Thread: mapedit

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    griezel32's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Gender
    male
    Location
    in the world
    Posts
    89
    Reputation
    10
    Thanks
    16
    My Mood
    Cool

    Question MapEdit please help !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    hey guys em when i set my mapedit into my zombie mod (v1.0) it wont work when i start the game with my mod th mapedit does nothing -.-
    Last edited by griezel32; 09-05-2010 at 03:03 AM.
    you will respect my authority

    -----------------------------------------------

    http://www.pingtest.net/result/21835049.png
    help me in ********* clink on the link :
    http://s4.*********.nl/user/bite/76344
    my supporters in *********:
    bo


    projects:
    aimbot: hack for modern warfare 2 (alertiwnet).

    ultimate vengeance mod;you will see
    the functions when its ready.

    gscwiki:Somebody invited me to make a program that makes gsc modding easyer.

    MY WORK IS FOR FREE SO PM ME IF YOU WANT A SPECIAL MOD OR HACK AND MAYBE I MAKE IT FOR YOU!
    PLEASE IF YOU WAN4T TO MAKE A PROJECT FEEL FREE TO PM ME I WILL BE GLAD TO HELP YOU.


    Go me
    bo

  2. #2
    xurple's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    120
    Reputation
    10
    Thanks
    5
    It shows how much your knowledge lacks in coding.
    You can't just put mapedits anywhere and get it to work.

    If you don't know, don't host mods.

  3. #3
    Azureum's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Posts
    16
    Reputation
    10
    Thanks
    0
    People aren't born with knowledge, they obtain from people willing to share.

  4. #4
    ProSHOTS's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Eindhoven
    Posts
    12
    Reputation
    10
    Thanks
    2
    My Mood
    Fine
    some wise words from you :P
    I lol'd
    I lol'd again
    I laughed
    I laughed again
    I was thinking why do n00bs play MW2
    When they now that they suck/

  5. #5
    TheLynx's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Gender
    male
    Location
    Sverige
    Posts
    366
    Reputation
    10
    Thanks
    42
    My Mood
    Happy
    Quote Originally Posted by ProSHOTS View Post
    some wise words from you :P
    Fisher

    OnT: Post the .gsc you are screwin' with

  6. #6
    spiritwo's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Gender
    male
    Location
    Colorado
    Posts
    709
    Reputation
    17
    Thanks
    76
    My Mood
    Happy
    If your using Quarantines MapEdit file, then you have to call in the init() function elsewhere in one of the .gsc files.
    --
    "Life is tough. It's tougher if you're stupid."

    Spiritwo |






Similar Threads

  1. mapedit on mod
    By umt1001 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 09-28-2010, 02:20 PM
  2. [SOLVED] Flares in Mapedit
    By kerocx in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 09-19-2010, 09:46 PM
  3. [SOLVED] how i host mapedite.gsc
    By redkevin25 in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-13-2010, 10:51 AM
  4. [HELP] MapEdit-Rank
    By Thelamorix in forum Call of Duty Modern Warfare 2 GSC Modding Help/Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2010, 08:20 PM
  5. [SOLVED]Quarantine Chaos Zombies v2 MapEdit
    By Arasonic in forum Call of Duty Modern Warfare 2 Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2010, 10:40 PM