Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    AZUMIKKEL's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    My moms house... what's so funny about that?
    Posts
    790
    Reputation
    19
    Thanks
    462
    My Mood
    Sneaky

    Launch commands without console

    Just figured this out and thought you guys might want to know it



    1. Open your config_mp (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players\config_mp.cfg)

    2. Add a line with this form:
    [php]BIND <key> "<dvar>"[/php]
    Examples:
    [php]
    bind , "map_restart"
    bind . "fast_restart"
    bind L "say \"^1INTERVENTION ONLY\""
    bind I "say \"^1SPAWN SNIPING = KICK\""
    bind O "timescale 0.2"
    bind P "timescale 1"[/php]

    3. Save the file and open MW2

    (You will still have to be host)

    Only client vars will work if you are not the host such as
    [php]bind v "r_znear 100"[/php]


    More examples:
    [php]
    bind KP_HOME "map mp_nightshift"
    bind KP_UPARROW "map mp_subbase"
    bind KP_PGUP "map mp_terminal"
    bind KP_LEFTARROW "map mp_quarry"
    bind KP_5 "map mp_rust"
    bind KP_RIGHTARROW "map mp_boneyard"
    bind KP_END "map mp_favela"
    bind KP_DOWNARROW "map mp_highrise"
    bind KP_PGDN "map mp_invasion"
    bind KP_INS "map mp_afghan"
    bind KP_DEL "map mp_brecourt"[/php]
    (This binds every key from 0 to 9 + the , button on your keypad to switch maps)


    This is NOT bannable!
    Last edited by AZUMIKKEL; 09-24-2010 at 09:53 AM.
    www.YouTube.com/MpKiller100

  2. The Following 15 Users Say Thank You to AZUMIKKEL For This Useful Post:

    barrycarey (09-24-2010),Blubb1337 (09-24-2010),isokasi (09-24-2010),Kingkiller272 (09-25-2010),laibik (09-25-2010),majesticmanson (09-24-2010),Moin Moin (02-26-2011),Nekituh (10-23-2010),omerdn1 (09-24-2010),Riotmaster0 (09-25-2010),Shucker (09-29-2010),spifkie (09-24-2010),xurple (09-25-2010),yaskie (10-23-2010),zxz0O0 (09-26-2010)

  3. #2
    omerdn1's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Gender
    male
    Posts
    61
    Reputation
    10
    Thanks
    3
    nice! thank you

  4. #3
    spifkie's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    Dang thats some usefull shit u got there

  5. #4
    zalew's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Posts
    98
    Reputation
    10
    Thanks
    98
    Hmmm, I tried those before but thought they didn't work. AlterIWnet just seems to have this blocked.

    /edit:
    Yup, checked that again. Its not working for AlterIWnet.
    Last edited by zalew; 09-24-2010 at 12:04 PM.

  6. #5
    black_bot_10's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    never thought to bind console commands .... thanx for the share ... anyone figure out how to print an output ? let say u bind a "status" command ive seen console outputs printed on cod4 but im not sure if theres a way to ...

    mabe even a console command for a hintmessage would be usefull , again ive seen admins writing threw the hintmessage on cod4 ... not sure if theres a command that can do it tho ... or if we need to ad the command to a mod and then do it

    just an idea

  7. #6
    ihackmw2's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Dead
    bind i "openscriptmenu z endround" for if you hate any host and want to enoy him
    Last edited by ihackmw2; 09-24-2010 at 01:03 PM. Reason: anoy*


    Make a mod[]
    Make it work[::]
    Make a texture[]

  8. #7
    barrycarey's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    83
    Reputation
    24
    Thanks
    14
    This is awesome man. I just gave it a shot on the Steam version and it worked great. It's going to come in really handy.

  9. #8
    black_bot_10's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Gender
    male
    Posts
    8
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Quote Originally Posted by ihackmw2 View Post
    bind i "openscriptmenu z endround" for if you hate any host and want to enoy him

    dose it really end game ? lol n wouldnt u have to be host ?

  10. #9
    isokasi's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Posts
    129
    Reputation
    10
    Thanks
    6
    My Mood
    Fine
    Quote Originally Posted by black_bot_10 View Post
    dose it really end game ? lol n wouldnt u have to be host ?
    tried that command yesterday... when i pressed enter it sayd "Patched." in the killfeed xDD

  11. #10
    ihackmw2's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    46
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Dead
    it end games without being host yes, but some great modders like nukem and etc patched it, so it doesnt work on good non-buggy mods


    Make a mod[]
    Make it work[::]
    Make a texture[]

  12. #11
    lior19940's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Posts
    65
    Reputation
    10
    Thanks
    10
    Oops, nvm, delete...
    Last edited by lior19940; 09-24-2010 at 07:12 PM.

  13. #12
    zapbolt's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    50
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    is this bannable on steam version?

  14. #13
    AZUMIKKEL's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    My moms house... what's so funny about that?
    Posts
    790
    Reputation
    19
    Thanks
    462
    My Mood
    Sneaky
    Quote Originally Posted by zapbolt View Post
    is this bannable on steam version?
    NO IT IS NOT BANNABLE

    But it won't work without a way around the client checks - like liberation does.
    Otherwise it will just clear the file.
    www.YouTube.com/MpKiller100

  15. The Following User Says Thank You to AZUMIKKEL For This Useful Post:

    zapbolt (09-25-2010)

  16. #14
    AZUMIKKEL's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    My moms house... what's so funny about that?
    Posts
    790
    Reputation
    19
    Thanks
    462
    My Mood
    Sneaky
    use this:
    Code:
    bind I "say \"^0-\"; say \"^0-\"; say \"^0-\"; say \"^0-\"; say \"^2Play fair! \"; say \"^1Disallowed:\"; say \"- Grenade launchers\"; say \"- Heartbeat Sensors\"; say \"- G18\"; say \"- Any sort of launcher\"; say \"- Shooting from spawn to spawn\""
    or this
    Code:
    bind I "say \"^0-\"; say \"^0-\"; say \"^0-\"; say \"^0-\"; say \"^2Play fair! \"; say \"^1Rule list: (breaking = kick)\"; say \"- No grenade launchers\"; say \"- No Heartbeat Sensors\"; say \"- No G18\"; say \"- Any sort of launchers disallowed\"; say \"- No shooting from spawn to spawn\"; say \"- No hardcore camping\""
    to display rules ftw
    Last edited by AZUMIKKEL; 09-25-2010 at 06:05 PM.
    www.YouTube.com/MpKiller100

  17. #15
    zxz0O0's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    209
    Reputation
    10
    Thanks
    136
    My Mood
    Aggressive
    Nice mate. I wonder why aIW doesn't allow binds..

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Patched] Permanent Binds (Commands without the console)
    By Doeetright in forum Vindictus Tutorials
    Replies: 245
    Last Post: 05-24-2011, 05:55 PM
  2. Can I change my FOV without console?
    By Zed in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 12
    Last Post: 03-27-2011, 09:46 PM
  3. [?] Send commands to console by writeprocessmemory !?
    By WhiteLionATX in forum Call of Duty Black Ops Coding, Programming & Source Code
    Replies: 3
    Last Post: 12-15-2010, 04:30 AM
  4. [Help]Send Command To Console Function
    By ♪~ ᕕ(ᐛ)ᕗ in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Coding / Programming / Source Code
    Replies: 10
    Last Post: 12-05-2010, 02:02 PM
  5. **WANTED** MP crack files (without console) for 1.0.184
    By dustywankinobi in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 8
    Last Post: 03-03-2010, 08:45 PM