Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    LucaVon't's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Gender
    male
    Posts
    102
    Reputation
    17
    Thanks
    10
    My Mood
    Cold

    I have an error please help me!

    Hi guys, I have 2 errors, please help me!

    1: When I open Ignite it says me "The system is busy" as this image:
    http://imgur.com/qvSqrmP

    2: If I try to open A.V.A. from the NWZLauncher in A.V.A.'s folder I have this error that says "The page is been interrupted" as this image: http://imgur.com/qvSqrmP,waXtHt2#1

  2. #2
    asqapro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    18
    Thanks
    1,686
    My Mood
    Tired
    Are you able to access Aeria's website?
    Someone else posted that their IP was blocked by Aeria, that may be the case for you. Being able to access their website is no indication if you've been blocked or not though.

    It also might be your firewall. Make sure AVA is added as an exception in it.
    AVA IGN: NutVBanned

    Current releases:

Similar Threads

  1. [Help Request] My external hard disk errors (Please Help)
    By DangerousBro in forum Hardware & Software Support
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2014, 04:49 AM
  2. [Help Request] Failed connect to server - AVA ERROR!! PLEASE HELP!
    By kalokoko in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-12-2012, 02:52 AM
  3. [Help Request] Cant open an injector with out this error! please help!
    By sparkmate1 in forum Combat Arms Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-04-2012, 02:45 AM
  4. [Help Request] Lula Wallhack activity code error please help
    By ajorange in forum CrossFire Help
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2011, 02:38 AM
  5. I am Getting A Combat Arms Error(PLEASE HELP!)
    By DarkSoda in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-11-2008, 09:41 PM