Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 103
  1. #46
    Taco's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    lookin for a 1986 E30 M3
    Posts
    6,383
    Reputation
    352
    Thanks
    419
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by m_t_h View Post


    you need to make dll out if this /
    is it detected or no?

  2. #47
    Jazk's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colombia
    Posts
    5,986
    Reputation
    280
    Thanks
    367
    My Mood
    Dead
    Its Allways The same Problem : Bypass :S

  3. #48
    /b/oss's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    13,652
    Reputation
    795
    Thanks
    3,543
    Quote Originally Posted by killakid™ View Post


    is it detected or no?
    it'll be like mine test hack.

  4. #49
    agunz's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    17
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    got a quick ? if someone can answer when i go to tools and then options the directories tab is not there? How do i get to it , i got c++2010 express thanks

  5. #50
    Ru-486's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by agunz View Post
    got a quick ? if someone can answer when i go to tools and then options the directories tab is not there? How do i get to it , i got c++2010 express thanks
    In Visual C++ 2010, Go to Project → Properties → Debug Source Files → New Line (CTRL+Insert).

    Sorry for bumping an old post, I had the same issue and hope it will resolve redundant posts in the future.

  6. #51
    beteasta3's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Gender
    male
    Location
    Have You Checked You'r Sister's Room?
    Posts
    472
    Reputation
    9
    Thanks
    86
    My Mood
    Devilish
    so if i do this... will it work or is it like patched or w.e


    Press The Thanks Button..Can't Hurt!!

  7. #52
    Ru-486's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by beteasta3 View Post
    so if i do this... will it work or is it like patched or w.e
    The D3D Starter kit is way detected, but their are bypasses I'm certain.

    As of now, I only recieve two errors (I think their related) on this line of code:

    HRESULT APIENTRY hkIDirect3DDevice9::BeginScene()
    {
    if (a==1) //Thank you gc_Admin, I pmed him for this with a big thanks
    {
    D3DXCreateTextureFromFileInMemory(m_pD3Ddev,(LPCVO ID)&bPink,58,&xxxPink);
    a=0;
    }
    return m_pD3Ddev->BeginScene();
    }


    Could someone assist me in debugging this?

  8. #53
    CAFlames's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Where ever my imagination takes me
    Posts
    3,014
    Reputation
    202
    Thanks
    2,934
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Ru-486 View Post
    The D3D Starter kit is way detected, but their are bypasses I'm certain.

    As of now, I only recieve two errors (I think their related) on this line of code:





    Could someone assist me in debugging this?
    durrrr ya neva d3f1ned it ;0

    Current Works:
    ---Horror Game






    Special thanks to drgnforce9 for my sig picture

    Quote Originally Posted by m_t_h View Post

    CAflames is one epic coder.

    Rep and thanks him.. or you're perma banned.

  9. #54
    Ru-486's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by CAFlames View Post


    durrrr ya neva d3f1ned it ;0
    When I explicitly defined it I got an already defined error, which one is it? If I manually define it, what should its value be?

  10. #55
    CAFlames's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Where ever my imagination takes me
    Posts
    3,014
    Reputation
    202
    Thanks
    2,934
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Ru-486 View Post
    When I explicitly defined it I got an already defined error, which one is it? If I manually define it, what should its value be?
    Try defining it in the CPP file.. not the header.

    Current Works:
    ---Horror Game






    Special thanks to drgnforce9 for my sig picture

    Quote Originally Posted by m_t_h View Post

    CAflames is one epic coder.

    Rep and thanks him.. or you're perma banned.

  11. #56
    YouKnowWhoz's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    In mah cave?
    Posts
    56
    Reputation
    10
    Thanks
    17
    My Mood
    Amazed
    Thanks for the tutorial! This should be easy, since I've been working with different programming tools/software in a couple of years.
    Got overall experience how to create hacks, menus and stuff like that, I made CS 1.6 hacks a while back as well :P.

  12. #57
    Technology_'s Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Ok i see that you guys need AVA Coders so i want to be part of MPGH , here is some Screen of my Works..

    i Coded for WarRock and this was some months ago ..




    This one Some Days Ago ..



    PS : Mr.Sh00t is my Brother so we're a team , we code Together
    Last edited by Technology_; 06-20-2011 at 05:50 PM.

  13. #58
    Battlefield 3's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    One Man's Trash Is Another Man's Pleasure!
    Posts
    2,911
    Reputation
    -119
    Thanks
    587
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by Technology_ View Post
    Ok i see that you guys need AVA Coders so i want to be part of MPGH , here is some Screen of my Works..

    i Coded for WarRock and this was some months ago ..


    YouTube - ‪Technology and Mr SH00t D3D Hack‬‏

    This one Some Days Ago ..



    PS : Mr.Sh00t is my Brother so we're a team , we code Together
    but ava is hard
    u guys will know soon as you guys try to make hack of it D:

  14. #59
    Zant5976's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Posts
    38
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    Quote Originally Posted by luojunkai123 View Post
    but ava is hard
    u guys will know soon as you guys try to make hack of it D:
    Looks like RedDuck knows what they're doing.

  15. #60
    S|W|P's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,744
    Reputation
    -33
    Thanks
    91
    My Mood
    Doh
    Im go learn how to make progams for my job later so i will ubderstand c++ VB more and i like coding everytime i make a code when there coming a windows at i laugh like hell like virus installing and then set the name to a song and the icon too they think i gave them a virus XD
    Any way THANKS!!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Similar Threads

  1. are there hacks for ava online?
    By hoganjason in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2009, 09:27 PM
  2. HOW TO MAKE HACKS FOR BLACKSHOT.
    By joshxcore in forum Programming Tutorial Requests
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2009, 10:47 AM
  3. Dave can u make hacks for this game?
    By Forsaken_One in forum Suggestions, Requests & Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-30-2009, 05:17 PM
  4. Dave can u make hacks for this game?
    By Forsaken_One in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-2009, 06:32 PM
  5. Can We Make Hacks For BF 1942?
    By Bloodwalkers in forum Battlefield 2 Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 03-09-2009, 11:52 AM