Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
  1. #16
    lookin4chams's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Gender
    male
    Location
    under the bridge
    Posts
    1,097
    Reputation
    18
    Thanks
    45
    My Mood
    Sad
    OMFG MAN IVE OPENED ALL MY DAMN PORTS FOR MW2 IVE OPENED MY NAT DISABLED ALL MY DAMN ROUTER FIREWALLS BUT I STILL GET NAT STRICT but luckily i heard the battlefield bad company 2 wont need shit like that to be open and matchmaking will be zipidy so that just makes me wana get it even more
    Donate for my P90X equipment... i needa get started but my money is pretty tight right now... any help is greatly appreciated :

    https://www.paypal.com/cgi-bin/websc...if%3aNonHosted












    EXTRA DELISHUSSSS
    IT GIB MAI TUNG ORAGZM
    YHU KANO WHUT I MEEN?

    WANA L O C K E R Z INVITE, DONT REALLY KNOW WHAT IT IS, PM ME AND ILL TELL YA ALL ABOUT IT

    FOlow My Boxing Twitter at: http://twitter.com/Life_Of_A_Boxer

  2. #17
    Thijs12's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Gender
    male
    Location
    New Zealand
    Posts
    538
    Reputation
    20
    Thanks
    268
    My Mood
    Breezy
    hahaha, i agree with Melodia. FULL STOP.

  3. #18
    Skyline.'s Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    10,160
    Reputation
    403
    Thanks
    1,613
    Quote Originally Posted by Melodia View Post
    I think you are Tom, And I don't care !,
    Yayz, Public Flaming !,

    Edit : Nevermind, You can't be tom, You just made one spelling mistake in your post.

    Edit 2 : Thank Yas, My Fav'e Black Man <3
    i think you bitch 1 times too many this might actual work for me because my internet provider doesn't let me have a static ip due to it changing like tom is saying so i think we should all the chill the F*** down cause it might be useless to you but for other people it may fix the the problem okay no ones a hero here, now as for this post.....

    tom i don't have strict on my game like in the video but i want to know is there a way of hosting for mp mode and for spec ops but i have the problem where my dynamic IP keeps changing so i cant have a static IP in place for me to host sucks
    Last edited by Skyline.; 02-16-2010 at 03:23 AM. Reason: grammer

  4. #19
    aagibcheat's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    11
    Thanks
    22
    Good job Melodia ^_ ^

    EDIT:_____
    Melodia already sayd:
    It might work for SOME people
    Now stop bitching ^__^

  5. #20
    Bluthera's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Location
    Shibuya, Tokyo
    Posts
    2,375
    Reputation
    13
    Thanks
    370
    My Mood
    Tired
    It works for some people because their router is already open, but the firewall is on. It's like, NAT is basically a firewall in your router. You need to have both firewalls to allow MW2.

    Stop flaming nooblets

  6. #21
    aagibcheat's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    260
    Reputation
    11
    Thanks
    22
    Zzz
    Read the god damn thread
    Before you post

    It got sayd so many times already

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. [Tutorial] How to open your NAT type. (NETGEAR)
    By Zed in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Tutorials
    Replies: 6
    Last Post: 02-25-2011, 11:19 AM
  2. [Solved]How to open my nat
    By MaasMaas in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-04-2010, 09:28 PM
  3. [SOLVED] How to open the console in MW2?
    By Gruner94 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-2010, 07:27 AM
  4. How do you open your NAT on the PC?
    By d&g ghost in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 04-09-2010, 02:10 AM
  5. How do you open your Nat Type (PS3)
    By kevin66062 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 0
    Last Post: 04-07-2010, 05:31 PM