Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    xurple's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    5

    [HELP] Adding new items in QChaosZombieMod in shop

    Hello guys, it just won't work.

    For example, on last page of Human menu, it has the following
    Code:
    i++;
    level.humanM[i] = [];
    level.humanM[i][0]["normal"] = "Buy Stopping Power - " + level.itemCost["StoppingPower"];
    level.humanM[i][0]["pro"] = "Upgrade to Stopping Power Pro - " + level.itemCost["StoppingPowerPro"];
    level.humanM[i][1]["normal"] = "Buy Cold Blooded - " + level.itemCost["ColdBlooded"];
    level.humanM[i][1]["pro"] = "Upgrade to Cold Blooded Pro - " + level.itemCost["ColdBloodedPro"];
    level.humanM[i][2] = "";
    Since last line is empty, I thought you could add something in, and it would work.

    If I added the following in,

    Code:
    level.humanM[i][2] = "Buy intervention - " + level.itemCost["Intervention"];
    Also adding the item price, and adding the cash buy and item give function in self.menu, it won't show up.

    OR easier, is it possible to add an extra page on the menu?

  2. #2
    Melodia's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Gender
    female
    Posts
    2,608
    Reputation
    276
    Thanks
    1,661
    My Mood
    Dead
    Everything's Possible =).

    Post full Source, We can't magically find where the function takes it's data from/what it looks for. =).
    Love You All~

  3. #3
    xurple's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Have a look at the clean V2 Quarantine Zombie source code.
    http://www.mpgh.net/forum/attachment...szombiemod.rar

  4. #4
    mathieutje12's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Gender
    male
    Location
    Close to my PC
    Posts
    578
    Reputation
    14
    Thanks
    165
    My Mood
    Angelic
    maybe make a new shop buttom like G to open other shops i have seen that before

  5. #5
    xurple's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    Yes maybe, but I'm interested in adding more on the current menu.

Similar Threads

  1. [Help]adding items to the listview code
    By nathanael890 in forum Visual Basic Programming
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2010, 08:54 AM
  2. HELP WITH NEW PUB HACK!!!PLS
    By hieushoe in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 12
    Last Post: 12-18-2008, 06:42 AM
  3. New Items!
    By KyleForrest in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 7
    Last Post: 10-30-2008, 07:21 AM
  4. help with new wall hacks???
    By edelin08 in forum Combat Arms Hacks & Cheats
    Replies: 6
    Last Post: 09-02-2008, 09:52 PM
  5. help for NEW KOREAN TRAINER
    By XqwertyX in forum WarRock Korea Hacks
    Replies: 26
    Last Post: 05-15-2007, 10:07 PM