Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Zeeka's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Cool

    Arrow Make Ccman Hack Work !!

    Some People say Ava hack v1.60 was detected and it wasn't and now some people say Ava Hack v1.70 Not work For Security Alert i'm gonna solve it
    First Go to ava File and open Log and Delete NWZLauncher ....
    2-Go to Ava File Then Binaries Then XIGNCODE.USA Then Delete xm.exe (only xm.exe)
    3-Go and Download Ccleaner and Run Ccleaner then Go to registry and Scan issues then Fix Selected Issues and BackUp it and Fix it all
    4-Restart ur Computer and It'z Work For me

  2. The Following User Says Thank You to Zeeka For This Useful Post:

    ledimiku (07-11-2013)

  3. #2
    ledimiku's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    282
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    My Mood
    Angelic
    thank you dude

  4. #3
    cheelin12's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    don't work, i've tried with 1.60 and 1.70 and both are totally detected.

  5. #4
    HOOAH07's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Gender
    male
    Posts
    71
    Reputation
    18
    Thanks
    55
    My Mood
    Brooding
    Quote Originally Posted by cheelin12 View Post
    don't work, i've tried with 1.60 and 1.70 and both are totally detected.
    Heres how to make them work...

    Search google for

    Alliance of Valiant Arms Hack + Bypass
    Inject it then you can use DETECTED CCMAN hack... After you used bypass..

  6. #5
    ragengine's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Location
    E-Boat
    Posts
    53
    Reputation
    10
    Thanks
    30
    My Mood
    Twisted
    Quote Originally Posted by Zeeka View Post
    Some People say Ava hack v1.60 was detected and it wasn't and now some people say Ava Hack v1.70 Not work For Security Alert i'm gonna solve it
    First Go to ava File and open Log and Delete NWZLauncher ....
    2-Go to Ava File Then Binaries Then XIGNCODE.USA Then Delete xm.exe (only xm.exe)
    3-Go and Download Ccleaner and Run Ccleaner then Go to registry and Scan issues then Fix Selected Issues and BackUp it and Fix it all
    4-Restart ur Computer and It'z Work For me
    Another arab genuis.
    Have a nice summer

  7. #6
    max88420's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    male
    Posts
    149
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    My Mood
    Cynical
    i have just tested that and....... now i have to download AVA , i can't play. im happy



    Im french so i can do the translation for you if you want.
    In other life they called me TRANSLATION-MAN
    Mp me if you need french translation!

  8. #7
    mmhmcookies's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    It doesn't work for me :'( I disconnect like a minute into the game

  9. #8
    ledimiku's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Gender
    male
    Posts
    282
    Reputation
    10
    Thanks
    26
    My Mood
    Angelic
    yes is detected

Similar Threads

  1. A very simple way to make Detected hacks work.
    By EndRiT in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 13
    Last Post: 03-26-2009, 03:50 AM
  2. How do u make speed hack work?
    By Hackulous in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 10
    Last Post: 03-04-2009, 09:04 AM
  3. [Release] D/C Problem Fixer [Release] Come here to make daves hack work!
    By silver surfur in forum Combat Arms Europe Hacks
    Replies: 57
    Last Post: 01-16-2009, 10:18 AM
  4. Tut-How to make strifes hack work
    By hellaim in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 32
    Last Post: 09-11-2008, 08:04 PM
  5. Plz I Want Maple Global Hacks And Where Do I Get Game Engine 2 Make The Hacks Work???
    By mattinthehat in forum MapleStory Hacks, Cheats & Trainers
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2006, 07:12 PM