Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 325
  1. #151
    wisard88's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    on my chair
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    no i dont sry cant help
    but im trying this out

  2. #152
    AudiTT's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    373
    Reputation
    10
    Thanks
    299
    Quote Originally Posted by wisard88 View Post
    no never in my life
    WAIT! STOP!
    You have NEVER used hacks? EVER?

    If this is true, this a BIG red flag. Something's wrong.

  3. #153
    wisard88's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    on my chair
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by AudiTT View Post
    WAIT! STOP!
    You have NEVER used hacks? EVER?

    If this is true, this a BIG red flag. Something's wrong.
    okay once to try in private match but only that once never after that

  4. #154
    wesdaddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Gender
    female
    Posts
    122
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    My Mood
    Amused
    they uploaded the console to the base version now. im getting the same message they fuckin patched it already. damnit. looks like were stuck on .175 servers. is there anyway you can bypass vac checks with the console?

  5. #155
    Red_Killer's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed
    Dam, so no longer can you join the game for 5 sec? this isnt good.... BTW, a side note. The VAC disclaimer said that if you are caught cheating you would be banned from playing in a VAC secure game right? Well Private matches are not VAC secure so WTF? we should all sue them lol

  6. #156
    iDEAD's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Don't look behind you...
    Posts
    330
    Reputation
    25
    Thanks
    23
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Red_Killer View Post
    Dam, so no longer can you join the game for 5 sec? this isnt good.... BTW, a side note. The VAC disclaimer said that if you are caught cheating you would be banned from playing in a VAC secure game right? Well Private matches are not VAC secure so WTF? we should all sue them lol
    You get the Lawer I will get the Judge?

    There's a hack for that.

  7. #157
    WhosIsThis's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    behind u
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by AudiTT View Post
    Oh, you use a VAC blocker, huh? Yeah right. Just like I have a unicorn in my back yard.

    I heard someone mention making a new account and trying this...I doubt that will work. As yet another poster said, this is a problem with official servers not accepting you as a Steam user.

    This is just weird. Does IWnet log you as a cheater, as well? That would we're getting past VAC, but not past whatever obscure anti-hack service IWnet is using. Maybe. I just don't get it. Is there some other way of launching the game without Steam(other than piracy)?
    You've never used the Vac blocker? lol

  8. #158
    WhosIsThis's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    behind u
    Posts
    33
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by AudiTT View Post
    I moved all my files back to the proper spot and tried to launch, now I get this.
    No hacks whatsoever.

    You were never suppost to move files, only copy and paste.

  9. #159
    AudiTT's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    373
    Reputation
    10
    Thanks
    299
    Quote Originally Posted by WhosIsThis View Post
    You were never suppost to move files, only copy and paste.
    If you actually read the tutorial, you would have noticed the threadstarter said you could do it either way.
    If I have to re-install MW2, fine.

    So...they've patched this?

    Oh, and when you leave the hacking scene for three years, you don't exactly get VIP access to bypassers and hacks when you come back. So, no, I haven't used an actual VAC blocker.
    Last edited by AudiTT; 02-12-2010 at 04:42 PM.

  10. #160
    CrazyJFive's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    CHEAT DETECTED means ur banned no matter what a lot of bans were thrown out to people using the console just seeing that u are using console might be why ur banned?

  11. #161
    AudiTT's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    373
    Reputation
    10
    Thanks
    299
    This is just plain stupid. We should at least have private matches.

    Seems like everything we try is a screendoor on a submarine.

    By the way, that's the NORMAL executable running in my screenshot, not the one with the console hacked in.
    Last edited by AudiTT; 02-12-2010 at 05:54 PM.

  12. #162
    CrazyJFive's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    3
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    the zero gear demo trick works if u find the right crack to patch it back to 1.0.175 or whatever just tested and works fine...

  13. #163
    Koen's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    I don't know, you tell me bitch.
    Posts
    2,315
    Reputation
    19
    Thanks
    1,669
    My Mood
    Bored
    Mind telling us what you did then? :P


    Check out my new topic : Medal of Honor 2010 Retail ESP / Wallhack Here



    Add me :
    On MSN
    Koenschouten@hotmail.com

  14. #164
    Red_Killer's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Unknown
    Posts
    54
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Amazed
    lolzoars to the max. Well I did get my MW2 banned so I go pissed at Steam(yeah i know it was my own doing) so I canceled my preorder of BF BC2 through them. They did refund me fully because it was a pre-order. So then I got to thinking, well if zero gear worked for MW2, could it for BF BC2? and YES IT DOES. I can fully play BF BC2 Bata, even though technically I cant launch it from steam.

    (btw, I dont use/aproove of aimobts/wallhacks cuz i use my own skills to dominate. I got banned for decreasing gravity and giving inf ammo to everyone. It was super fun while it lasted)

  15. #165
    lordofme50's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Location
    In the corner, plotting the annihilation of mankind
    Posts
    154
    Reputation
    12
    Thanks
    54
    My Mood
    Amazed
    I said that by editing the BAT file you can run any game through Zero Gear.
    I can run Garry's Mod with Zero Gear and I don't even have GMOD on this Steam account


    When live gives you lemons... IT'S TIME TO COMMIT SUICIDE

Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast

Similar Threads

  1. How to use xfire with zero game demo,cod mw2
    By FreakingFreakyFreaker in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-2010, 06:36 AM
  2. [Release] Play MW2 with Zero Gear demo on 182 patch!!
    By apeguy in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 02-14-2010, 09:24 PM
  3. [Release] TUT How To Play MW2 free on Steam servers!!!
    By Insomniac in forum Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 (MW2) Hacks
    Replies: 42
    Last Post: 01-14-2010, 08:47 AM
  4. How To Play MW2 Whilst Banned
    By onuuuur in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 12-27-2009, 09:42 AM