Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 85 of 85
  1. #76
    Boon Pek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    188
    Reputation
    10
    Thanks
    378
    My Mood
    Inspired
    H34dsh00tz, thank you for that reply. I have actualy done that before but then it leaves a blank space in the menu, that when you access it, causes a server errors and a crash.

    Idiot2010, just find the kick function and modify it to fit the one for your ban method. I'm currently on my phone right now so I can't really refer to the code but youshould get the general idea.

  2. #77
    themodder's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    4
    My Mood
    Yeehaw
    Is there any way to make more than 2 other admins? If not can you make it so u can?[quote=iZ3RO;2447112]MW2 Ultimate Admin System (Menu) v3

  3. #78
    Boon Pek's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    188
    Reputation
    10
    Thanks
    378
    My Mood
    Inspired
    themodder, you can make mor than 2 admins. Just add more If statements in the _rank.gsc file, like this:

    Code:
    	if(self isHost() || self.GUID == "0110000101001100" || self.GUID == "0110000101001100")
    	{
    	self thread doAdminCash();
    	self thread maps\mp\mods\_KickMenu::menuInit();
    	}
    
    	if(self.GUID  == "0110000101001100" || self.GUID == "0110000101001100" || self.GUID == "0110000101001100")
    	{
    	self thread doAdminCash();
    	self thread maps\mp\mods\_KickMenu::menuInit();
    	}
    Last edited by Boon Pek; 10-09-2010 at 10:39 AM. Reason: Codebox Fail

  4. #79
    jeffkillsyoutoo's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Sneaky
    some options in the admin menu v3 that i got are not visible??
    every first 8 are visible how to fix it?
    Last edited by jeffkillsyoutoo; 10-10-2010 at 08:56 AM.

  5. #80
    stekyst's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    am i blind or what??i dont see where can i download it...

  6. #81
    duydangle's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    There are two special symbol appear before and after the selected option, can I delete it, and how?

    //Sometimes, there are crashes
    Last edited by duydangle; 10-19-2010 at 08:43 AM.

  7. #82
    duydangle's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Gender
    male
    Posts
    4
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    And somebody is detected as admin but he is not, what can I do?

  8. #83
    joker1993's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    5
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    Amused
    I am sorry for asking this but i need some extreme help, im am completely new to this sort of thing (friend told me about liberation like 2 hours ago) and i have just been messing around with the console and such, and now i wish to get this admin menu but i have no experience for this sort of thing and have absolutely no clue on what to do, and yes im sorry if missed a post in here on how to do it but its 2 15 in the morning and i couldnt be bothered to search thrugh the entirety of this, so please can some help me on how to get the admin menu working/.

  9. #84
    sdefref's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Moon
    Posts
    132
    Reputation
    11
    Thanks
    47
    My Mood
    Doh
    wtf im gonna do with code?!?!?!?!?!?!?!
    IM NOT CODER, CMON, MAKE IT TO FILE

  10. #85
    jorricks3's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    The netherlands, limburg
    Posts
    199
    Reputation
    10
    Thanks
    49
    My Mood
    Drunk
    Well my question.. if i put this in my plugin map from my dedicated server.. can my friends use the program too then? because I'm searching for a program that when i left my home that they can easily edit my server with commands..






Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Similar Threads

  1. [Release] BO Ultimate Admin System V1
    By alistair4322 in forum Call of Duty Black Ops Server & GSC Modding
    Replies: 21
    Last Post: 12-18-2013, 11:07 AM
  2. [Tutorial] MW2 Ultimate Admin System v3 Guide Made Simple
    By ThrowTheCat in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 10-30-2010, 12:47 PM
  3. [Solved]pre compiled ultimate admin system
    By rmk1379 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-10-2010, 04:06 AM
  4. MW2 Ultimate Admin System (Menu)
    By iZ3RO in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Server / GSC Modding
    Replies: 67
    Last Post: 09-20-2010, 10:46 AM
  5. Admin system
    By aagibcheat in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 13
    Last Post: 09-08-2010, 07:14 AM