Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
  1. #16
    *Fk_This_Shit*'s Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    2
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    do this works on 32 bit windows vista?

  2. #17
    SomeoneNoneOfYourConcern's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    USG Ishimura
    Posts
    191
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by ABHIJIT40 View Post
    thnx thnx man it work for me now after installed 64bit instead of 32 thnx once again


    ---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------



    r u indian...................????
    Yeah Bro

    ---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------

    Quote Originally Posted by *Fk_This_Shit* View Post
    do this works on 32 bit windows vista?
    Haven't tried

  3. #18
    K2Hyperion's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Goofy
    Now i gonna tell you how to keep CE for 64-Bit users more than few hours.

    1. start LD Farm.ct (dunno the file name)
    2. Start AVA
    3. Inject CE into AVA
    4. It will crash in few secs
    5. NOW do NOT CLOSE CE for prevent the error IMPORTANT PART
    6. start ava AGAIN
    7. Inject CE into AVA again
    8. Now you should use it for few hours.

    That's how it worked for me.

    Just a mention DO NOT CLOSE CE after AVA crashed!!


    look at this should work easier
    Last edited by K2Hyperion; 07-17-2012 at 07:53 PM.

  4. The Following User Says Thank You to K2Hyperion For This Useful Post:

    RainbowFGT (07-19-2012)

  5. #19
    esclavizador1's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    78
    My Mood
    Happy
    If i use SPEEDHACK the game crash??
    By esclavizador1

  6. #20
    ABHIJIT40's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    90
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    hey i m INDIAN too, u play A.V.A ......? whats ur name In A.V.A
    Quote Originally Posted by SomeoneNoneOfYourConcern View Post
    Yeah Bro

    ---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------



    Haven't tried

  7. #21
    SomeoneNoneOfYourConcern's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    USG Ishimura
    Posts
    191
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by ABHIJIT40 View Post
    hey i m INDIAN too, u play A.V.A ......? whats ur name In A.V.A
    iVector, urs?

  8. #22
    ABHIJIT40's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Posts
    90
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    mine BngalTiger
    Quote Originally Posted by SomeoneNoneOfYourConcern View Post
    iVector, urs?
    Last edited by ABHIJIT40; 07-18-2012 at 09:27 AM.

  9. #23
    meawww's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Gender
    male
    Location
    Rome, Italy
    Posts
    593
    Reputation
    31
    Thanks
    4,264
    My Mood
    Bored
    U can use autoit too to do it all auto and simple

    Code:
    ;Close reactor when AVA.exe started
    Global $processAVA = "AVA.exe"
    Global $processReactor = "REACTOR.exe"
    While 1
        Sleep(1000)
    	;Close running reactor after AVA executed
        If ProcessExists($processAVA) Then ProcessClose($processReactor)
    	   Sleep(1000)
       ;If first close command fail sometimes it does on me so i added another call
        If ProcessExists($processAVA) Then ProcessClose($processReactor)
        Sleep(1000)
    	;Auto close the autoit
        If ProcessExists($processAVA) Then Exit 0
    WEnd

  10. #24
    RainbowFGT's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    77
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by K2Hyperion View Post
    Now i gonna tell you how to keep CE for 64-Bit users more than few hours.

    1. start LD Farm.ct (dunno the file name)
    2. Start AVA
    3. Inject CE into AVA
    4. It will crash in few secs
    5. NOW do NOT CLOSE CE for prevent the error IMPORTANT PART
    6. start ava AGAIN
    7. Inject CE into AVA again
    8. Now you should use it for few hours.

    That's how it worked for me.

    Just a mention DO NOT CLOSE CE after AVA crashed!!


    look at this should work easier
    works.
    thank you.

    ---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------

    Quote Originally Posted by K2Hyperion View Post
    Now i gonna tell you how to keep CE for 64-Bit users more than few hours.

    1. start LD Farm.ct (dunno the file name)
    2. Start AVA
    3. Inject CE into AVA
    4. It will crash in few secs
    5. NOW do NOT CLOSE CE for prevent the error IMPORTANT PART
    6. start ava AGAIN
    7. Inject CE into AVA again
    8. Now you should use it for few hours.

    That's how it worked for me.

    Just a mention DO NOT CLOSE CE after AVA crashed!!


    look at this should work easier
    works.
    thank you.

  11. #25
    kuttaman's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    this doesnt work for 32 bit, thats not everyone

  12. #26
    arliandebiaz's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    Works on Windows 7 64 bit. Set both programs to Windows Vista, not SP Pack 1 or 2.

    Completely stopped CE crashes so far, +1 to OP!

  13. #27
    SomeoneNoneOfYourConcern's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Location
    USG Ishimura
    Posts
    191
    Reputation
    10
    Thanks
    25
    My Mood
    Amazed
    Quote Originally Posted by arliandebiaz View Post
    Works on Windows 7 64 bit. Set both programs to Windows Vista, not SP Pack 1 or 2.

    Completely stopped CE crashes so far, +1 to OP!
    ThxBro All Hail CE!

  14. #28
    briankilla4's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    EGYPT,cairo
    Posts
    875
    Reputation
    10
    Thanks
    730
    My Mood
    Amazed
    didnt work

  15. #29
    Prosporo's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Gender
    male
    Posts
    55
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Hungover
    Quote Originally Posted by arliandebiaz View Post
    Works on Windows 7 64 bit. Set both programs to Windows Vista, not SP Pack 1 or 2.
    thx. its work.

  16. #30
    DєfKOniK's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    male
    Location
    Ottawa
    Posts
    3,221
    Reputation
    234
    Thanks
    414
    My Mood
    Cynical
    im pretty sure this method is just a fluke.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 357
    Last Post: 09-24-2010, 09:33 PM
  2. [HELP]QuarantineChaosZombieMod-Crash fix?
    By Thelamorix in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-07-2010, 10:00 PM
  3. The crash fixed xCocain didnt crash for me
    By lumpabi in forum WarRock Discussions
    Replies: 25
    Last Post: 07-17-2010, 11:20 AM
  4. [TUT] CanadianAssasin CRASH FIX !
    By m1cr0 in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 33
    Last Post: 04-24-2009, 10:51 PM
  5. GAME CRASH FIX WITH THE HACKS
    By KnockOut in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 13
    Last Post: 04-16-2009, 09:10 AM