Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
  1. #1
    cgallagher21's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,583
    Reputation
    11
    Thanks
    296
    My Mood
    Busy

    Finding Coordinates on Maps!!

    To find Coordinates on map here is the code Below:

    Code:
    onPlayerSpawned()
    	{
    	self endon("disconnect");
    	self endon ( "death" );
    	self waittill("spawned_player");
    
    	self notifyOnPlayerCommand("5", "+actionslot 2");
    		for(;;)
                 {
    	self waittill("5");
    	self iPrintLnBold(self getOrigin());
    	}
    	}


    Just Copy And Paste This in _rank.gsc
    In-Game press "5" for the coordinates (#,#,#) << It Will show up like that but with #'s the first # is the (Length, width, Hieght) You can Change the ActionSlot

    This is UseFull for placing Barriers on No Hope Zombie Mod

    Thankme If i Helped
    Last edited by cgallagher21; 07-19-2010 at 06:10 AM. Reason: Edit

  2. The Following 11 Users Say Thank You to cgallagher21 For This Useful Post:

    applepiejr (05-05-2013),christophergonzalez (07-24-2010),Flogging_Lolly (09-23-2010),HeroicSlayr (08-12-2010),[MPGH]Insane (07-19-2010),koliter (08-16-2010),rkaf (08-21-2010),schiz (07-20-2010),themodder (10-14-2010),TheUniverse (11-23-2010),Vincent Dominguez (05-07-2013)

  3. #2
    Josephlittle™'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    GSC Modding Section
    Posts
    1,345
    Reputation
    26
    Thanks
    560
    My Mood
    Devilish
    Quote Originally Posted by cgallagher21 View Post
    To find Coordinates on map here is the code Below:

    Code:
    onPlayerSpawned()
    	{
    	self endon("disconnect");
    	self endon ( "death" );
    	self waittill("spawned_player");
    
    	self notifyOnPlayerCommand("5", "+actionslot 2");
    		for(;;)
                 {
    	self waittill("5");
    	self iPrintLnBold(self getOrigin());
    	}
    	}


    Just Copy And Paste This in _rank.gsc
    In-Game press "5" for the coordinates (#,#,#) << It Will show up like that but with #'s the first # is the (Length, width, Hieght) You can Change the ActionSlot

    This is UseFull for placing Barriers on No Hope Zombie Mod

    Thankme If i Helped

    thanks, ill need that for TF2 mod

  4. #3
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Yeah I needed that because every time I wanted to put a barrier it came up slightly wrong.
    Thx
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  5. #4
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    That is in fact not; length, width, height.
    It is the representation of a vector(X, Y, Z). Almost the same, but the terminology was off, small correction.

  6. #5
    PP_CrazyApple's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Location
    At home...
    Posts
    841
    Reputation
    28
    Thanks
    416
    My Mood
    Innocent
    gj, good for spawning triggers

  7. #6
    Josephlittle™'s Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    GSC Modding Section
    Posts
    1,345
    Reputation
    26
    Thanks
    560
    My Mood
    Devilish
    really good for blocking camping areas

  8. #7
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    You can find that with Basic hooking too, Just have to log the Vector resulting from the position of whatyouwant. But I guess most people are kinda unfriendly with that.
    Love You All~

  9. #8
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Anyone here know how to add spawn points?
    Anyone here have all the names you can spawn other than those crates?
    Thanks
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  10. #9
    dheir's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Gender
    male
    Location
    Florida
    Posts
    376
    Reputation
    13
    Thanks
    228
    My Mood
    Amused
    I don't know much about this area of things, but I do know if you run ollydbg and look at the code in a private match, or maybe even at the main screen, you can find all possible dvars, cvars, Zvars, lvars, whatever they are called. When I was looking, I found some interesting things in there you can unlock with your mod. One of which was show spawn points. That may or may not help you out while debugging your MOD. I think in the future, I might work on a MOD helper tool, that gives you control of a lot of the useful debugging and locked dvar features.
    Don't quote me on this, but I think it is in the config file, "seta cg_showspawn" I'll have a look see here tomorrow maybe, after work.

  11. #10
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Quote Originally Posted by dheir View Post
    I don't know much about this area of things, but I do know if you run ollydbg and look at the code in a private match, or maybe even at the main screen, you can find all possible dvars, cvars, Zvars, lvars, whatever they are called. When I was looking, I found some interesting things in there you can unlock with your mod. One of which was show spawn points. That may or may not help you out while debugging your MOD. I think in the future, I might work on a MOD helper tool, that gives you control of a lot of the useful debugging and locked dvar features.
    Don't quote me on this, but I think it is in the config file, "seta cg_showspawn" I'll have a look see here tomorrow maybe, after work.
    Thanks I'll play around with it and see what I come up with!
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  12. #11
    cgallagher21's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,583
    Reputation
    11
    Thanks
    296
    My Mood
    Busy

    Exclamation Anyone know Collision Codes?

    Does Anyone know any Collision Codes for Mw2?

    Thank Me If i Helped!

  13. The Following User Says Thank You to cgallagher21 For This Useful Post:

    TheUniverse (11-23-2010)

  14. #12
    Kyouki's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    34
    Reputation
    10
    Thanks
    1
    Thanks for stealing my code.
    It's basically the EXACT same code as mine, you just added it to onPlayerSpawn...

    Sad.

    (Lastest post)
    http://www.mpgh.net/forum/279-call-d...-location.html

    Gaytard.

  15. #13
    christophergonzalez's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    154
    Reputation
    10
    Thanks
    8
    sweet i put a crap load of crates on each other, and covered rust in ac130´s and fortress for zombie mod

  16. #14
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    Quote Originally Posted by christophergonzalez View Post
    sweet i put a crap load of crates on each other, and covered rust in ac130´s and fortress for zombie mod
    I'm working on a bunker with an elevator
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  17. #15
    cgallagher21's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    1,583
    Reputation
    11
    Thanks
    296
    My Mood
    Busy

    Exclamation Code

    Quote Originally Posted by Kyouki View Post
    Thanks for stealing my code.
    It's basically the EXACT same code as mine, you just added it to onPlayerSpawn...
    Yh #1 i didnt even see this on MPGH before i posted, and #2 U arent the First to come up with it, So not my problem

    And Kyouki on that thread that you made, U asked a question about the Carepackage's, Then Later Posted the code yourself, U also Double Posted on that Thread just saying...
    Last edited by cgallagher21; 07-26-2010 at 12:40 AM. Reason: edit

  18. The Following User Says Thank You to cgallagher21 For This Useful Post:

    TheUniverse (11-23-2010)

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [Tutorial] How to find your mouse coordinates!
    By shawnstuh in forum Vindictus Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2011, 12:32 AM
  2. [Solved] Find Coordinates?
    By shanesurk500 in forum Call of Duty Black Ops GSC Modding Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2011, 03:31 PM
  3. Finding out what map you are on?
    By NOOB in forum Combat Arms Coding Help & Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 01-20-2011, 04:59 PM
  4. Help With Finding Coordinatyes on maps
    By 12233 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2010, 03:40 AM
  5. can't find object map
    By ryantjuh98 in forum Battlefield Heroes Hacks
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2009, 08:43 PM