Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    clockwisa's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    female
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    AVA login window doesn't show

    Playing AVA with Aeria Ignite..
    When AVA launcher is opened >> clicked "Game Start" >> the login window usually comes up but.. it just loads the game instead..
    How to fix?any suggestions?

  2. #2
    asqapro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    18
    Thanks
    1,686
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by clockwisa View Post
    Playing AVA with Aeria Ignite..
    When AVA launcher is opened >> clicked "Game Start" >> the login window usually comes up but.. it just loads the game instead..
    How to fix?any suggestions?
    Do you have Steam running? Or it may just have you logged in from Aeria Ignite, and not need your credentials again (I use the NWZLauncher, so I dunno how that works).
    AVA IGN: NutVBanned

    Current releases:

  3. #3
    clockwisa's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    female
    Posts
    26
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Nvm.It's working now just reset Internet Explorer settings

Similar Threads

  1. AVA in window!
    By Shock3d in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2011, 05:13 AM
  2. It Doesn't show.
    By Wyo in forum General
    Replies: 16
    Last Post: 10-22-2011, 12:53 PM
  3. [Release] TELA DE LOGIN: WINDOWS 7
    By [L]U[C]/\[S] in forum Combat Arms Brazil Mods & Rez Modding
    Replies: 20
    Last Post: 09-03-2011, 06:58 AM
  4. Message doesn't show for Sh_z_sektor v3.0
    By BUBAAA in forum CrossFire Help
    Replies: 15
    Last Post: 04-20-2011, 09:52 AM
  5. [Tutorial]How to make login window[VB]
    By Flash in forum Programming Tutorials
    Replies: 6
    Last Post: 09-29-2010, 11:40 PM