Thread: Change pingbar

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Hjalmar's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Happy

    Change pingbar

    1) Go to "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players"
    or wherever that directory is.

    2) Open "config_mp.cfg"


    3) Search for
    seta cg_ScoresPing_Interval
    seta cg_ScoresPing_MaxBars

    Set both nubers to 10


    You can change seta cg_ScoresPing_Interval to a number higher than 10 if you want but this is how I have it.

    Now you can spot the host much easier, the host should have all the bars green.
    If you are too lazy to find it, here is the whole config_mp.cfg (not recommended)
    Paste2: Next Generation Pastebin - Viewing Paste 728403

    Print if you don't belive me?


    Credits go to the guy who found this
    Last edited by Hjalmar; 03-21-2010 at 03:36 PM.

  2. #2
    zsniprx's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    254
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Inspired
    your really not telling anybody whats going to happen when we do this. it says ping editor but for all we know your trying to get us to pull out the files to connect to iwnet. you dont tell me what the finished product will be so why should i do this? a little more info please






    Blizzard, why you no gimmi?








  3. #3
    TheJeremy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    94
    Reputation
    10
    Thanks
    85
    rofl, dont do this.
    When there is an update the game dont work anymore
    and you need to re-install it

    And its not bether when you do this

  4. #4
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by TheJeremy View Post
    rofl, dont do this.
    When there is an update the game dont work anymore
    and you need to re-install it

    And its not bether when you do this
    I'm not changing it either, but when it doesn't seem to work, you can change the text back to normal can't you?


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  5. #5
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    All of you shut up.

    This method has been posted on official steam forums a while ago, And it is to see a more detailled pingbar so you can see if people really lag, As one Bar = 100 ms with default settings, LAWL.

    This can't cause any error, I use it since the game is out, Stop talking shit for no reason, He doesn't try to steal / rip / get you to mod something or whatever you are talking, This is a visual update only you see and CAN NOT HAVE BAD CONSEQUENCES AT ALL IF YOU ONLY CHANGE THE GOOD THINGS.

    Thank You,

    @Threadstarter.
    Include Credits, From the guy who found this @SteamForums

    Mely.
    Love You All~

  6. #6
    Ravallo's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Gender
    male
    Location
    The Netherlands
    Posts
    17,106
    Reputation
    2134
    Thanks
    5,667
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by Melodia View Post
    All of you shut up.

    This method has been posted on official steam forums a while ago, And it is to see a more detailled pingbar so you can see if people really lag, As one Bar = 100 ms with default settings, LAWL.

    This can't cause any error, I use it since the game is out, Stop talking shit for no reason, He doesn't try to steal / rip / get you to mod something or whatever you are talking, This is a visual update only you see and CAN NOT HAVE BAD CONSEQUENCES AT ALL IF YOU ONLY CHANGE THE GOOD THINGS.

    Thank You,

    @Threadstarter.
    Include Credits, From the guy who found this @SteamForums

    Mely.
    Okay, thx for the info
    I'll see whether it's useful or not xD


     

    MSN: woutervvelsen@live.nl
    Timezone: GMT +1



    Middleman since: April 13th, 2011
    Marketplace minion since: April 18th, 2011
    Runescape minion since: June 6th, 2011
    Moderator since: September 28th, 2011
    General Moderator since: November 2nd, 2011
    Global Moderator since: April 29th, 2012
    Super User since: November 1st, 2013

  7. #7
    tom95ek's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    asd
    Posts
    267
    Reputation
    10
    Thanks
    226
    My Mood
    Crappy
    this is updated! i cant find it anymore.

  8. #8
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by Ravallo View Post


    Okay, thx for the info
    I'll see whether it's useful or not xD
    Mostly useful to determinate who is host, To kick laggers when you are host, And to see how IWNet connection fails, As it slice pingbars by 10 Instead of 100+, And shows 10 Bars total.

    Quote Originally Posted by tom95ek View Post
    this is updated! i cant find it anymore.
    The lines are in your config_mp.conf

    If you don't see them, Add them.

    Mely
    Love You All~

  9. #9
    archey's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    48
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Great Tutorial Well Written, I like having detailed ping bars.

  10. #10
    noob15's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Gender
    male
    Location
    belgium
    Posts
    37
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Cynical
    i used it to

    u can see who's the host etc

  11. #11
    zsniprx's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    254
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Inspired
    my mp config or whatever its called is a notepad how can i change this?






    Blizzard, why you no gimmi?








  12. #12
    Azathᴏth's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Location
    49°51′S 128°34′W
    Posts
    13,526
    Reputation
    1136
    Thanks
    1,683
    My Mood
    Lurking
    Quote Originally Posted by Melodia View Post
    All of you shut up.

    This method has been posted on official steam forums a while ago, And it is to see a more detailled pingbar so you can see if people really lag, As one Bar = 100 ms with default settings, LAWL.

    This can't cause any error, I use it since the game is out, Stop talking shit for no reason, He doesn't try to steal / rip / get you to mod something or whatever you are talking, This is a visual update only you see and CAN NOT HAVE BAD CONSEQUENCES AT ALL IF YOU ONLY CHANGE THE GOOD THINGS.

    Thank You,

    @Threadstarter.
    Include Credits, From the guy who found this @SteamForums

    Mely.
    Thanx for clearing shit up mely

  13. #13
    zsniprx's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    254
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Inspired
    o i got it thanks =D






    Blizzard, why you no gimmi?








  14. #14
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    Quote Originally Posted by zsniprx View Post
    my mp config or whatever its called is a notepad how can i change this?
    You NEED to open it with basic Notepad / UltraEdit / Notepad++ / Whatever, Lawl, What do you mean by change that.

    They way crappy windows is configured to read an extension does not mean this file is this app-specific.

    Mely
    Love You All~

  15. #15
    glenboarder's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    201
    Reputation
    10
    Thanks
    20
    My Mood
    Yeehaw
    i posted it, and so did someone else, exept mine and the other persons were better

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] Change your IP to unban yourself
    By Super-Man in forum Game Hacking Tutorials
    Replies: 22
    Last Post: 10-01-2016, 07:16 PM
  2. Change nickname plz
    By ateu666 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-2006, 07:59 AM
  3. change ip
    By suppaman in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 9
    Last Post: 05-29-2006, 05:13 PM
  4. list of weapon packets changed...
    By LuKan in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 02-09-2006, 06:19 AM
  5. [Tutorial]Change class without respawn
    By vir2000 in forum Game Hacking Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-2006, 02:47 PM