Thread: AVA DOESNT WORK

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    getmorept99's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Post AVA DOESNT WORK

    HI MY AVA DOESNT WORK WHEN I CLICK IN THE BUTTON LOGIN AND WHEN WORK ONLY APPEARS CONNECTING AND THEN TIME OUT(LOST CONNECNTING).

    I SAW THE OTHER REQUEST BUT DIDNT NOTICE NOTHING.

    I HAVE TO MIGRATE MY ACCOUNT OF AERIA TO OTHER SITE?

    OR ITS ONE ERROR OF AERIA GAMES?

  2. #2
    Kev420's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Gender
    male
    Posts
    0
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Angelic
    On-going technical issues
    Dear Soldiers

    We are currently experiencing technical issues across a number of our services. We are aware of the problems and are working to rectify these as quickly as possible.

    We apologize for any disruption in service you may experience and hope to restore service as quickly as possible.

    Thank you for your patience.
    AVA team

  3. The Following 2 Users Say Thank You to Kev420 For This Useful Post:

    agora555 (07-11-2014),Riddick (07-11-2014)

Similar Threads

  1. [Help Request] AVA Public hack loader by ccman32 v1.52 Doesnt work for me!
    By Predator in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 8
    Last Post: 07-04-2013, 11:34 AM
  2. [Solved] AVA doesnt work,,,
    By saeddiab in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-16-2012, 04:41 PM
  3. Warrok Doesnt work for me!?!?!
    By acepwnage in forum General Gaming
    Replies: 8
    Last Post: 06-13-2006, 10:55 PM
  4. The Weopons hack doesnt work???
    By Coolman in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 18
    Last Post: 05-25-2006, 08:04 AM
  5. WPE doesnt work anymore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    By kayhesse in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 01-22-2006, 01:47 PM

Tags for this Thread