Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    olah117's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Fine

    How to make a 10th prestige lobby using VAC chaos

    Since xpscale won't work past 4, I found another way to get a log of XP.
    Enter this before making a lobby so you're always host(it'll give you error messages but should still work):
    party_hostmigration 0; party_connecttimeout 1; badhost_endgameifisuck 0
    Join a cage match and have a friend join right away before someone else connects. Once the map is finished loading and you are at the class selection screen enter this in the console:
    sv_cheats 1; map mp_rust; g_gametype koth; koth_autodestroytime "100000"; koth_capturetime ".1"; koth_kothmode "1"; koth_destroytime".1"; scr_koth_scorelimit "1000000000"; ui_allow_teamchange "1"; Fast_Restart; g_speed 200; scr_xpscale 4; cg_brass 0; map_restart
    Once the HQ comes online, have you and your friend stand right next to it and you'll get boatloads of XP. (I got from 4th prestige legit to 10th prestige using this in ~1 hour) The only problem with this is that you'll get kicked as soon as someone in the lobby hits level 63, it's some kind of bug. Once that happens have you and your friend restart MW2, and repeat the proccess over again(beginning with the host migration code). Happy leveling (thanks?) .

  2. The Following 4 Users Say Thank You to olah117 For This Useful Post:

    Bobmanb (04-05-2010),Jbbbbb (04-05-2010),lkjfds1 (04-19-2010),Shady3321 (04-05-2010)

  3. #2
    Bobmanb's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Gender
    male
    Posts
    134
    Reputation
    10
    Thanks
    11
    My Mood
    Fine
    lol, maybe it will work, but one of your host commands is sure not going to work: badhost_endgameifisuck is a ridiculous command and will surely not work.

    I believe that there are no host commands currently. I have not tried out the other commands, but they might work, maybe not.

    Thanks anyways.
    "I'll either find a way or make one"-Hannibal

  4. #3
    hobbli's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    45
    Reputation
    11
    Thanks
    9
    My Mood
    Aggressive
    Quote Originally Posted by Bobmanb View Post
    lol, maybe it will work, but one of your host commands is sure not going to work: badhost_endgameifisuck is a ridiculous command and will surely not work.

    I believe that there are no host commands currently. I have not tried out the other commands, but they might work, maybe not.

    Thanks anyways.
    party_hostmigration 0; party_connecttimeout 1; badhost_endgameifisuck 0
    DOES work. For me atleast, i am ALWAYS host using that command.. if i dont enter i wont be host.

  5. #4
    novakane's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    doesnt work, many of these commands also unknown.

  6. #5
    Shady3321's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    yeh it copmes up as unkon but still activates

  7. #6
    Shady3321's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    holy crap it works thanks

  8. #7
    fastfredy101's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    30
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    NICE!!!!!!!!!!!!

  9. #8
    Shady3321's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    lol this ius awesome im 9th prestige now im not doing 10th got 100238002712 xp just then but it keeps crashing and anoying after a serten amount of xp uit will crash somthing about overload >> please help

  10. #9
    BigPop's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    BerlinCity
    Posts
    448
    Reputation
    20
    Thanks
    100
    My Mood
    Amused
    nice work dude.would try that but since i am banned using vac-chaos i am not able too.
    so beware using it too much.
    PM me if you need help,ps3-hacks,subs etc.

  11. #10
    novakane's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    23
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    yeah, i think vac-chaos is detected...hearing alot of buzz bout it..

  12. #11
    llamaz's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    41
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Relaxed
    "party_hostmigration 0; party_connecttimeout 1; badhost_endgameifisuck 0" works, i used to do it all the time :/

    enter it b4 you select a game type, and enter it again after u select a game type and are waiting to join a lobby. that's what i always did. but i wouldn't use vac chaos , or put in commands. i got banned recently and i used vac chaos all the time yo.

  13. #12
    goalie6263's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    126
    Reputation
    8
    Thanks
    7
    My Mood
    Yeehaw
    Quote Originally Posted by novakane View Post
    yeah, i think vac-chaos is detected...hearing alot of buzz bout it..
    yep im pretty sure it is..supernovaAO says dont use it on his site i just got banned today soo yea
    Quote Originally Posted by Santa View Post
    Pussy + Weed = power







  14. #13
    evilbum's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    Under some kind of rock?
    Posts
    133
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Mellow
    lol my friend had this yesterday it owns =P
    Too bad vac chaos is detected now.
    Getting 10 posts.

    Getting 50 posts.

    Getting 100 Posts.

    Use a hack from Mpgh.






    <-- Me

  15. #14
    rem558's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Fine
    I got some others code for prestige lobby


    sv_cheats 1; g_gametype dm; scr_dm_scorelimit "7500"; Fast_Restart; jump_height 1000; g_speed 350; bg_fallDamageMinHeight "1001"; scr_xpscale 4; cg_brass 0; player_sustainammo "1"; scr_gravity 1000; map_restart

  16. #15
    Zoom's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    Your going on my 24/7 DDoS hit list.
    Posts
    8,561
    Reputation
    127
    Thanks
    5,912
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by rem558 View Post
    I got some others code for prestige lobby


    sv_cheats 1; g_gametype dm; scr_dm_scorelimit "7500"; Fast_Restart; jump_height 1000; g_speed 350; bg_fallDamageMinHeight "1001"; scr_xpscale 4; cg_brass 0; player_sustainammo "1"; scr_gravity 1000; map_restart

    Please dont post in threads older than 1 week.

    Go read the rules

    -hej
    -Rest in peace leechers-

    Your PM box is 100% full.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. 10TH PRESTIGE LOBBY XBOX 360
    By undergroundhack in forum Call of Duty Hacks & Cheats
    Replies: 4
    Last Post: 05-01-2010, 05:04 PM
  2. 10TH PRESTIGE LOBBY XBOX 360
    By 3wow in forum XBOX Customizing & Modding
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2010, 05:27 PM
  3. hosting 10th prestige lobby for msp
    By VoLoDaR in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Discussions
    Replies: 10
    Last Post: 03-06-2010, 09:08 AM
  4. hosting 10th prestige lobby for msp
    By VoLoDaR in forum Call of Duty Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 03-04-2010, 09:54 PM
  5. VIDEO - How to make you'r first trainer using CE!
    By Darky in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 11
    Last Post: 07-11-2007, 03:59 PM