Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
  1. #46
    lilmack's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    got it thx add me on steam rafdef

    also iv made a map but where do i find it

  2. #47
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,544
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by lilmack View Post
    got it thx add me on steam rafdef

    also iv made a map but where do i find it
    Well, you have to use aIW version. NOT Steam.
    Well, I have talked with you but I think that others might ask the same before they look.

    Quote Originally Posted by pepper121 View Post
    omfg im so stupit...... sry guys i forgot to say this is ALTERIWNET VERSION.... hold on imma change the text... sry guys



    THIS IS MADE FOR ALTERIWNET GUYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Have fun now

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  3. #48
    lilmack's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    o i use mw2 liberation and the mod works: is that a problem cuz im downloading aliter IW and yeah

  4. #49
    Jorndel's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Norway
    Posts
    8,675
    Reputation
    905
    Thanks
    18,544
    My Mood
    Angelic
    Quote Originally Posted by lilmack View Post
    o i use mw2 liberation and the mod works: is that a problem cuz im downloading aliter IW and yeah
    Not that....

    What you need aIW for is to save the possions.
    Steam don't save it like that. (Well, I think there is a way. But He haven't used this.)
    So for steam versions, It won't work.
    But for aIW versions it will because there you can save files beside from the game. (What I mean is, You can save files from aIW but not with Steam (Atleast not in this mod..) )

     
    Contributor 01.27.2012 - N/A
    Donator 07-17-2012 - Current
    Editor/Manager 12-16-12 - N/A
    Minion 01-10-2013 - 07.17.13
    Former Staff 09-20-2012 - 01-10-2013 / 07-17-2013 - Current
    Cocksucker 20-04-2013 - N/A

  5. The Following User Says Thank You to Jorndel For This Useful Post:

    lilmack (06-17-2011)

  6. #50
    lilmack's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    13
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Amused
    thx so im downloading aIW now then when its done i put this mod in there create my bunker end game find game_mp then what where do i put tht to let other people see it

  7. #51
    ghilllie's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Gender
    male
    Posts
    6
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    My Mood
    Aggressive
    man!!!! I salute your mod,,, I was laughing knowing that all of my needs to my mod - Your mod is the answer:-) Your A genius, You made it just like Drawing in a 3d World... Great Job man.... It really is so Amazing Tool!!!! My mod will surely be easy to make...

  8. #52
    BobLam0127's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Posts
    1
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    Please reply!! I have coordinates and I don'T know where to put them, well... it says mybunker() but I don'T see anything for the map ex: case: mp_derail... please help.

  9. #53
    pyrozombie's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    351
    Reputation
    12
    Thanks
    62
    My Mood
    Cool
    try them in a zombie modd
    press thanks if i helped you.

    steam: pyro1012 (in game name is Undutchable)

    todo list:
    100 posts :
    250 posts :
    500 posts :
    750 posts :
    1000 posts :
    get 100 thanks :
    create a modd :
    create a camo :
    create a program :

  10. #54
    bar_atze's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Posts
    35
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    My Mood
    Psychedelic
    Where is v1, when you have it can u upload it or can you post a link ?

  11. #55
    TheMaskedOne's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Gender
    male
    Location
    Home
    Posts
    773
    Reputation
    10
    Thanks
    708
    My Mood
    Yeehaw
    Please reply!! I have coordinates and I don'T know where to put them, well... it says mybunker() but I don'T see anything for the map ex: case: mp_derail... please help.
    well i though it only worked for AIW so if you run aiw it will save in the mods/mapnamemod folder that games.mp or something there you will get all you stuff you made otherwise i dont know

  12. #56
    pyrozombie's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Gender
    male
    Location
    holland
    Posts
    351
    Reputation
    12
    Thanks
    62
    My Mood
    Cool
    press thanks if i helped you.

    steam: pyro1012 (in game name is Undutchable)

    todo list:
    100 posts :
    250 posts :
    500 posts :
    750 posts :
    1000 posts :
    get 100 thanks :
    create a modd :
    create a camo :
    create a program :

  13. #57
    pepper121's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Gender
    male
    Location
    Cali
    Posts
    101
    Reputation
    34
    Thanks
    107
    My Mood
    Worried
    hold up. imma upload the steam version of v2

  14. #58
    Agentman1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    In Love
    I put the mod into a .iwd and loaded it but nothing happened, it didn't work at all or show any signs of working :/ this is the only one that doesn't work.

  15. #59
    Agentman1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    male
    Posts
    25
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    My Mood
    In Love
    Actually I got it working, but it crashes a little while after I start it and says "No free DOJb's..."
    i want to work on a full creation that would be super sick >.> but it won't let me

  16. #60
    wolfered1's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Gender
    male
    Location
    asdasd
    Posts
    18
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    I got it ALL working, except when i go into a map like terminal, it shows my bunker from Rust so can someone give me a "if map rust" then bunker code then a if map Terminal, etc all within the MyBunker(); in coordinates

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast