Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
  1. #16
    TechwarriorA's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    In your freakin ass
    Posts
    385
    Reputation
    -1
    Thanks
    104
    My Mood
    Hot
    well you have to program it in a macro button, then when you click the button it should run as supposed to, and it should end when the script has finished and play again when you press the button,
    THANK ME FOR THIS


    THANK ME FOR THIS

  2. #17
    Yogurtman's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Brooding
    ---------------------------
    AutoHotkey.ahk
    ---------------------------
    Error at line 34.

    Line Text: Lbutton
    Error: Duplicate hotkey.

    The script was not reloaded; the old version will remain in effect.
    ---------------------------
    OK
    ---------------------------

    Wut? Help please.

    Here's how it looks right now

    ; keystrokes and mouse clicks. It also explains more about hotkeys.

    IfWinExist Alliance of Valliant Arms

    Lbutton::

    MouseGetPos, xpos, ypos

    Send, Lbutton

    Mousemove, %xpos%,%ypos%

    return
    Lbutton::

    Loop, 30

    {

    MouseGetPos, xpos, ypos

    Send, Lbutton

    Sleep 200

    Mousemove, %xpos%,%ypos%

    Sleep,100

    }

    Send R

    return

  3. #18
    TechwarriorA's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    In your freakin ass
    Posts
    385
    Reputation
    -1
    Thanks
    104
    My Mood
    Hot
    ran as admin and stuff? like in tutorial in tut section and info at this thread,

    if you did and you have this problem try it with another macro, bound to be some working one in there for you
    THANK ME FOR THIS


    THANK ME FOR THIS

  4. #19
    Yogurtman's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Brooding
    Kay i fixed it. Works on the desktop (my mouse goes all crazy xD) but in the game no effect. U know why?

  5. #20
    TechwarriorA's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    In your freakin ass
    Posts
    385
    Reputation
    -1
    Thanks
    104
    My Mood
    Hot
    you need a macro mouse or keyboard, at least that is what i presume
    THANK ME FOR THIS


    THANK ME FOR THIS

  6. #21
    Yogurtman's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Brooding
    Uh, it works on the desktop. Maybe i need to type in y and x coordinates? If so, how do i get them?

  7. #22
    TechwarriorA's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    In your freakin ass
    Posts
    385
    Reputation
    -1
    Thanks
    104
    My Mood
    Hot
    i think it only works with macro mouse and keyboard and such, specially made, if some1 else used it without that, he could post
    THANK ME FOR THIS


    THANK ME FOR THIS

  8. #23
    mikelk25's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Mt.Vernon,New York
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    thankkk youu

  9. #24
    lightningss's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    amsterdam
    Posts
    216
    Reputation
    10
    Thanks
    66
    My Mood
    Sleepy
    TECHWARRIOR JEZUS SHORTEN YOUR SIGNATURE PLEASE, YOU MAKE PAGES 500X LONGER.

    AND ABOUT THAT NOOB LUJONKAI REPOBEAR OR BATTLEFIELD, DON'T SAY YOUR A HACKER UNTILL YOU RELEASE A CHAMS OR BETTER. ROFL YOUR HILARIOUS
    to do list

    MAKE A 'TO DO LIST'


    i bet i'm the firsrt one who finished


    thank me if you stared back

  10. #25
    TechwarriorA's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    In your freakin ass
    Posts
    385
    Reputation
    -1
    Thanks
    104
    My Mood
    Hot
    i changed my sig, you like it better now? (:
    THANK ME FOR THIS


    THANK ME FOR THIS

  11. #26
    bobbytpain's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Don't bother doing this if u don't have a macro keyboard and would it hurt to give credit to the site u took this frm u plagiarizer
    Last edited by bobbytpain; 10-11-2011 at 10:16 PM. Reason: mistake

  12. #27
    TechwarriorA's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    In your freakin ass
    Posts
    385
    Reputation
    -1
    Thanks
    104
    My Mood
    Hot
    @bobbytpain

    I wrote at the beginning of the thread that i did not write these macro's and i also didnt know the guy who did, just posted it so that everyone could use it. So you better read the whole thread before you try to take someones post down, leecher ..
    THANK ME FOR THIS


    THANK ME FOR THIS

  13. #28
    bigbang26's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Crappy
    I am able to run my scripts without no problem outside ava but it wont let me send the commands on ava does anyone know how I can bypass this?

  14. #29
    bradbrother's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Posts
    53
    Reputation
    -18
    Thanks
    20
    My Mood
    Confused
    you use these with this magical little thing called a C++ program in which allows you to create dll's that contain source code that you can inject into a game given that you know how to format it correctly

    ---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

    try creating a small source code to bypass it use a small one like the trick manouver where you trick ava into thinking that whatever ur trying to inject into it is part of the ava process i usually make it think that the hack is the ingame sound so not only does it get rid of annoying music but it makes it so you dont need an injector to run it you just need to turn music on or off and menu pops up its an old trick but can make even the oldest of hacks bypassable






Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 01-25-2010, 01:59 PM
  2. a lill poem i just put together about all this fuckin sht
    By ShAg123 in forum Art & Graphic Design
    Replies: 12
    Last Post: 01-04-2010, 11:02 PM
  3. Another rap I put together
    By ghostsbow in forum Art & Graphic Design
    Replies: 10
    Last Post: 09-06-2009, 02:06 PM
  4. Another thing I put together =)
    By ghostsbow in forum Art & Graphic Design
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2009, 03:39 AM
  5. This is a lil thing I put together!
    By ghostsbow in forum Art & Graphic Design
    Replies: 8
    Last Post: 09-01-2009, 09:03 PM