Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    maarten551's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    255
    Reputation
    10
    Thanks
    75
    My Mood
    Mellow

    maximun blocks for bunker!

    Hey all ^^

    Bad news, i found out that there is an maxinum block you can use.



    If someone know how to bypass this, please post it!

    My Youtube account : Maarten551, subscribe me ^^
    [YOUTUBE]lSl0HlhGQsY[/YOUTUBE]
    AIzombies for Alteriw, Check it now!
    [YOUTUBE]U9OjBsHgcKQ[/YOUTUBE]
    hover/cordinates mod with visible bunkers!!!
    ---------------------------------------------------
    Most important waittills

  2. #2
    Arasonic's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    569
    Reputation
    11
    Thanks
    115
    Thats ooooooooooooooold man, atleast for me /

  3. #3
    TheLynx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Sverige
    Posts
    366
    Reputation
    10
    Thanks
    42
    My Mood
    Happy
    Lol rly? Check the code for any typo's and shit like that.
    Post more info pl0x like how many CP's did u use.
    (CP means retard in swedish lol)

  4. #4
    maarten551's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    255
    Reputation
    10
    Thanks
    75
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by TheLynx View Post
    Lol rly? Check the code for any typo's and shit like that.
    Post more info pl0x like how many CP's did u use.
    (CP means retard in swedish lol)
    i don't know ^^

    i use grids and walls etc

    does it auto

    My Youtube account : Maarten551, subscribe me ^^
    [YOUTUBE]lSl0HlhGQsY[/YOUTUBE]
    AIzombies for Alteriw, Check it now!
    [YOUTUBE]U9OjBsHgcKQ[/YOUTUBE]
    hover/cordinates mod with visible bunkers!!!
    ---------------------------------------------------
    Most important waittills

  5. #5
    Insane's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Gender
    male
    Posts
    9,055
    Reputation
    1007
    Thanks
    1,997
    So what is the exact limit?
    Insane
    Ex Middleman
    [
    PM|VM]
    |x|x|x|x|x|x|x|



    Quote Originally Posted by Boombox View Post
    Shut the fuck up insane you pussy bitch.
    Quote Originally Posted by arunforce View Post
    Shut the fuck up kid, everything that comes out of your mouth sounds retarded as fuck.

  6. #6
    maarten551's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    255
    Reputation
    10
    Thanks
    75
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by Insane View Post
    So what is the exact limit?
    I don't know, the blocks are just invisble.
    My door worked but you didn't saw it.

    I really wanne more blocks for my project

    My Youtube account : Maarten551, subscribe me ^^
    [YOUTUBE]lSl0HlhGQsY[/YOUTUBE]
    AIzombies for Alteriw, Check it now!
    [YOUTUBE]U9OjBsHgcKQ[/YOUTUBE]
    hover/cordinates mod with visible bunkers!!!
    ---------------------------------------------------
    Most important waittills

  7. #7
    soccerguy's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Posts
    171
    Reputation
    10
    Thanks
    73
    I like how B4M closed my thread of this when i posted it 5 hour earlier god B4M look at time before you close something.
    My Favorite Conversation Word For Word
    "Hey Geek Your So Retarded And Uncool!"
    "You May Think So Now But When I'm Making A Million Dollars A Year Doing This We'll See Who Actually Is Retarded"

    GO GEEKS!

  8. #8
    Archangel's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Gender
    male
    Location
    Between Both Worlds
    Posts
    8,868
    Reputation
    1021
    Thanks
    8,867
    My Mood
    Angelic
    that was not bam, it was me

  9. #9
    iFireLazers's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    264
    Reputation
    18
    Thanks
    868
    My Mood
    Amused
    Quote Originally Posted by Archangel View Post
    Ceiling cat is watching you?

    The limit is 2048 entities.
    A player is an entity, a lamp is. A dropped weapon is. Everything you can interact with is one. And so are the carepackages you people spawn. Maybe there is a way to only spawn a STATIC (unmovable) model instead of a dynamic one. That way you could make as much as your memory allows you to.

    and a little bird (no, NO CHOPPER!) whispered this into my ear:
    Code:
    level.destructibleSpawnedEntsLimit = 1000;
    by default this limit is set to 50 and
    Code:
    	if ( level.destructibleSpawnedEnts.size >= level.destructibleSpawnedEntsLimit )
    		physics_object_remove( level.destructibleSpawnedEnts[ 0 ] );
    makes sure you can't make more.

    but still, creating static models instead of dynamic ones is a better way. I never looked into this so I do not know if this is possible to do on runtime.
    Last edited by iFireLazers; 08-23-2010 at 11:08 AM.

  10. #10
    maarten551's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    255
    Reputation
    10
    Thanks
    75
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by iFireLazers View Post
    Ceiling cat is watching you?

    The limit is 2048 entities.
    A player is an entity, a lamp is. A dropped weapon is. Everything you can interact with is one. And so are the carepackages you people spawn. Maybe there is a way to only spawn a STATIC (unmovable) model instead of a dynamic one. That way you could make as much as your memory allows you to.

    and a little bird (no, NO CHOPPER!) whispered this into my ear:
    Code:
    level.destructibleSpawnedEntsLimit = 1000;
    by default this limit is set to 50 and
    Code:
    	if ( level.destructibleSpawnedEnts.size >= level.destructibleSpawnedEntsLimit )
    		physics_object_remove( level.destructibleSpawnedEnts[ 0 ] );
    makes sure you can't make more.

    but still, creating static models instead of dynamic ones is a better way. I never looked into this so I do not know if this is possible to do on runtime.
    Sorry i'm a choob in this.
    So what do i need to do, to have more blocks?

    I added already thid code.
    Code:
    level.destructibleSpawnedEntsLimit = 10000;
    but it didn't do anything.

    My Youtube account : Maarten551, subscribe me ^^
    [YOUTUBE]lSl0HlhGQsY[/YOUTUBE]
    AIzombies for Alteriw, Check it now!
    [YOUTUBE]U9OjBsHgcKQ[/YOUTUBE]
    hover/cordinates mod with visible bunkers!!!
    ---------------------------------------------------
    Most important waittills

  11. #11
    iFireLazers's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Gender
    male
    Posts
    264
    Reputation
    18
    Thanks
    868
    My Mood
    Amused
    where did you add this?

  12. #12
    maarten551's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Gender
    male
    Posts
    255
    Reputation
    10
    Thanks
    75
    My Mood
    Mellow
    Quote Originally Posted by iFireLazers View Post
    where did you add this?
    Code:
    	level.doCustomMap = 0;
    	level.doorwait = 2;
    after those variables in the mapedit

    My Youtube account : Maarten551, subscribe me ^^
    [YOUTUBE]lSl0HlhGQsY[/YOUTUBE]
    AIzombies for Alteriw, Check it now!
    [YOUTUBE]U9OjBsHgcKQ[/YOUTUBE]
    hover/cordinates mod with visible bunkers!!!
    ---------------------------------------------------
    Most important waittills

Similar Threads

  1. [Solved] Coordinates for Bunkers
    By bar_atze in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 06-30-2011, 08:28 AM
  2. [Solved] I have been blocked for 7 days (How i can play crossfire?)
    By Spy Fox in forum CrossFire Help
    Replies: 9
    Last Post: 05-23-2011, 06:51 AM
  3. I got blocked for no f********* reason
    By TheSnookistein in forum CrossFire Help
    Replies: 22
    Last Post: 05-19-2011, 07:41 PM
  4. [Solved] Blocked For 3 Hours?
    By sdefref in forum CrossFire Help
    Replies: 19
    Last Post: 03-07-2011, 03:57 PM
  5. AutoClicker [For Bunker Defense exp hack]
    By mech649 in forum Blackshot Hacks & Cheats
    Replies: 5
    Last Post: 08-31-2009, 08:18 AM