Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 62
  1. #16
    dankmagicninja's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Twisted
    i mean, at all. not even the vanilla scripted amount. the only thing i can manage to do is manually change the box amount by finding the value and editing it. round stays the same though, unless i manually scan for that value which takes like 6 rounds(ish)

  2. #17
    chunggohan's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    i need your help to find the pointer for my pc! the one posted here doesn't work for me.

    here is a picture of the opcode that accesses my round adress:
    http://img29.imageshack.us/img29/8071/unbenanntpaw.png

    thx in advance

    - chunggohan -

  3. #18
    deetwodomglolz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    twgu,kds
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    It works, but crashes every few hours. (I use .erl remover, CE 6.2)

  4. #19
    NekroX's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by chunggohan View Post
    i need your help to find the pointer for my pc! the one posted here doesn't work for me.

    here is a picture of the opcode that accesses my round adress:
    http://img29.imageshack.us/img29/8071/unbenanntpaw.png

    thx in advance

    - chunggohan -
    Refer to the 1st post.

    Also, if the box value must be changed at exactly 0:52, you need find the time pointer too.
    Last edited by NekroX; 07-03-2012 at 06:25 PM.

  5. #20
    chunggohan's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    9
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Thx mate!
    Google really is my friend xD

  6. #21
    Streamline's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    59
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Cool
    That's great but there is no ava.exe in process list

  7. #22
    ABHIJIT40's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    90
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    cn u release same thing for 32bit players plz plz plz plz

  8. #23
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,963
    Reputation
    117
    Thanks
    1,375
    Quote Originally Posted by ABHIJIT40 View Post
    cn u release same thing for 32bit players plz plz plz plz
    1. A script isn't a program.
    2. Don't use the same username like your ingame-name.
    3. Ask Cheat Engine lol

  9. #24
    reeaper's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    658
    Reputation
    10
    Thanks
    64
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post
    1. A script isn't a program.
    2. Don't use the same username like your ingame-name.
    3. Ask Cheat Engine lol
    lol NICE ONE ^^^

  10. #25
    Duvan19's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    that shit does not work anyone have any other automatic for LD Farming?

  11. #26
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,963
    Reputation
    117
    Thanks
    1,375
    Quote Originally Posted by Duvan19 View Post
    that shit does not work anyone have any other automatic for LD Farming?
    That 'shit' maybe you have 'shit' computer

  12. #27
    lxD's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    wtf i have a problem.

    this auto skipper is so good its works verry good on my boots but in my main player its just now work.i try to do the auto skipper and its not change the box...
    plz help

  13. #28
    Duvan19's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    anyone can tell me I xq farming works, I worked a day ago, not now?

  14. #29
    ABHIJIT40's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    90
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    I m not using same usename in game and in mpgh.............
    Quote Originally Posted by [ A.Y.H ] View Post
    1. A script isn't a program.
    2. Don't use the same username like your ingame-name.
    3. Ask Cheat Engine lol

  15. #30
    Prepix's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    5,963
    Reputation
    117
    Thanks
    1,375
    Quote Originally Posted by ABHIJIT40 View Post
    I m not using same usename in game and in mpgh.............
    It is similar

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Release] AutoIt Script for Leveling and Farming
    By zato_1one in forum Vindictus Hacks & Cheats
    Replies: 94
    Last Post: 07-25-2013, 07:29 PM
  2. [Detected] [SCRIPT] Vindictus Auto Farming Script v.1.1
    By mikehan in forum Vindictus Hacks & Cheats
    Replies: 22
    Last Post: 07-04-2011, 01:52 PM
  3. [Request] superior ore farming script
    By asdfzxc in forum Vindictus Farming Discussions / Farming Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-26-2011, 12:54 PM
  4. [Request] Farming script for 5 star chuilin armor
    By Etherealblood in forum Vindictus Farming Discussions / Farming Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-24-2011, 03:21 PM
  5. Habbohotel Scripts
    By h0ang in forum General Game Hacking
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2007, 05:19 AM