Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    mike2's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Sleepy

    Error 0xE019100B

    I keep getting a message saying Error 0xE019100B whenever i attempt to open ava, despite of i don't use any hack or macro , i even reinstalled ava 5 times but that didnt work and i still have the same problem so I was wondering if any of you know how to fix it ?
    Last edited by Maxedout; 06-15-2014 at 06:29 AM.

  2. #2
    Maxedout's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Westeros
    Posts
    4,507
    Reputation
    755
    Thanks
    1,291
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by mike2 View Post
    I keep getting a message saying Error 0xE019100B whenever i attempt to open ava, despite of i don't use any hack or macro , i even reinstalled ava 5 times but that didnt work and i still have the same problem so I was wondering if any of you know how to fix it ?
    I would search your computer for anything with hack in it's name, that's what I did to fix that error when I had it.

  3. #3
    yucheng0801's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,172
    Reputation
    10
    Thanks
    887
    My Mood
    Devilish
    Use ccleaner and clean your pc for any residual files. Then reinstall or download again the game. (dont just copy past old files )

  4. #4
    kevinvdz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Location
    You Dont Wanna Know
    Posts
    701
    Reputation
    10
    Thanks
    197
    My Mood
    Amazed
    I guess u should run Ccleaner and clean ur pc it might fix ur problem

  5. #5
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by mike2 View Post
    I keep getting a message saying Error 0xE019100B whenever i attempt to open ava, despite of i don't use any hack or macro , i even reinstalled ava 5 times but that didnt work and i still have the same problem so I was wondering if any of you know how to fix it ?
    Try this is as it may work for you: http://www.mpgh.net/forum/showthread...=1#post9535993

  6. #6

  7. #7
    Hikkarii's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Location
    Hawaii
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love
    System Restore should work, but you'll have to take the time and download everything again.

  8. #8
    minebill's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Gender
    male
    Location
    TerrestrialDatabase
    Posts
    528
    Reputation
    10
    Thanks
    386
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Hikkarii View Post
    System Restore should work, but you'll have to take the time and download everything again.
    Nope, System restore doesn't delete any of your files.

  9. #9
    Hikkarii's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Gender
    male
    Location
    Hawaii
    Posts
    14
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    In Love
    Quote Originally Posted by minebill View Post


    Nope, System restore doesn't delete any of your files.
    Oh, yeah.. I was thinking of wiping the system to factory settings lol. My bad, xD.

  10. #10
    asqapro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    18
    Thanks
    1,686
    My Mood
    Tired
    No one mentioned AV's?

    Make sure you exclude your AVA gamefiles directory from your Antivirus scanner, or try disabling your antivirus temporarily while you run AVA. XIGN catches AV scanners and doesn't like them.
    AVA IGN: NutVBanned

    Current releases:

Similar Threads

  1. [Discussion] ERROR 0xE019100B fix
    By R3DDOT in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 12-26-2013, 09:51 AM
  2. [Solved] error 0xE019100B *INJECTORS*
    By RED_MONKEY in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 6
    Last Post: 12-20-2013, 04:12 PM
  3. [Help Request] Error 0xE019100B when i load Hack
    By kastdzao in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 6
    Last Post: 07-10-2013, 09:07 PM
  4. [Solved] XIGNCODE3 ERROR 0xE019100B
    By salvykacia in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2013, 11:48 AM
  5. [Solved] ERROR 0xE019100B‏
    By XBosX in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2013, 04:16 PM