Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    mertkni's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    5

    Unlimited ammo for a game with cheat engine

    1.bypass the game
    2.join a room
    3.start cheat engine
    4.scan your ammo value (for example 32 for L2A3) and your value type of scan must be All
    5.shoot in game and scan new value
    6.in the end you must have 4-5 address
    7.lock them by pressing active box
    Done!

    It may change for another game so you have to do same thing.
    I don't know you but ı prefer to use this in co-op.
    Have fun.

    Note:When you out of ammo your rof will be fast but one one so if you download any presser macro your rof will be fast.
    Last edited by mertkni; 08-19-2014 at 01:49 AM.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to mertkni For This Useful Post:

    asqapro (08-19-2014),BagMuss (08-19-2014)

  3. #2
    punisher54's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    MPGH Fanatical
    Posts
    901
    Reputation
    17
    Thanks
    303
    My Mood
    Cool
    I not understand, 30 or 32 is a generic number on game values.
    If I scan 30 I got a large list of values. As will identify which corresponds to my weapon?

  4. #3
    yucheng0801's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Gender
    male
    Posts
    1,175
    Reputation
    10
    Thanks
    887
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by punisher54 View Post
    I not understand, 30 or 32 is a generic number on game values.
    If I scan 30 I got a large list of values. As will identify which corresponds to my weapon?
    Just shoot some and rescan the new bullet value, and so on untill you get 4 values

  5. The Following User Says Thank You to yucheng0801 For This Useful Post:

    RESIDENT-EVIL (08-28-2014)

  6. #4
    daviddidi's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    1,164
    Reputation
    13
    Thanks
    1,963
    My Mood
    Doh
    Quote Originally Posted by mertkni View Post
    1.bypass the game
    2.join a room
    3.start cheat
    4.scan your ammo value (for example 32 for L2A3) and your value type of scan must be All
    5.shoot in game and scan new value
    6.in the end you must have 4 address
    7.lock them by pressing active box
    Done!

    It may change for another game so you have to do same thing.
    I don't now you but ı prefer to use tis in co-op.
    Have fun.

    Note:When you out of ammo your rof will be fast but one one so if you download any presser macro your rof will be fast.
    Thank you for all don't know how to find this hack

    Maybe it's not a release ...

    I want to Develop this World,
    But you Never Tell Me The Source Code ...

    Joined Forum: April 2011

  7. #5
    blackshotonline's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Gender
    male
    Posts
    24
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I totally dont understand a thing, can you post a video tutorial or explain it better?

  8. #6
    asqapro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    18
    Thanks
    1,686
    My Mood
    Tired
    Quote Originally Posted by mertkni View Post
    1.bypass the game
    2.join a room
    3.start cheat
    4.scan your ammo value (for example 32 for L2A3) and your value type of scan must be All
    5.shoot in game and scan new value
    6.in the end you must have 4 address
    7.lock them by pressing active box
    Done!

    It may change for another game so you have to do same thing.
    I don't now you but ı prefer to use tis in co-op.
    Have fun.

    Note:When you out of ammo your rof will be fast but one one so if you download any presser macro your rof will be fast.
    I hesitate to say this will not work for sure in AVA, but from what I've seen and heard, it will not. Ammo is most server sided to stop people from doing exactly this. In fact, some of the old hacks/ currents hacks don't even use bullets to fire (super weapon does not use ammo). It may look like you have unlimited ammo, but it will run out eventually, and you will not be able to shoot, even if it looks like you have ammo left.

    Note that this may be wrong, this is just what I've heard and some personal experience.
    AVA IGN: NutVBanned

    Current releases:

  9. #7
    mertkni's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    I made a video but I don't have permission to post a video and link sorry guys.
    It is working that I can tell you that
    My computer win7 64bit and I play ava on steam. It is working for me %100.
    Last edited by mertkni; 08-19-2014 at 01:51 AM.

  10. The Following User Says Thank You to mertkni For This Useful Post:

    asqapro (08-19-2014)

  11. #8
    asqapro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    male
    Posts
    228
    Reputation
    18
    Thanks
    1,686
    My Mood
    Tired
    ``````
    Quote Originally Posted by mertkni View Post
    I made a video but I don't have permission to post a video and link sorry guys.
    It is working that I can tell you that %100.
    Holy shit that's hilarious, Aeria is just dumb as fuck. This used to be impossible because it's so stupidly easy, but those dumbasses removed ammo from server side.

    Here's a vid I just took: https://www.youtube.com/watch?v=TKvu...ature=youtu.be

    I didn't check if it kept the same value across weapons, but it does not carry the same addresses across respawns. That means, every time you spawn, you need to find the new addresses by searching for the ammo the same way.

    Edit: Just tested with health, it will not work. It will look like it works, your health bar will restore to full, but your actual health will decrease normally, and you will die in the normal amount of time.

    Edit again: Either if you keep the values frozen through respawns and keep firing, or if you have them frozen at all, AVA will randomly close (no XIGNCode error, just crashes). I'll do some more testing.

    Edit once more: So it will not keep the same address between weapons, so make sure you don't switch or you have to re-scan. The value is stored under "Byte", so just scan using that type, it's always been the 3rd address down for me.
    Last edited by asqapro; 08-19-2014 at 02:19 AM.
    AVA IGN: NutVBanned

    Current releases:

  12. #9
    mertkni's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Yes adresses changing because of that I said "ı prefer to use this in co-op"
    About easy part, I'm not a hacker I try to do my best with my limited knowledge.
    Last edited by mertkni; 08-19-2014 at 02:05 AM.

  13. #10
    punisher54's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    male
    Location
    MPGH Fanatical
    Posts
    901
    Reputation
    17
    Thanks
    303
    My Mood
    Cool
    I look video and is good, work !

  14. #11
    \Anonymous/'s Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Gender
    female
    Posts
    173
    Reputation
    10
    Thanks
    56
    My Mood
    Hot
    I think is only visual

  15. #12
    FireBlzed's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Gender
    male
    Posts
    321
    Reputation
    10
    Thanks
    127
    it does work but this isnt a real release right? I think it is a Tutorial.

  16. #13
    Trollingwolf's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Location
    On my chair?? .__.
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Twisted
    Yeah its a tutorial, this is useless on PVP but works great on CO-OP

  17. #14
    muhammadbutt's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    male
    Posts
    20
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    it may work i know about this program and trick

  18. #15
    UniqueZ.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    294
    When the ammo (real ammo) has empty bullets then other bullets which are fake won't even effect on anyone.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Solved] Request for Cheat Engine Hack: Health, Ammo, and Gold (If possible with cheat engine)
    By ThePootisGamer in forum Heroes & Generals Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 12-15-2014, 12:24 AM
  2. Search: Undetected battleye script bypasser for spawning creates with cheat engine.
    By waowii in forum DayZ Mod & Standalone Hacks & Cheats
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-2012, 08:27 AM
  3. [TUT]How to Hack Flash Games with Cheat Engine
    By JIGS4W in forum Programming Tutorials
    Replies: 5
    Last Post: 11-22-2009, 06:59 AM
  4. [Tutorial] Unlimted Ammo and No Reload with Cheat Engine or MHS
    By dohp111 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 152
    Last Post: 10-09-2009, 10:56 PM
  5. need help with cheat engine hacks for u to tell me including amazing bypasser
    By george567 in forum WarRock - International Hacks
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2007, 01:43 PM