Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 77
  1. #31
    DєfKOniK's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Ottawa
    Posts
    3,222
    Reputation
    234
    Thanks
    414
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by NekroX View Post
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    LOL ''change the 5-10 value'' LOL guys do this = you are ban because you auto-send to server that you made 999exp for example 999 kill in 10-20 sec

    Tips : if you change more than 2 value you are wrong and will get ban for sure, also i hope you know the right 2 Good Luck

    Dream don't release thing you don't know please you just make more massive ban
    You're so wrong man, so wrong.

    Hes not wrong about the banning but thats obv. Shit. Anyways im glad someone is appreciating my releases

  2. #32
    lnsano's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Yeah, I really need to add the 1740 code gun, the 395, 394, or buy the 1639 for 58k and many more...I really want it. That's why I'm posting here ¬¬
    So, doesn't matter what these guns are, and I give a fk if you guys think that those guns are client or server sided, but I repeat, it's a...whatever, those who really knows what they do when adding guns, they'll find why some guns are possible to get, it's near the 1740 that is the same as 395.
    I stopped with BG skipper since Faustan's ban, good to know that killing Beteu is possible without shooting at. But BG is an old project that has been burried with Faustan.
    Last edited by lnsano; 07-01-2012 at 11:23 PM.

  3. #33
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by iDream4fun View Post
    Man shut the fuck up? Im well aware and im sure the members aware that its bannable! Come on skype so i can c ur face, i really wanna tell you to shut the fuck up straight up.
    Mad kid ?????? also this isn't like roundskip, you don't know anything, keep on leecher and stop trying to release thing that just make people bad

    ---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------

    Quote Originally Posted by NekroX View Post
    You're so wrong man, so wrong.
    no bro, come talk in 1-2 week and we will see if am wrong also i feel good ima put a SS of the 2 value
    Last edited by AVA PlaYe; 07-01-2012 at 10:09 PM.
    I Miss the old time


  4. #34
    NekroX's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    no bro, come talk in 1-2 week and we will see if am wrong also i feel good ima put a SS of the 2 value
    I'm not saying that this is safe, I was saying that nothing's gonna happen if you change all the values and not just the right one.

  5. #35
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by NekroX View Post
    I'm not saying that this is safe, I was saying that nothing's gonna happen if you change all the values and not just the right one.
    yes because if you change all adress then you put set your number of kill which when it will be send to the server (for add it on the website and ....) they will see that you failed with solo with more kill than there are monster also they will see the number of kill you got in a 40-60 sec, there you failed, also Dream Don't know (no wonder why) you don't have to change the number of kill if you do you failed, its something else which i will not say because i wanna see if the ''Pro Dream'' can find it . also like i said this may help you to find the 2 address picture :





    If Those Image Help You To Find Out The Real ''Exp CE'' A Thanks WOuld Be Nice, Also Removed some number of the address for prevent Dream From Leeching like he always do
    Last edited by AVA PlaYe; 07-01-2012 at 10:57 PM.
    I Miss the old time


  6. The Following 2 Users Say Thank You to AVA PlaYe For This Useful Post:

    exerath (07-02-2012),zZzeta/S (07-02-2012)

  7. #36
    lnsano's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    44
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    yes because if you change all adress then you put set your number of kill which when it will be send to the server (for add it on the website and ....) they will see that you failed with solo with more kill than there are monster also they will see the number of kill you got in a 40-60 sec, there you failed, also Dream Don't know (no wonder why) you don't have to change the number of kill if you do you failed, its something else which i will not say because i wanna see if the ''Pro Dream'' can find it . also like i said this may help you to find the 2 address picture :
    Said it all, especially about the "Pro Dream"...I think Pro doesn't even know what is an opcode.

  8. #37
    iSlackrz's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Singapore
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Sleepy
    how do you even alt tab while in game? i cant alt tab once i start the game

  9. #38
    deetwodomglolz's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Gender
    male
    Location
    twgu,kds
    Posts
    47
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Quote Originally Posted by iSlackrz View Post
    how do you even alt tab while in game? i cant alt tab once i start the game
    That's why you play in windowed mode ;P

  10. #39
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by iSlackrz View Post
    how do you even alt tab while in game? i cant alt tab once i start the game
    if alt- tab don't work you can ctrl + alt + delete
    I Miss the old time


  11. #40
    DєfKOniK's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Ottawa
    Posts
    3,222
    Reputation
    234
    Thanks
    414
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    if alt- tab don't work you can ctrl + alt + delete
    congrats! Really. Using Cheat engine in a shit game that is dying! I dont see you releasing worthy shit to this section. So shut the fuck up. Learn to code you script kiddy. You cant even obfuscate your shit.

    ---------- Post added at 06:38 AM ---------- Previous post was at 06:37 AM ----------

    Quote Originally Posted by lnsano View Post
    Said it all, especially about the "Pro Dream"...I think Pro doesn't even know what is an opcode.
    im not a cheat engine nerd okay? You must be really kewl knowing cheat engine shit cause that what real hackers use right? Thats what i thought you BR bitch.

  12. #41
    yonito6's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    22
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Nice but can u please answer the question:
    Can this really get u banned ?!

    Round skipping doesn't get u banned, this one does ?
    How is it ?

  13. #42
    NekroX's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    80
    Reputation
    10
    Thanks
    55
    My Mood
    Relaxed
    Quote Originally Posted by yonito6 View Post
    Nice but can u please answer the question:
    Can this really get u banned ?!

    Round skipping doesn't get u banned, this one does ?
    How is it ?
    Both roundskipper and this one can get you banned, so use them at your own risk.

  14. #43
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    Quote Originally Posted by iDream4fun View Post
    congrats! Really. Using Cheat engine in a shit game that is dying! I dont see you releasing worthy shit to this section. So shut the fuck up. Learn to code you script kiddy. You cant even obfuscate your shit.

    ---------- Post added at 06:38 AM ---------- Previous post was at 06:37 AM ----------



    im not a cheat engine nerd okay? You must be really kewl knowing cheat engine shit cause that what real hackers use right? Thats what i thought you BR bitch.
    true i don't release thing that can get you ban like GodMode, Exp, Roundskip, I Only Release Thing That You Can Using Without Getting Ban, (sometimes i may do exception depend if it will result a massive ban or not) also have you ever made something ? no. stop talking mad kid
    I Miss the old time


  15. #44
    DєfKOniK's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Ottawa
    Posts
    3,222
    Reputation
    234
    Thanks
    414
    My Mood
    Cynical
    Quote Originally Posted by AVA PlaYe View Post
    Quote Originally Posted by iDream4fun View Post
    congrats! Really. Using Cheat engine in a shit game that is dying! I dont see you releasing worthy shit to this section. So shut the fuck up. Learn to code you script kiddy. You cant even obfuscate your shit.

    ---------- Post added at 06:38 AM ---------- Previous post was at 06:37 AM ----------



    im not a cheat engine nerd okay? You must be really kewl knowing cheat engine shit cause that what real hackers use right? Thats what i thought you BR bitch.
    true i don't release thing that can get you ban like GodMode, Exp, Roundskip, I Only Release Thing That You Can Using Without Getting Ban, (sometimes i may do exception depend if it will result a massive ban or not) also have you ever made something ? no. stop talking mad kid

    Lol. Umm lets see: i have my own private r.a.t and my own FUD crypter all coded in delphi xe, my servers would bypass ur AV easily and i would totaly fuck your pc up. Whats ur skype?

  16. #45
    AVA PlaYe's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Location
    delusional
    Posts
    1,484
    Reputation
    36
    Thanks
    3,702
    funny kid, also no i suck at CE its just sooooooooo easy to use, this may be why you cannot use it, also no am not BR, don't be mad kid, also LoL its always better to accept what we are than what we aren't leecher.

    Also Just Let You Know, I started Find Thing With CE a week ago, maybe less, also the program you use to make hack doesn't really matter, if we check i am the first one that made a ''hack/bot'' for Capsule Shop, kid, Please Learn Then Talk, Am Fking Tired, Always Need to read and answer to idiot that don't read or don't know what they are talking about.

    Quote Originally Posted by iDream4fun View Post
    Lol. Umm lets see: i have my own private r.a.t and my own FUD crypter all coded in delphi xe, my servers would bypass ur AV easily and i would totaly fuck your pc up. Whats ur skype?
    Last edited by AVA PlaYe; 07-02-2012 at 04:50 PM.
    I Miss the old time


Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Exp farm
    By Darkwind4500 in forum Vindictus Help
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2011, 09:01 AM
  2. how to do exp farm in BLIND EAGLE?
    By adu.12 in forum Alliance of Valiant Arms (AVA) Help
    Replies: 9
    Last Post: 06-29-2011, 04:51 PM
  3. [TUT]How to get lots of exp and gp
    By dreamhaze in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 8
    Last Post: 08-05-2009, 06:02 PM
  4. EXP FARMING YAY
    By fatalpoison in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 16
    Last Post: 01-19-2009, 12:52 PM
  5. EXP Farming
    By chaoshacks16 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 14
    Last Post: 01-17-2009, 09:09 PM