Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    zakariahr11's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Angry

    Post I Have Some Issues On AVA Last Update

    I have updated ava seccessfully throgh the game client nwzlauncher.exe as usuel the thing is i have some issues this time :'(
    when i log into ava and chose a channel (pvp 2) then i chose a room then when i click on start and wait 5sec when i see ¨game starting
    everything goes black and still hearing the room music then it blocks i dont get the loading image that shows players and their loading stats
    so i always need to go to gestionnaire des taches then end the proccess from there
    note ( it doesn't always happen but most of the time )

    please tell me why and how to get the solution i posted a ticket since a day but they didn't respond i think they are bussy with updating ava
    so i thoug~ht that mpgh is the best place

  2. #2
    yucheng0801's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,174
    Reputation
    10
    Thanks
    887
    My Mood
    Devilish
    We are not AEG and this is hapening to everybody. Go post it on forums.

  3. #3
    zakariahr11's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Gender
    male
    Posts
    63
    Reputation
    10
    Thanks
    19
    My Mood
    Angry
    Quote Originally Posted by yucheng0801 View Post
    We are not AEG and this is hapening to everybody. Go post it on forums.
    i just needed the middle sentence ( this is hapening to everybody )
    thank you for your help

  4. #4
    Riddick's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Gender
    male
    Location
    Delusional
    Posts
    7,734
    Reputation
    529
    Thanks
    5,130
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by zakariahr11 View Post
    i just needed the middle sentence ( this is hapening to everybody )
    thank you for your help
    Update your Graphics drivers or get a better PC.

    And we are not Aeria Games.

Similar Threads

  1. [Solved] Erm, guys, I have some client issues...
    By Tjeerdo in forum Realm of the Mad God Private Servers Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-22-2014, 08:56 AM
  2. AVA is ruined by the last update
    By sjoerd.15.2 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 06-06-2013, 11:21 AM
  3. [Request] Does any one here have some TuT on how to struct ZOPK or ZSOPK and how to update them
    By F l a p J a c K ™ in forum WarRock Hack Source Code
    Replies: 30
    Last Post: 02-08-2013, 08:23 AM
  4. Having some issues
    By Spuffeld in forum WarRock Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-30-2011, 08:10 AM
  5. [Help] Made injector, but having some issues...
    By Bskinny in forum CrossFire Hack Coding / Programming / Source Code
    Replies: 11
    Last Post: 03-26-2011, 02:38 AM