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)
    Posts
    232
    Reputation
    10
    Thanks
    94
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by MrEpicShadow View Post
    When I want to play AVA it shows up Error 0xE019100B, but I didn't have any hacks on right now and I know I don't have any hacks on my PC, I know when its outdated or patched, I would delete it from my PC, after the last hack that didn't work, I deleted it and started playing it legitly, now when I open it shows this. http://prntscr.com/3epnd5

    Anyone help? If you want to try to help please message something, Thank you!

    Your Friendly Newbie
    ~MrEpicShadow
    It might be xhunter1 missing !

  9. #9
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,115
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,360
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by MrEpicShadow View Post
    When I want to play AVA it shows up Error 0xE019100B, but I didn't have any hacks on right now and I know I don't have any hacks on my PC, I know when its outdated or patched, I would delete it from my PC, after the last hack that didn't work, I deleted it and started playing it legitly, now when I open it shows this. http://prntscr.com/3epnd5

    Anyone help? If you want to try to help please message something, Thank you!

    Your Friendly Newbie

    ~MrEpicShadow
    I agree with @aznfreak93, the best way to fix that error is to re install your OS, but if you don't want to lose your files don't forget to back it up... But first check if your firewall is interfering with A.V.A because if it's then the fix is very simple, if this didn't work give me your skype and i will make teamview and i'll help you fix the problem... I know a lot of things about computer's hardware and software...
    Last edited by Hunter; 05-01-2014 at 01:04 PM.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  10. #10
    MrEpicShadow's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Gender
    male
    Location
    Scratching Post
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Goofy
    Well.... I re-installed it 2 or 3 times and today is 4, It didn't work, I downloaded someones XIGNCODE.USA and I could get on but when I play, it crashes -0-
    And I can't locate xhunter1, I will check this forum daily so I can try your ideas
    I am the powerful He-Cat, my AvA account is adude2cool. Subscrieb my yeitube in the future, https://www.youtube.com/channel/UCwK...a49XM6v9fbLdcw

  11. #11
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,115
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,360
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by MrEpicShadow View Post
    Well.... I re-installed it 2 or 3 times and today is 4, It didn't work, I downloaded someones XIGNCODE.USA and I could get on but when I play, it crashes -0-
    And I can't locate xhunter1, I will check this forum daily so I can try your ideas
    The best thing to do is really re install your OS, because if you already re installed the game two or three times, then xhunter 1 wouldn't be missing, and your files wouldn't be corrupt... Just re install your OS... It's the best thing you have to do if you want to play A.V.A again...
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  12. #12
    FireBlzed's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    321
    Reputation
    10
    Thanks
    126
    for steam: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\AVA\Binaries\XIGNCODE .USA

    It could be you are running a program wich is suspicious too xigncode just terminate some of them and it will be good

  13. #13
    aznfreak93's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    0100111001101111
    Posts
    294
    Reputation
    10
    Thanks
    67
    My Mood
    Doh
    I will have to assume that you previously disabled xhunter1 at one point. I am not completely sure how relevant it is now, but it is worth a shot.

    Here's the post about xhunter1 and where you can "reset" any changes.

    http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=650278
    Last edited by aznfreak93; 05-02-2014 at 11:02 AM.
    Alliance of Valiant Arms Wiki Editor: March - August, 2014

  14. #14
    Hunter's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    16,115
    Reputation
    3406
    Thanks
    5,360
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by MrEpicShadow View Post
    When I want to play AVA it shows up Error 0xE019100B, but I didn't have any hacks on right now and I know I don't have any hacks on my PC, I know when its outdated or patched, I would delete it from my PC, after the last hack that didn't work, I deleted it and started playing it legitly, now when I open it shows this. http://prntscr.com/3epnd5

    Anyone help? If you want to try to help please message something, Thank you!
    Your Friendly Newbie
    ~MrEpicShadow
    Did any of the solutions posted by me and other members helped you fix your problem? You should try to use the last fix that was suggested by @aznfreak93, but if the problem still didn't got fix with @aznfreak93 's sugestion, then the best thing you have to do is re install your O.S.
    Last edited by Hunter; 05-04-2014 at 07:03 AM.
    If you need help with anything, feel free to PM/VM me about it.



     
    hunterr.94

    Please make sure to always ask me for a confirmation PM/VM before proceeding with any deal that supposedly involves me.

     

    MPGH History:
    Premium Seller - 11/17/16
    News Force - Global News - 11/16/16
    Global Moderator - 10/02/16
    Call of Duty Minion - 07/17/16
    Moderator - 06/21/16
    News Force Editor - 06/16/16 - 07/17/16
    News Force Interviewer - 04/11/16 - 07/17/16
    BattleOn Minion - 03/05/16
    News Force - Section of the Week - 01/31/16 - 02/02/16
    League of Legends Minion - 12/11/15
    News Force Editor - 11/27/15 - 02/02/16
    Steam Minion - 11/24/15
    News Force - User News - 11/22/15 - 02/02/16
    Pharaoh - 11/07/15 - 12/13/15
    Alliance of Valiant Arms (AVA) Minion - 10/21/15
    Event Management Publicist - 09/14/15
    News Force Interviewer - 08/02/15 - 02/02/16
    Donator - 08/01/14
    Member - 12/03/13

  15. #15
    shaun1067's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cheerful
    Try these ..
    1. Uninstall the game from control panel.

    2. Go to start and then open " Run ".

    3. Type the following in the Run window " Regedit ".

    4. Open the following " HKEY_LOCAL_Machine " then " SYSTEM " then " SERVICES "
    (HKEY_LOCAL_Machine > SYSTEM > ControlSet001 > SERVICES > xHunter1.)

    5. Right click on " xHunter1" folder and delete it .

    6. Restart your pc

    7. Re-Download the game from " Aeria ignite ".

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] [Alliance of Valiant Arms]: Game crashes fix (use ccman32 hacks without error)
    By hussamokay in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Tutorials
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2013, 01:47 PM
  2. [Request] Alliance of Valiant Arms Hack
    By Ren103 in forum Hack Requests
    Replies: 2
    Last Post: 05-01-2010, 03:22 PM
  3. Alliance of Valiant Arms Minion Request
    By Ken Jeong in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 12-23-2009, 04:58 PM
  4. alliance of Valiant Arms account
    By sucre in forum Trade Accounts/Keys/Items
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2009, 05:50 AM
  5. Alliance of Valiant Arms
    By dr1nkm1lk in forum Debate Fort
    Replies: 6
    Last Post: 08-03-2009, 01:12 PM