Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 60
  1. #16
    Fbvergili's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    São Paulo
    Posts
    81
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    -40 ping for me!

  2. #17
    airbag's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    256
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Bored
    I cannot find the 'Default Gateway' registry, but I did find 'DhcpDefaultGateway'. Is that the same thing or something completely different?

  3. #18
    Irony's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Gender
    male
    Location
    MPGH where else?
    Posts
    5,969
    Reputation
    285
    Thanks
    539
    My Mood
    Busy
    This works i tried this method long time ago -300 ping

  4. #19
    Phantazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Egypt , Alexandria
    Posts
    1,485
    Reputation
    73
    Thanks
    160
    My Mood
    Angelic
    ok i found the Default Gateway but with no values in the 4 folders in Interface , but however i found 'DhcpDefaultGateway' with the values u said it will be so what shud i do?
    "Winxp 32-bit sp2 standard" thats my OS
    Last edited by Phantazy; 08-08-2010 at 02:06 PM.
    Gifts
    My Specs:
    Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz (8CPU)
    2.00GB RAMs DDR3
    Windows 7 Home Premium SP1
    ATI HD4670 1770MBs
    1.2TB Hard Disk

  5. #20
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    U shud ALWAYS have a default gateway line. I found mine in the 2nd section of random numbers/letters

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  6. #21
    Kakerzone's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    102
    Reputation
    10
    Thanks
    7
    My Mood
    Worried
    Good job. Keep it up.

  7. #22
    Phantazy's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Location
    Egypt , Alexandria
    Posts
    1,485
    Reputation
    73
    Thanks
    160
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by stoshy View Post
    U shud ALWAYS have a default gateway line. I found mine in the 2nd section of random numbers/letters
    i searched all folders under the given directory in Regeditor and no values for Default Gateway in all of the folders , thats why im telling you guys and asking for help xD , i found the DhcpDefault Gateway with my internal IP as a value for it .
    i have Dynamic IP if that explains anything
    Gifts
    My Specs:
    Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz (8CPU)
    2.00GB RAMs DDR3
    Windows 7 Home Premium SP1
    ATI HD4670 1770MBs
    1.2TB Hard Disk

  8. #23
    airbag's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    256
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Bored
    Quote Originally Posted by flamesdevil View Post
    i searched all folders under the given directory in Regeditor and no values for Default Gateway in all of the folders , thats why im telling you guys and asking for help xD , i found the DhcpDefault Gateway with my internal IP as a value for it .
    i have Dynamic IP if that explains anything
    Same here. I'm still awaiting a reply/solution.

  9. #24
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    How can we help u? Unless u wana take some sceenies ill help u look for it. Jus pm me yer problem. ive done this tut but i dont c a difference cuz i already have a maxed-out tweaked computer. I have win 64 bit so it has to b Q word i think

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  10. #25
    airbag's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Gender
    male
    Location
    Philadelphia, PA
    Posts
    256
    Reputation
    10
    Thanks
    36
    My Mood
    Bored
    stoshy, i'll send you a PM as well.

  11. #26
    pyshing's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheerful
    Not working for me ,its like a wow things. Nothing for decrease is working

  12. #27
    Shucker's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Posts
    442
    Reputation
    16
    Thanks
    295
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by pyshing View Post
    Not working for me ,its like a wow things. Nothing for decrease is working
    Probably did something wrong?

    For the people is isnt working please record the problem with any Recording software or make screenshots.

  13. #28
    pyshing's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheerful
    OK but i havent seen this 30% decrease. It maybe decrease only 10 ping ... dont know

  14. #29
    Stoshy's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    O-('.'Q)
    Posts
    1,427
    Reputation
    15
    Thanks
    287
    My Mood
    Confused
    Well, im not shure if its a difference, but almost every game, (i have 10 ping bars) i only have 1-4 ping bars. But my ping is 100-200 I tried the Q-word, and the D-word and i have win 7 64 bit, and c no difference

    PLAY STARCRAFT II!? ADD ME! PINOYPUNCHINGBAG@YAHOO.COM OR MY FRIEND CODE 636 STOSHY!


  15. #30
    pyshing's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    125
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Cheerful
    OK i think its because of the router. Is it possible ?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial]Old pch_pub cheat working until now
    By dotazyz in forum CrossFire PH Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 09-28-2011, 02:29 AM
  2. [Tutorial]Fake email that works
    By House in forum General Hacking
    Replies: 9
    Last Post: 01-19-2011, 09:43 AM
  3. [Tutorial] Black Market trick - Works 4 me!!
    By Imafalam in forum CrossFire Tutorials
    Replies: 65
    Last Post: 08-25-2010, 09:44 AM
  4. How To Decrease Ping And Increase FPS In Combat Arms
    By TheKamikazes in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 07-28-2009, 04:18 AM