Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    jussiseppo53's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Gender
    male
    Posts
    7
    Reputation
    10
    Thanks
    0

    Scripting problem

    Hello. im new with mw2 scripting etc. ive been trying to make a option in mod menu to bind something to key. i just don't know how to do that.
    Ive been trying with:
    self setclientDvar( "bind H +jump" );
    setDvar( "bind H +jump" );
    Neither of those ^ worked
    If anyone knows how to do that, could you give me a working code for it. Thanks

  2. #2
    Tester9000's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Gender
    male
    Posts
    145
    Reputation
    10
    Thanks
    486
    My Mood
    Devilish
    There is actually functions for each action, just have to do a bit of searching. Here is one...
    Code:
      if(self FragButtonPressed())
      {
        DoWhatever();
      }
    Lets take gaming to the next level!




    Let me hack your games then you:

Similar Threads

  1. [Solved] Arma 2 and Oa script problems
    By Skate4Time in forum DayZ Help & Requests
    Replies: 3
    Last Post: 03-11-2014, 06:18 AM
  2. All item script problem
    By godokim in forum Payday 2 Hacks & Cheats
    Replies: 0
    Last Post: 01-06-2014, 03:23 AM
  3. [Help Request] (_key == 25) Two keys hotkeys Script problem!
    By Hammy2 in forum DayZ Help & Requests
    Replies: 0
    Last Post: 05-20-2013, 03:08 PM
  4. Black Ops 2 RapidFire/Selectfire Script Problem
    By tobiaz1e35 in forum Call of Duty Black Ops Help
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2013, 10:16 AM
  5. OMG I SO STUCK!!!(Java Script "n" html problem
    By jeremywilms in forum Programming
    Replies: 11
    Last Post: 06-15-2006, 02:23 PM