Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 117
  1. #76
    jabbathehutt's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    616
    Reputation
    18
    Thanks
    725
    My Mood
    Aggressive
    Thanks. I can play mw2 much better now!
    Helped out over 5000 guys with my level trainer and other stuff.

    Selling Steam accounts. Send me a message if you're interested.



    Nice forum needs to expands! Register now for a good position! (PM me)


  2. #77
    DoubleDutch's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Gender
    male
    Posts
    10,688
    Reputation
    786
    Thanks
    1,001
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by PP_CrazyApple View Post
    Want to see my increasing?

    Before



    After



    AND I HAVE A 12MBPS INTERNET PROVIDER! I'M PISSED!
    Funny how that is both the same picture and not a different test.

    Didn't change anything.
    Last edited by DoubleDutch; 07-26-2010 at 05:09 AM.

  3. #78
    Maniac101's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Location
    USA
    Posts
    299
    Reputation
    11
    Thanks
    217
    My Mood
    Twisted
    works good got a little bit of an improvement from it

    before


    after

  4. #79
    Mister Krister's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    in your room!
    Posts
    1,213
    Reputation
    31
    Thanks
    289
    My Mood
    Tired
    heeelp;D im from norway so when i do the commands into the: COMMAND thing it says wrong and it dont find anything file or program named that.

  5. #80
    willieG's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    53
    My Mood
    Cynical
    try the optimizer. open as admin it works well. be sure to set your actual speed

  6. #81
    rimrock's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    FAR-FAR AWAY
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Bitchy
    Quote Originally Posted by stoshy View Post
    i dont c improvement. i have win 7 x64 bit. can anyone with win 7 test this out too? i went down like 6mbs of download speed :/
    Have the same problem,win 7 auto corrects it

  7. #82
    648DFSsdQ#$4's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    209
    Reputation
    25
    Thanks
    406
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by rimrock View Post
    Have the same problem,win 7 auto corrects it
    Poor chooby I have Windows 7 64bit and mine works perfectly.

  8. #83
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Quote Originally Posted by The_System View Post
    Poor chooby I have Windows 7 64bit and mine works perfectly.
    Which ver of win 7 do u have? i have Home Premium But the things that makes this comp a little better that its made jus for gaming -.-"

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  9. #84
    648DFSsdQ#$4's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Gender
    male
    Posts
    209
    Reputation
    25
    Thanks
    406
    My Mood
    Stressed
    Quote Originally Posted by stoshy View Post


    Which ver of win 7 do u have? i have Home Premium But the things that makes this comp a little better that its made jus for gaming -.-"
    Sorry about the choobie thing(I only ment it for rimrock(My friend at school) which actualy has 32bit)
    I have Windows 7 Ultimate 64bit. Hope you get your problem sorted.
    Kindest regards.

  10. #85
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Ah. I guess since i have home premium, i cant access all of the computer potentials

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  11. #86
    Edvardas96's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    Lithuania
    Posts
    500
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Doubtful
    Does this improve your download speed ? I have 10mb internet but if i download anything it only downloads at 1.1mb speed not more its probably some limit but if i do this would it be faster then 1.1mb when downloading ? BTW thanks for nice tut
    Last edited by Edvardas96; 08-06-2010 at 08:20 AM. Reason: forgot to say thx
    <--- iShadowLTu as you can see in my Avatar picture is my In-Game name for most online games.

  12. #87
    willieG's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    53
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by Edvardas96 View Post
    Does this improve your download speed ? I have 10mb internet but if i download anything it only downloads at 1.1mb speed not more its probably some limit but if i do this would it be faster then 1.1mb when downloading ? BTW thanks for nice tut
    Yes it will, auto tuning level is what restricts your download. by default its Highly restricted. you want normal.

  13. #88
    airbag's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    256
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Bored
    Instead of having the cmd prompt say:

    Chimney offload state: disabled
    Recive Window Auto-Tuning Level: highly restricted
    AD-On Congestion Controll Provider: none

    When I type "netsh int tcp show global" into the cmd prompt...it says:

    Chimney Offload state: automatic
    Receive Window auto-tuning level: normal
    Add-On congestion control provider: none


    So what do I change? If anything?

  14. #89
    willieG's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    85
    Reputation
    10
    Thanks
    53
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by airbag View Post
    Instead of having the cmd prompt say:

    Chimney offload state: disabled
    Recive Window Auto-Tuning Level: highly restricted
    AD-On Congestion Controll Provider: none

    When I type "netsh int tcp show global" into the cmd prompt...it says:

    Chimney Offload state: automatic
    Receive Window auto-tuning level: normal
    Add-On congestion control provider: none


    So what do I change? If anything?
    Sorry man ive been realy busy:


    Add-On congestion control provider:ctcp
    Receive Window auto-tuning level: normal
    Chimney Offload state:enabled

  15. #90
    airbag's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    256
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Bored
    So since it's already set for the "receive window auto-tuning level: normal" and "chimney offload state: automatic"....do I need to set the "add-on congestion control provider" to "ctcp"???

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Similar Threads

  1. [Tut]How to reduce lagg and ping
    By SteamAss in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 38
    Last Post: 04-03-2011, 11:39 PM
  2. guys how we reduce lagg for dave's hack
    By haoi in forum CrossFire Help
    Replies: 22
    Last Post: 04-05-2010, 07:55 PM
  3. [Info] How to reduce lagg
    By Amy_x in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 02-10-2010, 06:13 PM
  4. reduce lagg and increase fps
    By help_guy in forum CrossFire Hacks & Cheats
    Replies: 11
    Last Post: 01-26-2010, 06:27 AM
  5. Does any one know how to reduce lagg spikes in ca??
    By mundi006 in forum Combat Arms Help
    Replies: 5
    Last Post: 09-29-2009, 03:37 PM